reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

watek porodowy - tylko dla zainteresowanych :):)

Karina - to ja sobie dziś poczytam, bo mi kolega poprzywoził z Polski TS od kwietnia włącznie, huuuura. Chyba zaprenumeruję po prostu, bo zwykle czekam jak potępieniec aż ktoś przyleci i weźmie ze sobą:(
Tylko co z tego jak o porodach w Mullingar na bank tam nie będzie:(

reklama
Anaklim - nie martw sie, o porodach w W-wie tez tam nie ma ;-) Tam jest ogolnie. Zreszta niedlugo sama poczytasz:-)
Moj Adam bardzo chce ze mna rodzic i wiem ze jest na to gotowy ale jak nie zdazy to bede chciala zeby ktos inny byl przy mnie np. kolezanka bo na mame tez nie bede mogla raczej liczyc. :-(
Gabrysie rodzilam ze szwagrem bo tylko on byl w poblizu :szok: - towarzyszyl mi przy cc i wiem ze dobrze miec jakas osobe bliska, zaufana przy sobie.

Ostatnia edycja:
ja już nie raz pisałam- nie wyobrażam sobie rodzenia bez wsparcia bliskiej osoby (czyt. mojego męża)...
ale również uważam, że nia ma co męża na siłe zmuszać...

karina- a czemu nie na solcu??? nie zamierzam tam rodzić, ale tak z ciekawości pytam, bo kilka znajomych dość dobrze wspomina ten szpital...

Ewa - ja natomiast slyszalam bardzo zle opinie o tym szpitalu:tak: od znajmoych ktore tam rodzily. Zreszta kilka miesiecy temu to byl jedyny szpital gdzie byly wolne miejsca - nie bylo chetnych by tam rodzic. Proznociag tam to normalka. :szok: Nawet gdy sa wskazania do cesarki - potem dzidzius znajomej miał główkę jak "obcy" a teraz muszą po neurologach jeźdżić. Znajomej kazali na Solcu rodzić 4,5 kg dziecko, choć miała wąską budowę. Opieka tez jest raczej kiepska - personel jest niezadowolony z pracy wiec nie ma co sie dziwic. Zreszta potem w wiadomosciach potwierdzali bardzo zla sytuacje szpitala, nikt z lekarzy nie chce tam pracowac - ogolnie to bardzo zle prowadzony szpital.

Nie mam pojecia czy ten szpital jest teraz zamkniety... slyszalam ze mieli sciagac do niego lekarzy spoza W-wy, zeby uniknac zamkniecia. No ale w marcu chyba byla zamknieta porodowka z powodu braku srodkow finansowych.

Ostatnia edycja:
Wiecie co, z wyborem szpitala jest tak samo jak z wyborem lekarza, fryzjera, kosmetyczki itd....
Zależy od doświadczeń, od tego czego oczekujesz:od szpitala, lekarzy, położnych... Mam nadzieję, że traficie świetnie...

Ja wyboru nie mam:(

ja tez wyboru szpitala nie mam ... ale na szczescie ten tu pod nosem podobniez super ... babeczki ktr maja wybor tu czy w edim ... tu przyjezdzaja ... zreszta bylam widzialam nie najgorzej ;-)

reklama
Karina - już mam dawno ten numer spisany w telefonie ..
A tak wogóle to nie mam nic do ludzi spoza warszawy ale wkurza mnie to że zamiast jechac do siebie do szpitala zwalaja się ileś kilometrów do wawy a potem jak ktoś z warszawy chce być przyjęty to jezdzi po jakiś zadupiach .. a w okolicach wawy tez są śliczne nowe szpitale .. tak dziewczyna ode mnie z oracy trafiła do wołomina .. mówi że było super .. ale ona mieszka w samym centrum ..

Do góry