reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek kulinarny - nasze przepisy

Ja dziś przeszłam sama siebie to zjadłam 4 duże gołąbki:szok:, gdzie normalnie zjadałam 2 i basta. A co gorsza po pół godzinie stwierdziłam, że nie do końca pojadłam....:eek: Chyba zaczynam jeść za dwoje:tak:;-):tak:

reklama
iwon ja wlaśnie przechodzę samą siebie, bo postanowiłam wciagnąć troszku spaghetti, robiłam sosik do lasganie, i jakoś oprzeć się nie mogę, więc makaronik sie gotuje, no i parmezan tylko poszukać muszę;-) moze w końcu powrót apetytu:-)

U nas apetyt przyszedł z dwojoną siłą!!!:-):-)

A jak powiedziałam mojemu M. ile dziś zjadłam to się ucieszył jak dziecko. :confused::-) Stwierdził, że w końcu będę wyglądać jak kobieta w ciąży.:baffled: I że to już czas żeby w końcu przybrać na wadze tak jak się należy.:crazy:

iwon i jak? wyczarowałaś hamburgera? ;-)
Ja jutro zrobię ten mus truskawkowy matyldowy:-) już truskawki kupiłam ale zostawię ten deser sobie na samotne walentynki

Magduska a ja sie chcę zabrać za Twoje serduszka - własnie wydrukowałam przepis i zakupiłam makę i drożdze. Tylko teraz dopiero doczytałam ze w przepise masz suszone drożdze ale mam nadzieje ze z takich normalnych tez wyjdą?

a ja dzisiaj zrobilam Matyldowy Mus tylko go lekko zmodyfikowalam, mus zrobilam z truskawek i porzeczek - czarnych i czerwonych - i wyszedl fajny kwaskowy, a serek wzbogacilam zmiksowanymi bananami.. Calosc jeszcze posypalam tarta czekolada co by bylo bardziej kaloryczne :-D Bylo mniamusnie slodko-kwasnie :-D Jeszcze dwa pucharki wstawilam do lodowki na jutro. Jak moj malzon wroci z delegacji to bedzie mial niespodzianke na walentynki ;-)

Wlasnie z Madziule stwierdzilysmy, ze zakladamy buty i jedziemy po serek i truskawki. Zrobimy sobie pyszny pucharek:-)

Natchnelyscie mnie tymi pysznosciami i zrobilam walentynkowy deserek z truskawkami. Pychotka:-)

Iwon, u nas dzis golabkowo, tylko dla mnie zjedzenie jednego to juz na sile, wiec nie wiem jak wciagnelas cztery:-D Na zdrowko dla babelka!!!

reklama
Do góry