reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ja ostatnio napomknęłam, że zjadłam bym pierogi z kapustą i dziś jak na zawołanie teściowa zrobiła pierożki z kapustą i grzybami mniam mniam mniam:-D zaraz zejdę usmażyć sobie do nich cebulkę i obiadek gotowy:-)

no nieee..... i po co to piszesz....co ja mam teraz ze sobą zrobić..... o jaaaaaaaaa ja też chcę...............:-D;-):tak::-)

Lecę obiad gotować!:-) Dziś no nie będę orginalna ogórkowa i naleśniki z serem i bitą śmietaną z ananasem:-p Tak piszecie o pierogach i naleśnikach to zrobię nalesniki, bo pierogi wczoraj od mamusi były;-):-)

Jejuuuuuuuuu ja ostatnio mam takie parcie na naleśniki, że to poezja :-D żarła (przepraszam za wyrażenie ale to normalne jedzenie nie jest :-D) bym go od rana do wiezora i to obojętnie czy na słodko czy na ostro byle to był naleśnik :-D

Gucha olej teściową! i się nic nie przejmuj to wasz dzień i jej obecność z pewnością szczęścia by ci nie zagwarantowała! a co do wypowiedzi Ani to zgadzam się całkowicie i tez się cieszę że do mnie nie telefonuje!

ja już zjadłam pączka, ale niestety nie należał do najlepszych jakie jadłam, za to pocieszyłam się eklerkiem - pyszny był, a do tego szklaneczka mleczka i teraz jestem tak zapchana że obiad to tak za 3-4 godziny w siebie zmieszczę!

ja już zjadłam pączka, ale niestety nie należał do najlepszych jakie jadłam, za to pocieszyłam się eklerkiem - pyszny był, a do tego szklaneczka mleczka i teraz jestem tak zapchana że obiad to tak za 3-4 godziny w siebie zmieszczę!

no cośty... wytrzymasz tyle ? ;-):-D ja bym nie dała rady :-) i stąd ten brzuchal :-D

reklama
Do góry