AniaForever
Polinezja i Jamajka
Właśnie, a później jeszcze brzydko mówią na koleżanki z Łodzi. Echhhhja naprawdę nie mam pojęcia o co Ci chodzi to w Gnieźnie Wy robicie TAKIE RZECZY???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie, a później jeszcze brzydko mówią na koleżanki z Łodzi. Echhhhja naprawdę nie mam pojęcia o co Ci chodzi to w Gnieźnie Wy robicie TAKIE RZECZY???
synek mamyAlexa widział w szpitalu dzidzie i zapytał mamy czy ona też takie wypluje... no to ja pytałam czy mnie nauczy wypluwać też a... Siunia napisała mi że najpierw trzeba połknąć żeby wypluć więc ja zapytałam o co kaman i jak ja wypluję jak nie połykałam...czy jakoś
No jo trzeba połknąć, żeby wypluć ale reszty i tak nie kumam bejbe Ale co tamsynek mamyAlexa widział w szpitalu dzidzie i zapytał mamy czy ona też takie wypluje... no to ja pytałam czy mnie nauczy wypluwać też a... Siunia napisała mi że najpierw trzeba połknąć żeby wypluć więc ja zapytałam o co kaman i jak ja wypluję jak nie połykałam...czy jakoś
ja naprawdę nie mam pojęcia o co Ci chodzi to w Gnieźnie Wy robicie TAKIE RZECZY???
Aaaale tu wesoloNo niezle z tym pluciema jeszcze lepiej z polykaniem
Ja juz chyby spadam bo jutro czeka mnie ciezki dzien "urzedowy"Trzymajta kciukasy prosze;-)
Milej nocki:-)
Laski, mykam na spotkanie z moją panią promotor. Boję się, bo jestem leniwiec i mam mało napisane... Normalnie mam skurcz żołądka ze stresu.
Trzymajcie kciuki, żeby nie krzyczała;-)
PA!!!!
a mnie odwiedzili zgadnijcie kto... policja... puk puk do drzwi otwieram a tu dwóch przystojniaków z kryminalnej myślę co jest qurwa grane?! a oni przyszli zrobić wywiad czy coś słyszałam albo widziałam bo 2 piętra wyżej syn zatłukł swojego ojca młotkiem i leżał martwy od 3 dni w domunigdy więcej takich przygód wyszłam wynieść śmieci a na klatce smród zwłok 3 dni facet się rozkładał w domu a oni ten syf na klatkę wypuścili
cześć MAMO TYGRYNKI!!!!!!!!!!!!
a mnie odwiedzili zgadnijcie kto... policja... puk puk do drzwi otwieram a tu dwóch przystojniaków z kryminalnej myślę co jest qurwa grane?! a oni przyszli zrobić wywiad czy coś słyszałam albo widziałam bo 2 piętra wyżej syn zatłukł swojego ojca młotkiem i leżał martwy od 3 dni w domunigdy więcej takich przygód wyszłam wynieść śmieci a na klatce smród zwłok 3 dni facet się rozkładał w domu a oni ten syf na klatkę wypuścili
No i wyszlo, ze ze mnie panikara jakas jest tylko!
Dzieci do gigantusow nie naleza, ale urosly troche!!!! Jedna wazy 900gr, druga (ten tluscioszek po mamie) 939gr.
Doppler zrobiony, serca jak dzwony, przeplyw ok, pepiwony obejrzane i tez wszystko ma grac.
No jo trzeba połknąć, żeby wypluć ale reszty i tak nie kumam bejbe Ale co tam