reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hey Dziewczynki :) My dziś składaliśmy komodę dla maleństwa robiliśmy przemeblowanie w chałupce, potem byliśmy w sklepie i wydaliśmy kuppppę kasy... Ale oprócz wózka chyba wszystko z tych najdroższych rzeczy już kupione :)
Rano byłam w państwowej przychodni i położna nic nie mówiła że się do mnie wybiera z wizytą :) Oprócz tego wszystko ok :) Szyjka długa i zamknięta :) USG dopiero w przyszłym tygodniu jak będę u prywatnego...
A teraz jak już usiadłam to nie mam siły ręką ruszyć... Dzidzia właśnie zaczyna swój taniec :)
Dobrej nocki Dziewczynki :)

reklama
Hej Śnieżynki :-)

Dawno mnie nie było... Niestety nie nadrobię.
Dzisiaj byłam na USG i moja córeczka waży dzisiaj 1560 gramów :-) Lekarz powiedział że jak tak dalej pójdzie to przy porodzie będzie miała 4 kg, więc może mnie czekać cesarka. Pożyjemy zobaczymy. Milenka jest o jakieś półtora tygodnia większa niż to wynika z pierwszego terminu.

W sobotę byłam na targu u Mamy i pokupowałam trochę rzeczy dla Małej, ale dzisiaj już nie dam rady Wam pokazać. Obiecuję jutro wrzucić foty ciuszków no i dostałam dwie fotki z USG .

Tymczasem życzę kolorowych snów :-)

witajcie;)

U nas dobrze oczywiscie malo czasu na forum mam bo mala marudzi cos osatnio jakies ma zmiany nastrojow...a ja wysladam...z tym mym brzuszkiem...:( bo juz sie powiekrza i powiekrza heehhe

buzka

Dzień dobry Lutóweczki :) ja już po śniadanku, a teraz zabieram się za nadrabianie wczorajszego dnia, niestety mój wczorajszy relaks gdzieś zniknął booo się nie wyspałam :( w nocy 3-5 nie spałam i tylko przewracałam się z boku na bok.,.., może drzemnę się w dzień a teraz czytanko :)

Dzisiaj byłam na USG i moja córeczka waży dzisiaj 1560 gramów :-) Lekarz powiedział że jak tak dalej pójdzie to przy porodzie będzie miała 4 kg, więc może mnie czekać cesarka. Pożyjemy zobaczymy. Milenka jest o jakieś półtora tygodnia większa niż to wynika z pierwszego terminu.

W sobotę byłam na targu u Mamy i pokupowałam trochę rzeczy dla Małej, ale dzisiaj już nie dam rady Wam pokazać. Obiecuję jutro wrzucić foty ciuszków no i dostałam dwie fotki z USG .

Super!!!:-) Duża Kobietka Wam rośnie:tak::-) Ważne ze jest zdrowa:tak:

dzień dobry dziewczynki:-D ja nie spię już dawno mam kłopoty ze snem:sorry: dzisiaj wykłady więc nie będzie mnie całe popołudnie:-(a zaraz zabieram się za sprzątanie pasuje mi dzisiaj wcześniej się wyrobić a zaraz lecę na targ kupić coś na dzień dobry:-D ale nadrobie Was troszkę i zjem śniadanko:-D miłego dnia Wam życzę:-D

Dzień dobry Lodóweczki.
Jak minęła Wam noc? Mi niespecjalnie ostatnio o której bym nie poszła spać to wstaje przed 5 i zaczynam powoli narzekać na zmęczenie:-( Zadowolony jest tylko mąż bo mu robię z nudów rano kanapki do pracy. Poza tym wszystko dobrze, rzadko zaglądam bo od poniedziałku przestaje pracować i muszę wszystkie sprawy zamknąć:-( Plusem jest to że będę miała więcej czasu na forum:-) A prośba do Was Lutóweczki, jak u którejś słoneczko świeci to proszę o pilną wysyłkę, bo tu u nie okropnie:confused2:

No, no kobietka jak się patrzy:-) Najważniejsze, że zdrowa:tak: A ja myślałam, że Aluś jest duży a on "tylko" 1490g waży;-)

Super!!!:-) Duża Kobietka Wam rośnie:tak::-) Ważne ze jest zdrowa:tak:

dzień dobry dziewczynki:-D ja nie spię już dawno mam kłopoty ze snem:sorry: dzisiaj wykłady więc nie będzie mnie całe popołudnie:-(a zaraz zabieram się za sprzątanie pasuje mi dzisiaj wcześniej się wyrobić a zaraz lecę na targ kupić coś na dzień dobry:-D ale nadrobie Was troszkę i zjem śniadanko:-D miłego dnia Wam życzę:-D

Smacznego śniadanka, udanych wykładów i wogóle miłego i słonecznego dnia;-) Ja też niestety mam problemy ze snem, takie już uroki ciąży, ale już bliżej niż dalej do końca:tak:

Dziendoberek Kobitki:-) No a ja dzisiaj sie z boku na bok od 5 przewracalam:-(Przygotowalam chlopakow na wyjscie i potem posprzatalam mieszkanko i wloski umylam i posciel przebralam:-)
Zycze Wam milego dnia:tak:

Dzień Dobry Śnieżynki:-)

helo a ja dziś właśnie czekam na kolejną wizytę (17.30) ;) a i jeszcze ;) dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy od jutra LABA ;))))

Witaj wśród niepracujących już mam:-)

Kochana super, że Milenka już taka duża:-) no i, że wszystko w porządku:-D ja 1 grudnia będę podglądać Bartusia i ciekawe jaki już jest duży:sorry:

Ja niestety nie dam rady nadrobić:eek: byłam dziś rano zrobić badania moczu i krwi:tak: teraz idę się wypluskać, potem do ubezpieczalni muszę podjechać, a o 14 do dentysty:szok:

Hehe, ale fajne uczucie, bo przed chwilą Bartuś tak fajnie nóżkę (chyba:-p) wywalił i tak super wyraźnie było czuć przez brzuch:-)

Tygrynka, Pysia trzymam za Was i za Wasze Maleństwa kciuki
:-)

Buziaczki kochane i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-D

Dzień dobry Laseczki :-)

Ja problemów ze snem aż takich jak Wy to nie mam.
Czasem tylko przy zasypianiu przewracam się z boku na bok i nie mogę sobie znaleźć miejsca :eek: ale jak już zasnę, to śpię do rana:tak: No, wstaję tylko na siku, ale mam to tak już opracowane, że idę w półśnie i prawie z zamkniętymi oczami ;-)
A teraz siedzę sobie przy śniadanku :-)
Smacznego wszystkim tym, które jeszcze nie jadły, albo są w trakcie :-)

Ooooo, to naprawdę duża Mała Ci rośnie :szok: Ale ciesz się, ważne, że zdrowa :tak:
A tak w ogóle, czy tylko ja urodzę taką Kruszynkę? :eek: Moja córcia na zeszłotygodniowym USG miała tylko 910 gram. :-(

Dzień dobry Lodóweczki.
A prośba do Was Lutóweczki, jak u którejś słoneczko świeci to proszę o pilną wysyłkę, bo tu u nie okropnie:confused2:

Na tak ładną prośbę przesyłam troszkę Słoneczka :-D:-D:-D

Dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wykładach, zakupach, wizytach i co tam jeszcze :-)

reklama
Kurcze!!!
trzeci raz juz odpisuje!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najpierw w nocy bo tez nie spalam, padla mi bateria a teraz rano cos poklikalam jak durna jakas i wszystko diabli wzieli!!

Witajcie kochane!
Witam:-):-)
a mi znowu odwalilo w druga strone, tzn. zrobilam sie bardzo spokojna wyciszona i taka do rany przyloz:-):-), az nie moge sie sobie nadziwic, bo z natury choleryczka jestem i szybko wpadam w zlosc:zawstydzona/y::-p
Bardzo dobrze sie teraz z tym moim drugim ja czuje:tak::tak:, i oby mi tak chociaz troszke pozostalo po porodzie:tak::tak::-)
Zabeczka, nie kochana tkaie zachowanie nie jest normalne!! Nie zawstydzaj nas innych cholerykow, u ktorych niestety humorki sie poglebiaja.
Wiec blagam, kop, gruz, pluj z blotem mieszaj razem z nami;-)
Kurcze to ja znow w 1trym bylam spokojna...tzn duzo spalam:tak::-D:-Di w sumie sie nie udzielalam ogolnie rzecz biorac:-)Ale z moim M walcze od 2 dni bo czasami powie do mnie "stara":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie, zebym sie staro czula ale to jakas dziwna energie mi sle i ta pogoda taka do kitu i wogole...:-:)-:)-(kiedys mi to nie przeszkadzalo tzn mniej mi przeszkadzalo, a teraz to masakra:no::no:
Przeciez wiem, ze mnie szanuje i nie powiedzial tego zeby mnie urazic...Ale na "wiem" sie konczy:-(

On nic nie czyta - niewiem - boi sie tego wszystkiego czy jak. Ide rodzic sama, bo powiedzial, ze niewie czy da rade. A pozniej jak sie poplakalam, to poweidzial, ze pojdzie ale ja nie chce bo w takiej "wymuszonej" sytuacji bede sie jeszcze martwila o niego w czasie porodu:crazy:
Chlopem sie nie przejmuj! On tak tylko gada, pozniej sie sprawdzi, zobaczysz,,,
Moj tez teraz jakos mniej wylewny,
Moze na poczatku bedzie wymuszona sytuacja a potem Ci podziekuje za to ze mogl to z Toba przezyc:tak::tak:

Ja bede rodzic sama. moj zostanie tylko do momentu parcia a potem to ja juz sobie sama poradze:tak::tak: Cos czuje zejego obecnosc by mnie denerwowala:tak::tak:
Ja tez mialam takie plany jak Alusia rodzilam a pozniej to moj M nawet do toalety nie mogl pojsc, tylko musial przy mnie siedziec, W ogole tylko jego sluchalam olewajac personel w 100%. W kazdym razie jak przyjdzie czas to bedziesz wiedziala, co ci bardziej pasuje, zatzy sobie czy pogonic na korytarz;-)
Dziendoberek Kobitki:-) No a ja dzisiaj sie z boku na bok od 5 przewracalam:-(Przygotowalam chlopakow na wyjscie i potem posprzatalam mieszkanko i wloski umylam i posciel przebralam:-)
Zycze Wam milego dnia:tak:
No wez nas nie zawstydzaj!!! Najpierw Zabeczka, ze jest grzeczna i w ogole a teraz Ty? Idz poleniuchowac troche bo w kompleksy wpadne. Ja ledwo dziecko do przedszkola zaprowadzilam a teraz juz pol godziny odpoczywam!;-);-)
Jak tam sprawa z mieszkaniem? Kiedy bedziecie cos wiecej wiedzieli? Trzymam kciuki!!

Do góry