reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Zostawić was na chwilę i już milion postów.
Ciąza na mózg pada, właśnie zjadam żurek ze smakiem, a 25 lat twierdziłam że nei lubię żurku...

Moj G. ma taka mega zryta kuzynke, pojebana jak paczka gwozdzi, na ktora jestem uczulona wrecz i wszyscy wiedza ze razem z G. nie znosimy i nie tolerujemy jej i jej rodziny. Dwojka rozdartych i rozwiezionych dzieci, ktore na nic nie zwazaja. A ci pojebancy, czyt. moi tesciowie pojechali na dwa dni na wies i zaprosili ich, razem z ich siostra z facetem i rodzicow plus pies na swieta Bozego NArodzenia a teraz mi dupia ze bedzie fajnie. No zesz KU-WA mac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak mozna sie komus wdupic na swieta :wściekła/y:i zaznacze ze juz kiedys tak byli i powiedzialam ze wiecej sie nie zgadzam. Ja ***** bede w ciazy w 8 miesiacu a tu cala gromada bydla ktorego nienawidze. Do tego jak dla mnie to swieta spedza sie w gronie najblizszych a nie jakas kuzynka ktora jest dziesiata woda po kisielu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tego mega pojebana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba mnie zaraz z nerwow wywioza na porodowke :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no zesz !
Bądź twarda a nie miękka!!! Powiedz tesciwoej że ma to odkręcić, bo nie życzysz sobie niemiłych gości to po pierwsze ,a po drugie nie masz w palnach w 8 miesiący stać przy garach. Jak tesciowa chce spędzić z wami świeta to może Was zaprosić!!!

Hej:-D Mnie tu nie było ponad tydzień,bo miałam rodzinkę kilka dni u siebie no i wesele w rodzinie-3 dni się świętowało-oczywiście ja bezprocentowo,a za to jako kierowca sie przydałam:tak:
Nie jestem w stanie nadrobić zaległosci,a przynajmniej nie dzisiaj-tak intensywnie dyskutujecie;-)
Ale za to chciałam się pochwalić nowiną,że już wiem,że będziemy miec synka:-) czyli w domu sie wyrówna,bo są dwie dziewczynki i jeden chłopiec:-D myślę,ze to będzie Maciuś:tak: co znaczy hebr. מתתיהו Matatjahu, oznaczające "dar od Boga":-D

Gratulacje
Lolek to zdrobnienie Karola :-) Bardzo mało osób o tym wie :-D

Tak o papiezu piszą, wiec chyba jednak duzo :)

to czemu ja myślałam, że środa?

mówiłam Wam, że to siedzenie w domu....doprowadza mnie do szału

u mnie jest sobota, takż gdzieś od 3 tygodni :D

je je je

laski przy rurach są boskie....

Nawet nie macie pojęcia ile laski discopolowców zarabiają kasy. To są bardzo dobrze płatne fuchy

gratuluję synusia i wyboru pieknego imienia:-) mój męzuś to też Maciuś:-D

witam ponownie kochana, dobrze że u Ciebie już wszystko się unormowało, pilnuj się;-) gratuluję córeńki:-)

A mi ulżyło bo dziś dotarła ta nieszczęsna przesyłka z allegro, ale to i tak późno:crazy::crazy::crazy: jutro jadę z M na nasza salę weselną uzgodnić trochę szczegółow;-)
Uff, dobrze ,ze dotarła przed ślubem :)

w brzyduli to caly tydzien byly flaki z olejem teraz sie zrobilo ciekawiej i co trzeba do poniedziałku czekac!! A ja juz w poniedzialek do pracy i to musze o 5 wstac :-( chybav sie rozplacze :-([/b ]

witam was ponownie laseczki .
kalemeon- witam na foru i powiem ze poczulam sie niezrecznie jak zapytalas o jakies ciekawe forum - kochana u nas jest the best . Nie krepuj sie pisz a zobaczysz ze sie wdrozysz ja juz nie mam krepacji - dziewczyny mysle ze potwierdzicie...
anyolki - ciesze sie ze powrocilas juz nie odchodz a z coreczka bedzie wsztstko dobrze zobaczysz - gratuluje coruni
ah... Mam dzis mega humor moj to mnie chyba zabije jak zobaczy jakie zakupy zrobilam - on jest raczej minimalista i nic mu nie jest potrzebne co jezt zbedne .... Ale krolewna bedzie miala ubranek i jakie sliczne co prawda sa na rozny wiek ale bya przecena letnich ubranek wiec... A tak sobie obliczylam ze moja niunia jak bedzie miala 3m-ce bedzie juz prawie lato - mam racje?

ja się nie poddaje i jestem :)

A dziesiaj Rechotka nie było .ja coś czuję ,ze ona sobie jakieś inne forum znalazła ;(

Co do serialów to nie oglądam, bo mnie koszmarnie drażnią. Hausa tylko lubię i na tym mam nadzieję poprzestanę (no i archiwum X :D)

reklama
ja się nie poddaje i jestem :)

A dziesiaj Rechotka nie było .ja coś czuję ,ze ona sobie jakieś inne forum znalazła ;(

Co do serialów to nie oglądam, bo mnie koszmarnie drażnią. Hausa tylko lubię i na tym mam nadzieję poprzestanę (no i archiwum X :D)

ja też Hausa lubię :tak:
Myślisz, że Rechotek ma inne forum? z innymi lodóweczkami? i są fajniejsze niż my?

Do góry