reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek modowy

Ida mnie się te buty dla Misi bardzo podobają.
Kochana moja już miała uszy przekute a i tak mówili "o jaki ładny chłopczyk" ;-)
Dziulka bojówki to i ja mojej zakupię, sama zresztą czasami wskakuję w takowe :-)

reklama
a ja z uporem maniaka szukam czegos takiego:

3180101457_1_1_4.jpg

tylko:

a) za góra 100zł
b) koloru czarnego/ nude

IDA..... ;-)

a ja zwracam się z prośbą do Idy o pomoc w znalezieniu butków na koturnie. Zalezy mi ,zeby słuzyły mi na długie spacerki więc zeby ta koturna nie była zbyt wysoka. No i allegro przeszukałam wszerz i wzdłuż i nic mi się nie spodobało :eek::no: Rzucisz helpem?:sorry2:

dorisku, czy to taki help będzie, bo to z mojej "bazy" znów:sorry2:ale przynajmniej będziesz mogła dać znać czy coś w tym stylu czy totalnie innego;-)
ROYAL_FASHION ATRAKCYJNE W88 1A20 CORAL R38 (2278300991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mi się podobają, i w przypływie gotówki/desperacji sobie takie zamówię, ps. kolory oczywiście też inne można znaleźć:-)
makuciek, wyzwanie normalnie, bo nie kojarzę żebym poczuła zachwyt na widok takich butków szperając w necie:sorry2:ale ja się nie poddaję łatwo:cool2:zaraz coś pewnie będę lukać, więc zwrócę uwagę też na takie "elegantki";-)

baśka, a lakierki lubisz?;-)
CZÓŁENKA NA PODSUWCE SŁUPEK 3 KOL (MM-1) 37 (2269953195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

makuciek, jakieś takie cuś?
NOWOŚĆ!! coco CAMEL BRĄZ KLASYCZNE SZPILKI R.38 (2271489102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a mi osobiście wpadły w oko o te:
* fabryka stylu * RED LAKIER EXCLUSIVE_/E960/_38 (2271613285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a tu zarówiasta faza z weneckim noskiem:-D
257A KUSZĄCE PUMP PEEP TOE ORANGE HIT NOWOŚĆ 37 (2237430676) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tu chyba trafię:
Lilu 6214 KLASYK NUDE BEŻ cieliste 38 (2284468358) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a tu musztarda do obiadu:-p
*ZARA*MG*MUSZTARDOWE SZPILKI W SZPIC HIT WIOSNY 38 (2300610700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
te są fajne:
modne-butki CZÓŁENKA SZPILKI PLATFORMA 38 X468 (2289876861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ELEGANCKIE - SEKSOWNE- NOWY MODEL - BLACK !!! 39 (2285218695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lilu 127 Szpilki PONADCZASOWE nude cieliste beż 38 (2294116306) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lilu 3514 Zjawiskowe czolenka szpilki CZARNE 38 (2294114492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tyle z pierwszych 15tu stron:-pi stwierdzam że zdecydowanie znaleźć w tym/podobnym modelu żarówy lakiierowane:sorry2:

kania, cichobiegi upolowałaś już???

dorisek, podaj więcej szczegółów a propos tych koturnów:tak:

Ida kupiłam póki co sportowe, a te na koturnie co wysłałaś Doriskowi linka bardzo mnie się podobają :-) A cichobiegi pewnie kupię w tym m-cu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry