reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
heheAntylopka - dzięki. Zaraz się przekonam, co z francuskiego mój małżonek jeszcze pamięta
jak się nie uda, to znaczy że żle przetłumaczył
Zrobiłam ten serniczek na chrzciny http://moje-co-nieco.ge5.net/2011/01/22/sernik-srodziemnomorski-pistacje-chalwa-i-miod-na-roczek/
jest z nim trochę pierdzielenia, ale wyszedł super. Nie robiłam tylko tej polewy miodowej. Spód smaczny lekko słonawy, a środek delikatnie chałwowy i dość słodki. Wszystkim bardzo smakował.
jest z nim trochę pierdzielenia, ale wyszedł super. Nie robiłam tylko tej polewy miodowej. Spód smaczny lekko słonawy, a środek delikatnie chałwowy i dość słodki. Wszystkim bardzo smakował.
Ostatnia edycja:
mamolka
Fanka BB :)
ja w sobotę robiłam ten serniczek Sernik Tiramisu w miarę szybko się go robi. tylko następnym razem muszę go dłużej trzymać w piekarniku a na biszkopty od razu zrobić z folii aluminiowej koronę ...a tak poza tym jest przepyszny- słodki, słony- za dużo na raz nie da się zjeść ale co 2 h latałam z talerzykiem po mały kawałeczek
Odrobina przyjemności dla matek karmiących, które nie mogą przejść na dietę
Dom i kuchnia / Kuchnia/ Przepisy
Wczoraj mieliśmy to na obiad i z czystym sumieniem - polecam Podałam tylko z mini-marchewkami, takimi które się mrożone kupuje, zrobionymi na parze, bo nie chciało mi się robić sałatki. Pychota
Aha - mimo że w przepisie aż 400 g mąki, to ta porcja rzeczywiście wystarcza tylko na dwie polędwiczki
Dom i kuchnia / Kuchnia/ Przepisy
Wczoraj mieliśmy to na obiad i z czystym sumieniem - polecam Podałam tylko z mini-marchewkami, takimi które się mrożone kupuje, zrobionymi na parze, bo nie chciało mi się robić sałatki. Pychota
Aha - mimo że w przepisie aż 400 g mąki, to ta porcja rzeczywiście wystarcza tylko na dwie polędwiczki
reklama
Podziel się: