reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
zaraz zaraz dziewczynki,a czy to nie dzisiaj miałyśmy oglądac"Rozmowy w toku" o disco polo:-D ja mam włączony komp..tylko że sie skupię na pisaniu pracy..ale będę do Was tu lukac;-) no i oczywiście na tvn..o 16stej;-)

Hej:-D Mnie tu nie było ponad tydzień,bo miałam rodzinkę kilka dni u siebie no i wesele w rodzinie-3 dni się świętowało-oczywiście ja bezprocentowo,a za to jako kierowca sie przydałam:tak:
Nie jestem w stanie nadrobić zaległosci,a przynajmniej nie dzisiaj-tak intensywnie dyskutujecie;-)
Ale za to chciałam się pochwalić nowiną,że już wiem,że będziemy miec synka:-) czyli w domu sie wyrówna,bo są dwie dziewczynki i jeden chłopiec:-D myślę,ze to będzie Maciuś:tak: co znaczy hebr. מתתיהו Matatjahu, oznaczające "dar od Boga":-D

Ja w domu,.,,, musiałam się urwać, źle się czuje coś.... chyba przeziębienie mnie dopadło....Jutro muszę być w pracy więc dziś urwałam się 3h wcześniej....Nie dałabym rady wytrzymać do 17 ... Zresztą jestem tak umówiona, że mam być pod telefonem, bo w każdej chwili mogą po mnie zadzwonić...

Baedzo, bardzo dziekuję Wam Kochane Lutóweczki za życzenia. Również te na NK:tak: Jesteście bardzo Kochane i miło, że jesteście ze mną:happy:
Torcik dla Was:tak:

Kochana, taki mały trochę ten torcik.... nas tu nie ma tak dużo, ale każda po pięterku wszamie... ! hehe

hej :) wróciłam, pooglądałam sobie wóżki, niestety nie było żadnego dla bliźniaków i to w sklepach normalnie masakra jakaś no i tak stwierdziłam, następna wizyta w Łodzi będzie połączona z łażeniem po sklepach i oglądaniem :) a wczoraj na allegro kupiliśmy łóżeczko i 2 komplety pościeli, wkleję linki do licytacji na odpowiednim wątku a teraz wracam do mojego ciasta, przede mną krem :)
przyjemnego popołudnia ;)

Co do wózków bliźniaczych to jest okropnie mały wybór! Jak wybierałam swój wózio, to siostra do mnie mówi: Ania, kup sobie od razu bliźniaka, na zapas!
W sklepie było ze 40 wózków jedno-dziecięcych i jeden bliźniak!Współczuje zakupu.... bo to będzie ciężki orzech...

a ja dziś z okazji urodzin z mężem zaszalałąm i na obiad była...pizza. No chyba w swoje 24 urodziny to mogę:happy:

a teraz mam małą dolinę, bo M. poszedł do pracy i zostałam sama jak palec w swoje święto:-(, do tego moje buzujące hormony i łzy same do oczu napływają.

A my to powietrze! Heloł!

No żesz ***** mać ***** mać ***** mać!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niech mi ktoras podesle siekiere bo jak nie to golymi rekami zajebie moja tesciowa a tescia zaraz po niej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za pojebani ludzi, no *****AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Spoko, wyluzuj.... Może być kałasznikow? Sikierką się spocisz.... To łatwiejsze niż myślisz....

Hej Dziewczyny :-)

Jestem to "nowa" i próbowałam poczytać o czym tak zawzięcie piszecie, ale te ponad 1350 stron jest nie do przeczytania ;-)
Mam nadzieję, że jakoś uda mi się "wkręcić" w aktualnie toczące się dyskusje.

Więcej o mnie znajdziecie w wąku z fotkami.

pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe Mamusie :happy:

Witaj wśród nas! Mamy nadzieję, że nie pojawisz się i znikniesz.... :)
Życzę spokojnej ciąży....

A co do świąt.... to ja chyba spędzę je sama z mężem... Moja teściowa jak weszłam na temat Wigilii to mnie tak wkuurwiła, że nie chce nawet o tym myśleć, a moi rodzice żyją chwilą i o świętach zaczną myśleć 2 dni przed hehe.

Ale teściowie są chyba po to, aby uprzykrzać życie, nieprawdaż?!

Hej:-D Mnie tu nie było ponad tydzień,bo miałam rodzinkę kilka dni u siebie no i wesele w rodzinie-3 dni się świętowało-oczywiście ja bezprocentowo,a za to jako kierowca sie przydałam:tak:
Nie jestem w stanie nadrobić zaległosci,a przynajmniej nie dzisiaj-tak intensywnie dyskutujecie;-)
Ale za to chciałam się pochwalić nowiną,że już wiem,że będziemy miec synka:-) czyli w domu sie wyrówna,bo są dwie dziewczynki i jeden chłopiec:-D myślę,ze to będzie Maciuś:tak: co znaczy hebr. מתתיהו Matatjahu, oznaczające "dar od Boga":-D
GRATULUJE Synka!!!;-)

No to gratulujemy MACIUSIA ! Cudowna wiadomość!

Dzięki dziewczynki za miłe słowa, odpadłam na chwilkę... nadrobiłam teraz (dużo tego było jak zwykle!:-p) wypiłam koktajl bananowy i troszku mi lepiej...

Gosiu krew mi leci przy wysokim ciśnieniu.... :-(
Najeli jak sobie mierzyłam ostatnio miałam 140/60, a zwykle mam właśnie taki :eek:

Widzę, że nerwowo dzisiaj i same kurwy lecą... heh dziewczynki szkoda nerwów ! Definitywnie coś dzisiaj wisi w powietrzu :* :shocked2:

Dzięki dziewczynki za miłe słowa, odpadłam na chwilkę... nadrobiłam teraz (dużo tego było jak zwykle!:-p) wypiłam koktajl bananowy i troszku mi lepiej...

Gosiu krew mi leci przy wysokim ciśnieniu.... :-(
Najeli jak sobie mierzyłam ostatnio miałam 140/60, a zwykle mam właśnie taki :eek:

Widzę, że nerwowo dzisiaj i same kurwy lecą... heh dziewczynki szkoda nerwów ! Definitywnie coś dzisiaj wisi w powietrzu :* :shocked2:

Nerwowo, bo mamy TEŚCIOWE!

A co do ciśnienia, to zgłoś to na najbliższej wizycie lekarzowi... Ten krwotok nie powinnaś ignorować. Oby się to już nie powtórzyło!

reklama
Witaj wśród nas! Mamy nadzieję, że nie pojawisz się i znikniesz.... :)
Życzę spokojnej ciąży....

Witaj wśród Nas:-):-) I Najeli wcale nie żartuje :rofl2::rofl2:

A co do teściów to ja się zgadzam z tym w 100% :-p My pewnie w Wigilie nie będziemy się widzieć, bo odzew z ich strony jest tylko w momencie jak się coś zjebie i jest telefon "jak to naprawić" ????????? Bez "co u Ciebie Synku" itp. :eek::eek:

Do góry