reklama
olenka12345
Fanka BB :)
ja teraz też grzeszę...wsunełam niedawno dwa tosty,a teraz łyżką nutellę..
ale co po ciąży już sobie na to nie pozwole jak bede karmic maluchową swoją..:-)
ale co po ciąży już sobie na to nie pozwole jak bede karmic maluchową swoją..:-)
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Ja też jestem i czekam na męża aż z pracy przyjdzie i od razu jedziemy na zakupy bo lodówka pusta a ja przecież mam koleżanki parówkojady i mi tu strasznie ciężko bez odpowiedniego zaopatrzenia (teraz to pewnie jeszcze banany i czekoladę będę musiała kupić, bo może się okazać że jednak sobie nie radzę z pokusą, a dupsko rośnie)
OO przyszedł
OO przyszedł
Julisia
Beata23 synuś rzeczywiście już duży, kawał chłopa ;-) no i super że wszystko w pożądku:-)
Paulla ale z ciebie łakomczuszek, ale też bym takie pyszności wciągneła
a ja wracam do gotowania, robię mężusiowy golonkę zapiekaną w piwie z zasmażaną kapustką, a z wywaru zrobię jeszcze krupniczek, a ba deser galaretja z owocami i bita śmietaną :-) kochająca ze mnie żonka co?
a ja wracam do gotowania, robię mężusiowy golonkę zapiekaną w piwie z zasmażaną kapustką, a z wywaru zrobię jeszcze krupniczek, a ba deser galaretja z owocami i bita śmietaną :-) kochająca ze mnie żonka co?
Beata23 synuś rzeczywiście już duży, kawał chłopa ;-) no i super że wszystko w pożądku:-)
oj i to bardzo kochająca:-):-):-)
olenka12345
Julisia prawdziwy z Ciebie Skarb,a nie żona
ja czekam na mojego jak wróci z treningu i idziemy coś sobie wsunąc na mieście,jakiś filmik wypożyczyc,bo jutro wyjeżdza na weekend i będę sama..w sumie to mam zjazd w szkole..;-)
ja czekam na mojego jak wróci z treningu i idziemy coś sobie wsunąc na mieście,jakiś filmik wypożyczyc,bo jutro wyjeżdza na weekend i będę sama..w sumie to mam zjazd w szkole..;-)
Cześć dziewczynki !
Ja już po wizycie. Mój pan doktor potwierdził, że w 100% syncio w brzusiu siedzi. Ułożenie superowe, więc nie mam już złudzeń, że to dziewczynka....;-)
Filipek waży 440 g i ma długaśne nogi.
A poza tym u nas oki. Znowu dostałam zwolnienie i muszę jechać troszkę w pracy pomóc.
Suuuperasto
halo jest tu kto...poszły na brzydulę i już nie wróciły noooooo
reklama
olenka12345
Ja jestem