reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek modowy

reklama
Doris- ja jak pójdę do pracy to podobne sobie upatrzyłam do kupienia, więc śmiało kupuj, teraz to będzie hit mi się wydaje w tym roku, a ten łososiowy kolor jest fajny i słodki.

no i zamówiłam;-)....
a po pracy podjechałam do galerii handlowej i kupiłam drugie :-D. Wpadły mi w oko w MOHITO takie dośc fajne na koturnie (jasny brąz) , a ze była promocja z 99.99 na 79zł to długo sie nie zastanawiałam. A co tam , butów nigdy dość:-D:tak::-p No i są meeeeega wygodne - jak kapcie ;-)

Przejrzalam te wszystkie buty i mi sie zakrecilo w glowie:-D co mi utkwilo w pamieci to buty doris super tylko kolor nie dla mnie no i stroj kapielowy ktory pokazala ida idealny dla mnie!:-)

DROIS jakbys byla u mnie tutaj to bys oglpiala bo takich butow bys sie okupila na tony za psie pieniadze i przerozniste fasony:)))))

DORIS coś takiego zakupiłaś?

image2.php

bo bardzo mi się takowe spodobały a że są z mohito to tak się zastanawiam:
a) czy aby nie zakupić
b) czy o tych właśnie pisałaś ;-)

wogóle to jeszcze o takie:
2361101202_1_1_3.jpg

mi się buciory podobuja ale to zara i "jedyne" 170zł za sandałki :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Makuc i te i te mi się podobaja ale jak dla mnie pierwsze praktyczniejsze i na pewno więcej i częściej do wychodzenia a szpilka w tych drugich widzę że cienka czyli jak dla mnie tylko na jakąś kawkę i do domu.

Do góry