reklama
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Mnie pasi. A jak z zabawami? Bo teraz wiadomo ciągle to samo, no ale z czasem dzieci będą bardziej kumate, to i zabaw będzie więcej, no i trzeba będzie wymyślać :-)
jola.24
Fanka BB :)
Mi by sie podobalo jakby bylo jak najmniej watkow,tzn kilka tematow w jeden watek wpakowac bo ja to soe gubie i w sumie zapominam i nie wchodze na wiekszosc z nich. Np to co zwiazane z ciaza przeniesc do jednego zatytulowanego np "...a tak to sie zaczelo..." ale likwidacji watkow mowimy stanowcze NIE!!! to nasza historia:-)
P
patrysia*
Gość
O mamo jestem zagubiona tyyle nowych wątkówale oczywiście na plusik jestem jak najbardziej zaaaaaaa
Ale nie likwidujmy tych starszych to piekne pamiątki smsy z porodówek czy gratulacje do tego no i opowieści ojej to za piękne wspomnienia aby skasować ja np.sobie niekiedy zaglądam przypominamjak najbardziej wrzućmy to np.w archiwum
Ale nie likwidujmy tych starszych to piekne pamiątki smsy z porodówek czy gratulacje do tego no i opowieści ojej to za piękne wspomnienia aby skasować ja np.sobie niekiedy zaglądam przypominamjak najbardziej wrzućmy to np.w archiwum
labamba23
podwójna mama
archiwum to świetny pomysł, trochę się przerzedzi, a kto będzie chciał to będzie wspominał;-)
Połączcie może zakupy dla maluszka z tym nowym wątkiem o zabawkach, bo dla mnie to to samo. co do wątków kulinarnych to ja jestem za to by było osobne o diecie dziecka
Połączcie może zakupy dla maluszka z tym nowym wątkiem o zabawkach, bo dla mnie to to samo. co do wątków kulinarnych to ja jestem za to by było osobne o diecie dziecka
P
patrysia*
Gość
A no no racja LABAMBA zakupy dla maluszka połączyc z tym zabawkowym bo dla mnie to także to samo
No i co z tym wątkiem pielęgnacja i zdrowie styczniowych maluszków?bo w sumie te kupki kremiki itd.to takze dla mnie to samo
No i co z tym wątkiem pielęgnacja i zdrowie styczniowych maluszków?bo w sumie te kupki kremiki itd.to takze dla mnie to samo
reklama
Podziel się: