reklama
plastelinka5
Fanka BB :)
hihihi ) dobre!
Olejek podobno paskudny ale pomocny.Moja kolezanka gdyby nie własnie on to meczylaby sie strasznie a tak to po 3 łyżkach zaczely sie skurcze i miała kilka godzin pozniej maleństwo. Ja jak mi stuknie termin zaczne łyzke dziennie popijac.Najwyzej posiedze na kibelku dluzszy czas ;P
Olejek podobno paskudny ale pomocny.Moja kolezanka gdyby nie własnie on to meczylaby sie strasznie a tak to po 3 łyżkach zaczely sie skurcze i miała kilka godzin pozniej maleństwo. Ja jak mi stuknie termin zaczne łyzke dziennie popijac.Najwyzej posiedze na kibelku dluzszy czas ;P
dziewczyny a co sadzicie o olejku rycynowym??
misia zależy o co pytasz....
ponoc prócz tego że przeczyszcza, że tak to ładnie ujmę to jeszcze ma jakieś właściwości przyspieszające poród.... ale w smaku ochyyyydny......
jak kiedyś mialam problemy jelitowe to mi mama kupiła i mówiła że z bardzo slodkim sokiem na łyżce ujdzie.... myślalam że się porzygam.....
ale jak chcesz spróbowac to dawaj.. i daj znac czy było warto:-)
pani_labiryntu
prawie mama hehe
hehehe mój nawet fałszywek nie daje...... łobuz zupełnie nic mu się nie chce......
zostawia wszystko na ostatnią chwilę ( w tatusia)
pani_labiryntu
prawie mama hehe
We wtorek zrobie wszystkie badania i zadzwonie do ginia zobaczymy co powie.
Bo zalezy jak z ta moja infekcja białkową.
A olejkek podobno z sokiem pomarańczowym 1 do 3 da sie wypic.
Czytałąm na styczniówkach gdzies ze którejs nawet kazali pic ten olejek.
Bo zalezy jak z ta moja infekcja białkową.
A olejkek podobno z sokiem pomarańczowym 1 do 3 da sie wypic.
Czytałąm na styczniówkach gdzies ze którejs nawet kazali pic ten olejek.
reklama
pani_labiryntu
prawie mama hehe
popieram imie ja jestem Kamila hehe ale on słodziaśny aż by się go chciało zjeść hehea o to przedstawiam wam mojego Najukochanszego Synunia Kamilusia