reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek modowy

reklama
ja znalazłam takie za 13 funtów czyli jakieś 65 zł i koszta przesyłki jeszcze, ale może są w Polsce podobne, chociaż ja zamawiam czasem od nich i czasem jest za darmo przesyłka. ALe tylko i jest mała numeracja 3 = 35 to jak dla naszej Emilii.

Suede Court Shoe

emiś, kroma, a ja się zastanawiam czy to się opłaca? tzn jak się kupuje np tylko jedną parę butów? muszę oblukać ten sklep dokładniej bo może i ja się dołożę, co?;-)

dorisek, ja pierdziu, dla mnie powyżej 8cm to już wysokieeeeeeee:-Di chyba będzie problem bo mi się tylko te plecione koturny podobają, więc może podaj więcej swoich kryteriów;-)wtedy lukając czegoś dla siebie będę zwracać uwagę też na inne (jak w przypadku maqc, przez którą zaczął mi się podobać "jej" fason:-p):tak:

i jeszcze dodam że nawet przed ciążą nie kupiłabym takiego stroju jak proponuje Baśka, bo ja ... jestem zbyt zakompleksiona po prostu i żadne "pocieszenia" na mnie nie działają:sorry:

IDA wow! nieee no bomba po prostu :-):-):-) wybieram się dzisiaj na zakupy do galerii, a jak nic nie znajdę, to zakupie te "trafione" butki do których wcześniej link wstawiłaś, bo są cudne.
KROMA kurcze jak na new look to te buty za bezcen dostać można. Szkoda tylko, że rozmiarówka taka mała :baffled:

iduś no mnie też się podoba tylko ta pleciona (sznurkowa) koturna, no i własnie problem coś znaleźć. Sprawdziłam jeszcze raz te co mi wczesniej link wrzuciłas i stwierdzam ,ze są bardzo fajne i moze faktycznie nie potrzebuję wyższych. No w końcu to mają być takie biegówki;-). Podobnie jak maqucek sprawdze w galerii i jak nic nie wpadnie to zamówię na necie.
Poza tym piękne te buciki makuckowi znalazłaś. Jednak zakup takich bezkoturnowych i bezplatformowych zostawię sobie już na przyszły rok ;-)

DORIS powiedz mi, czy na takiej 10cm koturnie chodzi się wygodniej niż na obcasach? Ja nigdy nie miałam takich butów :zawstydzona/y: i może też nad takim czymś (dodatkowo) bym pomyślała ;-) tym bardziej, że sezon na spódnice/ sukienki i krótkie spodenki się zaczyna.

no ja mam właśnie małe opory przed koturnami, bo:
1) niby wyszczuplają nogę, a mi się wydaje wręcz odwrotnie, że taką klocowatą ją robią:baffled:
2) podejrzewam że chodziłabym w nich jak pokraka, takie człap człap:sorry2:
no ale jak znajdę okazyję cenową to pewnie sobie właśnie te przez się upatrzone sprawię:cool2:
dorisku,a widziałaś te plecione koturny wielokolorowe? takie jak tęcza? też są ciekawe tylko że ja osobiście chyba nie mam "jaj" żeby aż tak zwracać na siebie uwagę:cool2:

reklama
ja czasem coś zamawiam, nie wiem czy coś wezmę teraz bo czekam po prostu na większe promocje, teraz co jakiś czas coś wystawiają, a szczególnie dużo jest rzeczy w bardzo małych rozmiarach albo dużych, i byty są np zawsze małe rozmiarówki na wyprzedażach bo mało kto ma takie małe nóżki, jak coś sobie uzbieram to dam znać wam, A czasem jak się ma powyżej 50 funtów w koszyku to przesyłka jest za darmo, a jak nie to 5 funtów do Pl. emilia- chyba jakąś sukienkę sobie kupię, ale nie wiem jak się obmierzyć, w sumie mam z NEw LOoka dwie ale to jeszcze kupowane przed ciążą i jestem zadowolona.

Do góry