reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hmm no to przekroczyłam normę jakieś 8 razy +ciuchy.

U nas na obiad chyba pizza w końcu będzie (a taki rozmach miałam na dzisiaj, krokiety żurek....echhh)

nie mogę tego przeżyć.. TAKIE MAM MEGA NERWY no!!!
następnym razem napisz do mnie i razem gdzieś pójdziemy a nie się sama szwędasz z dzidzią w brzuszku i drugą za rączkę.

reklama
Ja wróciłam właśnie od promotorki. O dziwo - poznała mnie i przywitała po imieniu, zrobiła herbaty:eek: potem ble ble ble że praca okej i że obrona do świąt napewno będzie:-)a teraz kładę się pod kocyk i odpoczywam bo zasłużyłam sobie na to:-Di na ogromne ciacho drożdżowe! Tak! I jeszcze zupa grzybowa! (kanapki z serem już zjadłam)

Przepraszam że taka wścibska jestem, ale tak z ciekawości powypytuję. Ty może na Polibudzie studiujesz??

cebula, pieczarki, papryka, szynka posmażyć, szpinak, na to ciasto francuskie i ser - naczynie mam zamknąć - bo wydaje mi się że tak???? Ile gdzieś czasu to w piekarniku ma być???

Ja kroje ciasto francuskie na kawałki, zeby były wielkosci kawałka pizzy, albo dużej drożdzówki, kładę na to szpinak te warzywka i ser i do pieca. ale nei przykrywam tego. Ciasto farncuskie by sie nei upiekło. wkłądam zgodnie z przepisem na ciesie fransuskim, tam musi byc wysoka temeteratura i chyba z 15 -20 minut. Dlatego osobno podpiekam paprykę bo by twarda była .pamietaj żeby pieczarki całe wyprowały bo potem ciasto francuskie jest za miękkie,

Ja kroje ciasto francuskie na kawałki, zeby były wielkosci kawałka pizzy, albo dużej drożdzówki, kładę na to szpinak te warzywka i ser i do pieca. ale nei przykrywam tego. Ciasto farncuskie by sie nei upiekło. wkłądam zgodnie z przepisem na ciesie fransuskim, tam musi byc wysoka temeteratura i chyba z 15 -20 minut. Dlatego osobno podpiekam paprykę bo by twarda była .pamietaj żeby pieczarki całe wyprowały bo potem ciasto francuskie jest za miękkie,

Bardzo ci dziękuję, ja już mam wszystko podsmażone, teraz zmykam po synka do przedszkola, a potem dokończę. Serdeczne dzięki - ja bym naczynie zamknęła, gdyby ciebie tu nie było teraz.

Hmm podoba mi się to, ale dzisiaj już nic z tego.

A wiecie że robiłam takiego kurczaka z papryką i pomarańczami jak kiedyś Anisen podawała przepis i naprawdę dobry wyszedł:-)

reklama
o znalazłam ulotkę:-D
Zdjęcie084 modified.jpg Zdjęcie085 modified.jpg

Do góry