olenka12345
Fanka BB :)
Mamuśki ja zmykam pisac prace na jutro..eh a tak mi sie nie chce:-(
odezwę się poźniej,miłego popołudnia i smacznych deserków;-):-)
odezwę się poźniej,miłego popołudnia i smacznych deserków;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Baedzo, bardzo dziekuję Wam Kochane Lutóweczki za życzenia. Również te na NK Jesteście bardzo Kochane i miło, że jesteście ze mną
Torcik dla Was
hej wróciłam, pooglądałam sobie wóżki, niestety nie było żadnego dla bliźniaków i to w sklepach normalnie masakra jakaś no i tak stwierdziłam, następna wizyta w Łodzi będzie połączona z łażeniem po sklepach i oglądaniem a wczoraj na allegro kupiliśmy łóżeczko i 2 komplety pościeli, wkleję linki do licytacji na odpowiednim wątku a teraz wracam do mojego ciasta, przede mną krem
przyjemnego popołudnia
a ja dziś z okazji urodzin z mężem zaszalałąm i na obiad była...pizza. No chyba w swoje 24 urodziny to mogę
a teraz mam małą dolinę, bo M. poszedł do pracy i zostałam sama jak palec w swoje święto:-(, do tego moje buzujące hormony i łzy same do oczu napływają.
No żesz ***** mać ***** mać ***** mać!!!!!!!!! niech mi ktoras podesle siekiere bo jak nie to golymi rekami zajebie moja tesciowa a tescia zaraz po niej co za pojebani ludzi, no *****AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hej Dziewczyny :-)
Jestem to "nowa" i próbowałam poczytać o czym tak zawzięcie piszecie, ale te ponad 1350 stron jest nie do przeczytania ;-)
Mam nadzieję, że jakoś uda mi się "wkręcić" w aktualnie toczące się dyskusje.
Więcej o mnie znajdziecie w wąku z fotkami.
pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe Mamusie
GRATULUJE Synka!!!;-)Hej Mnie tu nie było ponad tydzień,bo miałam rodzinkę kilka dni u siebie no i wesele w rodzinie-3 dni się świętowało-oczywiście ja bezprocentowo,a za to jako kierowca sie przydałam
Nie jestem w stanie nadrobić zaległosci,a przynajmniej nie dzisiaj-tak intensywnie dyskutujecie;-)
Ale za to chciałam się pochwalić nowiną,że już wiem,że będziemy miec synka:-) czyli w domu sie wyrówna,bo są dwie dziewczynki i jeden chłopiec myślę,ze to będzie Maciuś co znaczy hebr. מתתיהו Matatjahu, oznaczające "dar od Boga"
Hej Mnie tu nie było ponad tydzień,bo miałam rodzinkę kilka dni u siebie no i wesele w rodzinie-3 dni się świętowało-oczywiście ja bezprocentowo,a za to jako kierowca sie przydałam
Nie jestem w stanie nadrobić zaległosci,a przynajmniej nie dzisiaj-tak intensywnie dyskutujecie;-)
Ale za to chciałam się pochwalić nowiną,że już wiem,że będziemy miec synka:-) czyli w domu sie wyrówna,bo są dwie dziewczynki i jeden chłopiec myślę,ze to będzie Maciuś co znaczy hebr. מתתיהו Matatjahu, oznaczające "dar od Boga"
Dzięki dziewczynki za miłe słowa, odpadłam na chwilkę... nadrobiłam teraz (dużo tego było jak zwykle!) wypiłam koktajl bananowy i troszku mi lepiej...
Gosiu krew mi leci przy wysokim ciśnieniu.... :-(
Najeli jak sobie mierzyłam ostatnio miałam 140/60, a zwykle mam właśnie taki
Widzę, że nerwowo dzisiaj i same kurwy lecą... heh dziewczynki szkoda nerwów ! Definitywnie coś dzisiaj wisi w powietrzu :*