reklama
iwon ja wlaśnie przechodzę samą siebie, bo postanowiłam wciagnąć troszku spaghetti, robiłam sosik do lasganie, i jakoś oprzeć się nie mogę, więc makaronik sie gotuje, no i parmezan tylko poszukać muszę;-) moze w końcu powrót apetytu:-)
U nas apetyt przyszedł z dwojoną siłą!!!:-):-)
A jak powiedziałam mojemu M. ile dziś zjadłam to się ucieszył jak dziecko. :-) Stwierdził, że w końcu będę wyglądać jak kobieta w ciąży. I że to już czas żeby w końcu przybrać na wadze tak jak się należy.
A jak powiedziałam mojemu M. ile dziś zjadłam to się ucieszył jak dziecko. :-) Stwierdził, że w końcu będę wyglądać jak kobieta w ciąży. I że to już czas żeby w końcu przybrać na wadze tak jak się należy.
Magduska a ja sie chcę zabrać za Twoje serduszka - własnie wydrukowałam przepis i zakupiłam makę i drożdze. Tylko teraz dopiero doczytałam ze w przepise masz suszone drożdze ale mam nadzieje ze z takich normalnych tez wyjdą?
muminka*
Zaciekawiona BB
a ja dzisiaj zrobilam Matyldowy Mus tylko go lekko zmodyfikowalam, mus zrobilam z truskawek i porzeczek - czarnych i czerwonych - i wyszedl fajny kwaskowy, a serek wzbogacilam zmiksowanymi bananami.. Calosc jeszcze posypalam tarta czekolada co by bylo bardziej kaloryczne Bylo mniamusnie slodko-kwasnie Jeszcze dwa pucharki wstawilam do lodowki na jutro. Jak moj malzon wroci z delegacji to bedzie mial niespodzianke na walentynki ;-)
Natchnelyscie mnie tymi pysznosciami i zrobilam walentynkowy deserek z truskawkami. Pychotka:-)
Iwon, u nas dzis golabkowo, tylko dla mnie zjedzenie jednego to juz na sile, wiec nie wiem jak wciagnelas cztery Na zdrowko dla babelka!!!
Iwon, u nas dzis golabkowo, tylko dla mnie zjedzenie jednego to juz na sile, wiec nie wiem jak wciagnelas cztery Na zdrowko dla babelka!!!
reklama