reklama
IKAx
lodóweczka
ojej juz ja musze czekac do 24 moze w tedy urodze;D że wczesniej nic sie nie zapowiada;]
olenka12345
Fanka BB :)
Dobry wieczorek..ja też wpadłam życzyc Wam kolorowych snów,bo dopiero wróciliśmy do domku i padam ze zmęczenia..ide myju myju i spac..nadrobie Was jutro dobranoc;-):-)
pani_labiryntu
prawie mama hehe
no witam kochane mamusie przyszłe i obecne ja jeszcze w błogosławionym stanie no cóż dzidzia sie nie wybiera na ten świat trudno poczekam ...1...2...3...
rudaania1
Domek Dzieciorka
Bierz się bierz Ja tysz jeszcze dziś chcę poćwiczyć, bo porannej "gimnastyce" coś jakby lekko drgnęło....Witam. Na chwilkę wpadłam powiedzieć Wam dobranoc i pochwalić się,że mam już mężusia dziś wrócił z delegacji i teraz już będzie z nami aż do Wielkanocy Dziś się biorę za niego;-) dobrej nocy pa pa:-)
Tak więc Miłej Nocki życzę i w razie czego powodzenia dla rodzących ) :-)
anne
Fanka BB :)
Hej dziewczyny:-) witam się porannie. No więc poprzytulaliśmy się wreszcie tej nocy-choć powiem szczerze że nie miałam zbyt wiele sił. Były też skurcze dość bolesne,ale niezbyt regularne i nad ranem minęły,a w momencie skurczu pomyślałam że dziś jeszcze nie chcę rodzić-chcę jeszcze się mężem nacieszyć
kasiula1412
potrójnie szczęśliwa mama
No to jesteśmy w podobnej sytuacji - ja tez mam na 10 lutego :-)Czesc Dziewczynki...
Własnie mi wybił 40 tydzien i nic termin mam na srode tj 10 luty i juz sie nie moge doczekac..Szczerze to sie troche niepokoje:-(A Wy jak tam sobie radzicie??Pozdrawiammm
Skurcze od 4 tyg., czasem nawet regularne - co 10 min, co z tego, skoro po kilku godz. zanikają... W środę jadę do mojego gin. - zobaczymy, czy coś wskórały te skurcze, czy tak tylko straszą
Hej dziewczyny,ciekawe czy któaś dziś urodzi,ja po nocy brzusio znów twardy,ale zobaczymy.Od dziś oficjalnie przeszłąm na maternity leave(urlop macierzyński).Mężusia do pracy wyprawiłam,niedługo idę jeszcze troszeczkę ponynać.Miłego dnia kobietki
reklama