- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moge zaraz rodzic nastepne dziecko. Bolalo, tak, nawet wiecej napier....lo jak sku...syn. ale ten bol ma sens...
Godzine po porodzie poszlam zapalic:-)
No to i ja gratuluję...
głupoty
btw jak sobie pomyślę ile dziewczyn z naszego grona drży o zdrowie maluchów, drży aby donosic prawidłowo ciążę...
to jak to czytam - to mi smutno
to tak gwoli komentarza...
i chyba nie bardzo jesteś majówką- tylko czerwcówką - ktora urodziła wcześniaka
(przepraszam dziewczyny, ale nie mogłam sie powstrzymać)
doniulka
Zaciekawiona BB
Termin mialam na 22 maja:-) Dziekuje, za Twoje gratulacje.Troszke nie lapie o co Ci chodzi (o papierosa? :-) )
Z drugiej strony rozumiem...ciaza, hormony...tez tak mialam szczegolnie pare dni przed porodem:-)
Z drugiej strony rozumiem...ciaza, hormony...tez tak mialam szczegolnie pare dni przed porodem:-)
doniulka
Zaciekawiona BB
Termin mialam na 22 maja:-) Dziekuje, za Twoje gratulacje.Troszke nie lapie o co Ci chodzi (o papierosa? :-) )
To do : julinex
katagorka20
Fanka BB :)
to doniulka mialas termin tak jak ja na 22 maja
dolanczam sie i Ja z Kubusiem:*Ja tez jeszcze raz gratuluje wszystkim mamom, ktore juz urodzily. Mamom i ich pociechom tez. Niech sie zdrowo chowaja.
sorrki, że wypowiem się za julienx, ale na 100% o to chodzi. Też mną to tąpnęło...
Dlatego uważam, że nie jest to temat do rozgłaszania na forum, bo nie ma się czym chwalić....
Ty napisałaś o swojej niemądrej słabości, no bo kto pali zaraz po porodzie? Chyba że nie zamierzasz karmić naturalnie, bo inaczej ja też nie rozumiem. Być może w ciąży też paliłaś...
Twoja sprawa i teraz, i w czasie ciąży, ale nie pisze się takich rzeczy, bo to nic chlubnego i nie dziw się, że spotkałaś się z taką reakcją i hormony julienx nie mają nic do rzeczy.
reklama
magda102
Fanka BB :)
Najserdeczniejsze gratulacje dla wszystkich rozpakowanych Majóweczek
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.