reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
my sie witamy :p zaraz pewnie mały bedzie chcial amciu to uciekne od was :-D ale wy duuuzo piszecie łoooo :szok::happy2: az nie idzie tego ogarnac :-D
a znalazlam cos takiego fajnego xD :-D
1259916728_by_nejmah.jpg

:p

a olejek podobno straszny :-):baffled:

hihihi :)) dobre!
Olejek podobno paskudny ale pomocny.Moja kolezanka gdyby nie własnie on to meczylaby sie strasznie a tak to po 3 łyżkach zaczely sie skurcze i miała kilka godzin pozniej maleństwo. Ja jak mi stuknie termin zaczne łyzke dziennie popijac.Najwyzej posiedze na kibelku dluzszy czas ;P

dziewczyny a co sadzicie o olejku rycynowym??

misia zależy o co pytasz....
ponoc prócz tego że przeczyszcza, że tak to ładnie ujmę to jeszcze ma jakieś właściwości przyspieszające poród.... ale w smaku ochyyyydny......
jak kiedyś mialam problemy jelitowe to mi mama kupiła i mówiła że z bardzo slodkim sokiem na łyżce ujdzie.... myślalam że się porzygam.....
ale jak chcesz spróbowac to dawaj.. i daj znac czy było warto:-)

Cześć laseczki wczoraj trochę pobolało się nastraszyłam mojego nastraszyłam mame nastraszyłam i Was żę może rodzić będe a tu kicha przestało :baffled: eh i jutro znowu do lekarza bo na jutro termin miałam z miesiączki coś ta moja mała łobuzica nie chce wychodzić i daje fałszywe alarmy :/

Cześć laseczki wczoraj trochę pobolało się nastraszyłam mojego nastraszyłam mame nastraszyłam i Was żę może rodzić będe a tu kicha przestało :baffled: eh i jutro znowu do lekarza bo na jutro termin miałam z miesiączki coś ta moja mała łobuzica nie chce wychodzić i daje fałszywe alarmy :/

hehehe mój nawet fałszywek nie daje...... łobuz zupełnie nic mu się nie chce......
zostawia wszystko na ostatnią chwilę ( w tatusia:-p)

a o to przedstawiam wam mojego Najukochanszego Synunia Kamilusia :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• Nynus.jpg
    Nynus.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 24
  • Synek.jpg
    Synek.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 22
  • hihi.jpg
    hihi.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 27
  • Nynuś.jpg
    Nynuś.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 22
Boże jak ja bym już chciała ją zobaczyć jak wygląda jaka jest "duża" i czy tak naprawde to jest ona . Bo moja gin nie może do tej pory ustalić bo ciągle się tyłkiem obraca do gin hehe

We wtorek zrobie wszystkie badania i zadzwonie do ginia zobaczymy co powie.
Bo zalezy jak z ta moja infekcja białkową.

A olejkek podobno z sokiem pomarańczowym 1 do 3 da sie wypic.
Czytałąm na styczniówkach gdzies ze którejs nawet kazali pic ten olejek.

reklama
Do góry