reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek modowy

te kolory tęczy i dla mnie są chyba zbyt odważne.
Jeśli chodzi o koturny to własnie są bardzo wygodne zwłaszcza gdy wysokość tyłu jest wspomagana kilkoma cm koturny z przodu. wtedy stopa oparta jest bardziej płasko. No i są zdecydowanie bardziej stabilne od szpilek.
A to jak noga wygląda to zależy od kształtu buta. Są oczywiście takie ciężkie 'klocki' i są włąsnie zgrabnie wyprofilowane koturny. Osobiście takie obuwie wydaje mi się bardziej sportowe niż szpileczka ,ale własnie z takim zamiarem chcę je kupić, bo jednak długie spacery troche meczą w szpilkach. Niby są jeszcze niezawodne balerinki ,ale jak ktoś z kompleksem wzrostu nie czuje się w nich super komfortowo to własnie opcja koturny wydaje się jedyna ;-)

reklama
:-D

ja właśnie dzisiaj kupiłam sobie balerinki do latania, zwykłe, prościutkie i najważniejsze wygodne bo wnoszenie Isi na 4 piętro nie należy do czynności łatwych ;-) kiedyś miałam takie opory jak dorisek bo mała jestem więc zawsze jakiś obcas/koturna musiała być ale w końcu sie przełamałam do balerinek i przyznaje ze jestem bardzo zadowolona :-) ale to sa jedyne moje płaskie butki (a jeszcze japonki i jedne sandałki :rofl: ) tak to wszystkie inne mam na podwyższeniu cobym się większa czuła :-D

i popieram stwierdzenie ze koturny wygodniejsze od szpileczek ;-) w ogóle to fajna sprawa dla kobietek anty szpilkowych bo fajnie noga w koturnie wygląda tylko trzeba wybrac odpowiedni, kobiecy fason, np. te co Idusia wyżej dała całkiem całkiem :-) ja latam w butkach na koturnach szczególnie latem bo są i wygodne i fajnie sie prezentują z czymś krótkim :-p

Ostatnia edycja:
Tak zachwalacie ten koturn może i ja sobie kupie taki bucik:sorry2: wogóle to jak kupowałam małemu adidasy to widziałam w sklepie takie boskie na koturnie ale tylko zerknełam i się nie przyglądałam zbytnio.ale na pierwszy rzut oka były całkiem całkiem.
Ja znalazłam takie 258-18 KH %%% MODNE BUTY KOTURNY OPEN TOE KHAKI 39 (2300557092) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

haha akurat wpadły mi w oko bardzo podobne
ATMOSPHERE na koturnie OPEN TOE PUDROWY RÓŻ 38 5 (2275673998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry