reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ja też jestem i czekam na męża aż z pracy przyjdzie i od razu jedziemy na zakupy bo lodówka pusta a ja przecież mam koleżanki parówkojady i mi tu strasznie ciężko bez odpowiedniego zaopatrzenia (teraz to pewnie jeszcze banany i czekoladę będę musiała kupić, bo może się okazać że jednak sobie nie radzę z pokusą, a dupsko rośnie)

OO przyszedł

Beata23 synuś rzeczywiście już duży, kawał chłopa ;-) no i super że wszystko w pożądku:-)

Paulla ale z ciebie łakomczuszek, ale też bym takie pyszności wciągneła:-D

a ja wracam do gotowania, robię mężusiowy golonkę zapiekaną w piwie z zasmażaną kapustką, a z wywaru zrobię jeszcze krupniczek, a ba deser galaretja z owocami i bita śmietaną :-) kochająca ze mnie żonka co?

Beata23 synuś rzeczywiście już duży, kawał chłopa ;-) no i super że wszystko w pożądku:-)

Paulla ale z ciebie łakomczuszek, ale też bym takie pyszności wciągneła:-D

a ja wracam do gotowania, robię mężusiowy golonkę zapiekaną w piwie z zasmażaną kapustką, a z wywaru zrobię jeszcze krupniczek, a ba deser galaretja z owocami i bita śmietaną :-) kochająca ze mnie żonka co?

oj i to bardzo kochająca:-):-):-)

Julisia prawdziwy z Ciebie Skarb,a nie żona:D:-D

ja czekam na mojego jak wróci z treningu i idziemy coś sobie wsunąc na mieście,jakiś filmik wypożyczyc,bo jutro wyjeżdza na weekend i będę sama..w sumie to mam zjazd w szkole..;-)

Cześć dziewczynki !

Ja już po wizycie. Mój pan doktor potwierdził, że w 100% syncio w brzusiu siedzi. Ułożenie superowe, więc nie mam już złudzeń, że to dziewczynka....;-)

Filipek waży 440 g i ma długaśne nogi.

A poza tym u nas oki. Znowu dostałam zwolnienie i muszę jechać troszkę w pracy pomóc. :rofl2:

Suuuperasto

halo jest tu kto...poszły na brzydulę i już nie wróciły noooooo

reklama
Do góry