reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
Piękne są te buty,doris!!!! Ja niestety mam taką stopę,że muszę przymierzyć buta. Mój rozmiar waha się między 35 a 36 i ciężko jest mi znaleźć buty w takim właśnie stylu...

Rzutka dla mnie też torebki to podstawa i jedyna rzecz, którą uwielbiam kupować, a to pewnie też dlatego, że nie trzeba ich przymierzać ;-) choć jak wiadomo do adidasków nie wszystko pasuje :-D

A ja musze się pochwalić bo kupiłam sobie śliczne buciki :-) tylko nie moge znaleźć żadnego zdjęcia na necie wiec bede musiała sobie pstryknąć fotke to wstawie :tak:
Jestem nimi zachwycona, różowo fioletowe, półbuty bez palcy, dosyć wysokie ... ach zakochałam się :-p;-)

Rzutka, ja nago bym nie mogła chodzić ;-) ale wystarczył by płaszczyk (które też uwielbiam kupować) i oczywiście jakaś boska torebka :-D a i moje nowe buty ;-)

Sivle, z tymi uroczystościami to mamy podobnie tylko w innej kolejności
24.04 chrzciny Patryka
01.05 ślub znajomych, a mój mąż jest świadkiem
14.05 komunia chrześniaka mojego męża

w związku z tym musze się wybrac na jakieś zakupy, sukienke na komunie już mam, na ślub pożyczyłam ale zupełnie nie mam się w co ubrać na chrzciny :baffled:

Nat: :laugh2::laugh2::laugh2:
co do zakupowego szału to ja takie coś bardzo sinusoidalnie lubię.
Raz mam niedpartą ochotę wyjść i coś sobie kupić a innym razem na samą myśl o wyprawie do centrum handlowego mi się niedobrze robi. U nas zresztą wygląda to zazwyczaj tak, że jedziemy z D. na zakupy jedzeniowe do marketu a ja w między czasie coś ciekawego na którejś z wystaw "wyczaję", zmierze i jest moje:) więc ograniczam łazikowanie po sklepach do minimum tak na dobrą sprawę :cool2: no i nienawidzę kupować spodni :dry:
ma tak samo :tak: a najlepiej robi mi się zakupy jak już coś kupie tzn znajde coś ładnego, mi pasującego to wtedy ide jak burza i w każdym sklepie cos potrafie wypatrzec, a jak nic nie moge znaleźć to odrazu się zniechęcam i d... z zakupów :no:

reklama
i cd... P1010980.jpgP1020006.jpgP1020015.jpgP1020005.jpg (buty na obcasie tylko na ślub koleżanki..hihi mam nadzieje że wytrzymam w nich choć kilka godz)
pencil.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry