reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek kulinarny - nasze przepisy

Ja dziś przeszłam sama siebie to zjadłam 4 duże gołąbki:szok:, gdzie normalnie zjadałam 2 i basta. A co gorsza po pół godzinie stwierdziłam, że nie do końca pojadłam....:eek: Chyba zaczynam jeść za dwoje:tak:;-):tak:

reklama
iwon ja wlaśnie przechodzę samą siebie, bo postanowiłam wciagnąć troszku spaghetti, robiłam sosik do lasganie, i jakoś oprzeć się nie mogę, więc makaronik sie gotuje, no i parmezan tylko poszukać muszę;-) moze w końcu powrót apetytu:-)

U nas apetyt przyszedł z dwojoną siłą!!!:-):-)

A jak powiedziałam mojemu M. ile dziś zjadłam to się ucieszył jak dziecko. :confused::-) Stwierdził, że w końcu będę wyglądać jak kobieta w ciąży.:baffled: I że to już czas żeby w końcu przybrać na wadze tak jak się należy.:crazy:

iwon i jak? wyczarowałaś hamburgera? ;-)
Ja jutro zrobię ten mus truskawkowy matyldowy:-) już truskawki kupiłam ale zostawię ten deser sobie na samotne walentynki

Magduska a ja sie chcę zabrać za Twoje serduszka - własnie wydrukowałam przepis i zakupiłam makę i drożdze. Tylko teraz dopiero doczytałam ze w przepise masz suszone drożdze ale mam nadzieje ze z takich normalnych tez wyjdą?

a ja dzisiaj zrobilam Matyldowy Mus tylko go lekko zmodyfikowalam, mus zrobilam z truskawek i porzeczek - czarnych i czerwonych - i wyszedl fajny kwaskowy, a serek wzbogacilam zmiksowanymi bananami.. Calosc jeszcze posypalam tarta czekolada co by bylo bardziej kaloryczne :-D Bylo mniamusnie slodko-kwasnie :-D Jeszcze dwa pucharki wstawilam do lodowki na jutro. Jak moj malzon wroci z delegacji to bedzie mial niespodzianke na walentynki ;-)

Wlasnie z Madziule stwierdzilysmy, ze zakladamy buty i jedziemy po serek i truskawki. Zrobimy sobie pyszny pucharek:-)

Natchnelyscie mnie tymi pysznosciami i zrobilam walentynkowy deserek z truskawkami. Pychotka:-)

Iwon, u nas dzis golabkowo, tylko dla mnie zjedzenie jednego to juz na sile, wiec nie wiem jak wciagnelas cztery:-D Na zdrowko dla babelka!!!

reklama
Do góry