reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
a ja dziś z okazji urodzin z mężem zaszalałąm i na obiad była...pizza. No chyba w swoje 24 urodziny to mogę
a teraz mam małą dolinę, bo M. poszedł do pracy i zostałam sama jak palec w swoje święto:-(, do tego moje buzujące hormony i łzy same do oczu napływają.
No co za baba!!! To ja czyste dresy przywdziałam, bo se myślę "głupio do Paullli na urodziny w brudnych portkach iść" a ta histerie tutaj jakieś urządza że niby sama została. Jak słowo daję....
pisz pisz...No żesz ***** mać ***** mać ***** mać!!!!!!!!! niech mi ktoras podesle siekiere bo jak nie to golymi rekami zajebie moja tesciowa a tescia zaraz po niej co za pojebani ludzi, no *****AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
agaB
Fanka BB :)
No żesz ***** mać ***** mać ***** mać!!!!!!!!! niech mi ktoras podesle siekiere bo jak nie to golymi rekami zajebie moja tesciowa a tescia zaraz po niej co za pojebani ludzi, no *****AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
współczuje,,,, wiem coś o tym
przesyłam mnóstwo uśmiechów :-) dasz radę!!
Moj G. ma taka mega zryta kuzynke, pojebana jak paczka gwozdzi, na ktora jestem uczulona wrecz i wszyscy wiedza ze razem z G. nie znosimy i nie tolerujemy jej i jej rodziny. Dwojka rozdartych i rozwiezionych dzieci, ktore na nic nie zwazaja. A ci pojebancy, czyt. moi tesciowie pojechali na dwa dni na wies i zaprosili ich, razem z ich siostra z facetem i rodzicow plus pies na swieta Bozego NArodzenia a teraz mi dupia ze bedzie fajnie. No zesz KU-WA mac jak mozna sie komus wdupic na swieta i zaznacze ze juz kiedys tak byli i powiedzialam ze wiecej sie nie zgadzam. Ja ***** bede w ciazy w 8 miesiacu a tu cala gromada bydla ktorego nienawidze. Do tego jak dla mnie to swieta spedza sie w gronie najblizszych a nie jakas kuzynka ktora jest dziesiata woda po kisielu do tego mega pojebana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba mnie zaraz z nerwow wywioza na porodowke no zesz !
olenka12345
ooo to też musiało być pyszne a z włoskami co robiłaś?
smakowało smakowało bo od dawna mi sie już placka chciałohehe jak zrymowałam;-)
a z włoskami nic nie robie rosną..tyle że chodze raz w tygodniu na saune na włosy,bo mi strasznie wypadają i powiem Ci,że widze poprawe..;-)
Dodam Wam jeszcze ze jak oni ju sie wdupia do nas raz na ruski rok to przyjezdzaja juz dzien przed Wigilia i siedza az do nowego roku
Moj biedny G. bedzie musial dzisiaj wysluchac wszystki kurw i innych a potem do rodzicow bo ja sie uzerac z nimi nie bede
Zadna z tych osob nie ma wstepu do mnie dp gory i huj mnie obchodzi gdzie beda spali a my wyjezdzamy w takim razie na cale swieta do mojej mamy i huj mnei obchodzi ze to swieta a oni nie beda widzieli Oliwki
I moze do kurw* mam im jezzcze wszystkim kupic prezenty
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Moj biedny G. bedzie musial dzisiaj wysluchac wszystki kurw i innych a potem do rodzicow bo ja sie uzerac z nimi nie bede
Zadna z tych osob nie ma wstepu do mnie dp gory i huj mnie obchodzi gdzie beda spali a my wyjezdzamy w takim razie na cale swieta do mojej mamy i huj mnei obchodzi ze to swieta a oni nie beda widzieli Oliwki
I moze do kurw* mam im jezzcze wszystkim kupic prezenty
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
olenka12345
To już dzisiaj Ci ogromnie współczuję!Moj G. ma taka mega zryta kuzynke, pojebana jak paczka gwozdzi, na ktora jestem uczulona wrecz i wszyscy wiedza ze razem z G. nie znosimy i nie tolerujemy jej i jej rodziny. Dwojka rozdartych i rozwiezionych dzieci, ktore na nic nie zwazaja. A ci pojebancy, czyt. moi tesciowie pojechali na dwa dni na wies i zaprosili ich, razem z ich siostra z facetem i rodzicow plus pies na swieta Bozego NArodzenia a teraz mi dupia ze bedzie fajnie. No zesz KU-WA mac jak mozna sie komus wdupic na swieta i zaznacze ze juz kiedys tak byli i powiedzialam ze wiecej sie nie zgadzam. Ja ***** bede w ciazy w 8 miesiacu a tu cala gromada bydla ktorego nienawidze. Do tego jak dla mnie to swieta spedza sie w gronie najblizszych a nie jakas kuzynka ktora jest dziesiata woda po kisielu do tego mega pojebana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba mnie zaraz z nerwow wywioza na porodowke no zesz !
Dawaj do mnie na Święta
reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Moj G. ma taka mega zryta kuzynke, pojebana jak paczka gwozdzi, na ktora jestem uczulona wrecz i wszyscy wiedza ze razem z G. nie znosimy i nie tolerujemy jej i jej rodziny. Dwojka rozdartych i rozwiezionych dzieci, ktore na nic nie zwazaja. A ci pojebancy, czyt. moi tesciowie pojechali na dwa dni na wies i zaprosili ich, razem z ich siostra z facetem i rodzicow plus pies na swieta Bozego NArodzenia a teraz mi dupia ze bedzie fajnie. No zesz KU-WA mac jak mozna sie komus wdupic na swieta i zaznacze ze juz kiedys tak byli i powiedzialam ze wiecej sie nie zgadzam. Ja ***** bede w ciazy w 8 miesiacu a tu cala gromada bydla ktorego nienawidze. Do tego jak dla mnie to swieta spedza sie w gronie najblizszych a nie jakas kuzynka ktora jest dziesiata woda po kisielu do tego mega pojebana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba mnie zaraz z nerwow wywioza na porodowke no zesz !
Ojjj niefajnie:-( A najgorsze że jak razem mieszkacie to nie bardzo jest jak się z tego wymiksować. Nie wiem co Ci doradzić