reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek kulinarny grudniówek :)

reklama
Ale mi narobiłyści smaka tymi chlebkami prosto z pieca,aż mi ślinka cieknie. A ja dziś na obiad chili con carne zrobiłam,specjalnie dla męża bo uwielbia:-)

No a ja zrobiłam dzis te moje naleśniki. Oczywiscie po trzech sie czułam pełna. Lolek pozarł trzy ale on z dzemem...

Bodzinka, w tej chwili oddałabym królestwo za naleśniki z dżemem =) Pewnie bym zrobiła ale okazało się, że mama zrobiła jedzenia jak dla całej kompanii a i ja przywiozłam wczorajszy obiad i się okazało że zrobiłyśmy prawie to samo. Bo ja pulpety a ona mielone =)

Mój Mąż dziś wypróbował nowy przepis na chleb - żytnio-razowy. Pachnie super, ale jeszcze gorący, więc spróbujemy jutro :) Tylko my z pieczeniem idziemy na łatwiznę, bo mamy maszynę ;)

Właśnie popełniłam olbrzymi błąd.......:zawstydzona/y: zrobiłam sobie ten blok czekoladowy,...i moja rada- kto nie chce miec dodatkowych 10 kg w ciąży niech nawet się za to nie zabiera...........jest pyszny ale słodki i kaloryczny że aż w gardło drapie:-p następnym razem nie dodam tyle cukru co w przepisie bo to mleko w proszku też przecież słodkie:tak: no i zamiast herbatników dałam dużo płatków kukurydzianych. A kto chce snickersa niech doda sobie orzechy.....albo nie - niech wcale nie robi bo przepadnie:no:

sarka ja już niestety też popełniłam ten błąd i w poniedziałek blok został zrobiony i spałaszowany:) Całe szczęście, że nie tylko przeze mnie (ale ostro się do jego zniknięcia przyczyniłam):/

reklama
Do góry