reklama
można zrobić rosołek, można usmażyć na rumiano z ziemniaczkami i marchewką i groszkiem na ciepło, a można posłużyć się "pomysłem na..." upiec w woreczku tak jak tam piszą i reklamują - sprawdziliśmy w domku nam smakowało
U
użytkowniczka r
Gość
Ja robię dziś udka w piekarniku Te z pomysłu na... też robiłam te maleńkie,podudzia chyba to się nazywa sama nie wiem i pychotka tak więc też polecam
U
użytkowniczka r
Gość
U mnie zrobione Teraz ziemniaki się robią Ale ja nie będę jadła bo właśnie opycham się zapiekankami z wczoraj
vengo
Zaangażowana w BB
A ja przetestowałam przepis kici na sernik i udał się )) Chociaż piekłam go 2 godz, bo w tej temp 150 st przez godz jakoś nie chciał się upiec. Może to kwestia piekarnika. Następnym razem spróbuję w wyższej temp. Troszkę spiekł mi się wierzch przez to długie pieczenie, odkroiłam go więc, zrobiłam czekoladową polewę i wyszło naprawdę smakoowite.
Możecie się podzielić jakimś sprawdzonym przepisem na sernik na zimno bo na takowy miałabym zachciankę )) Będę bardzo wdzięczna
Możecie się podzielić jakimś sprawdzonym przepisem na sernik na zimno bo na takowy miałabym zachciankę )) Będę bardzo wdzięczna
A ja przetestowałam przepis kici na sernik i udał się )) Chociaż piekłam go 2 godz, bo w tej temp 150 st przez godz jakoś nie chciał się upiec. Może to kwestia piekarnika. Następnym razem spróbuję w wyższej temp. Troszkę spiekł mi się wierzch przez to długie pieczenie, odkroiłam go więc, zrobiłam czekoladową polewę i wyszło naprawdę smakoowite.
w taką pogodę masz ochotę na sernik na zimno?
ale ja to też nic mądrego bym nie zjadła - chodzi za mną szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną mniam mniam
reklama
vengo
Zaangażowana w BB
w taką pogodę masz ochotę na sernik na zimno?
ale ja to też nic mądrego bym nie zjadła - chodzi za mną szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną mniam mniam
no właśnie tak )) , jakoś ten chłód za oknem mi w tym nie przeszkadza Ale szarlotką z takimi dodatkami też bym nie pogardziła ))))
Podziel się: