reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No bo gadałam z moją szwagrową na gg którą będzie od soboty i tak wszystko ładnie pięknie rozmowa się klei ja jej piszę że jest mnóstwo roboty, że szkoda że mama D. nie przyjedzie ( łaskawie może by chociaż zadzwoniła, jak idą przygotowania, czy może wysłać jakieś pieniądze chodzi o sam fakt w końcu w Anglii jest łatwiej ) no i piszę jej że szkoda że nie będzie teściowej a ta mi dojeba*A " NO BO CYWILNY TO TAKI NA ODCZEPNEGO" kur*a mać napisałam jej co myślałam i się zrobiłam ndstępna! To, że oni żyją bez ślubu ze swoim to nie znaczy że mogą innym tyłek komentować...teraz wiem dlaczego teściowa nie przyjechała...PRZECIEŻ TO ***** A NIE ŚLUB...a te kity że praca to może sobie wsadzić w tyłek! Ryczeć mi się chce ale nie mam już czym całe życie pod górkę...gdzie by człowiek nie spojrzał..

Teściowa rzecz nabyta.... Nie przejmuj się i olej to sikiem prostym! Szkoda Twoich nerwów na takiego babsztyla!

reklama
wystarczy że teściową olejesz...:tak:
nam teściowie też na początku gadali, że po co cywilny, ze dwa razy impreza, że kasa, że do czego nam to, że goście nie będą wiedzieli jak nam prezenty dawać... mężuś się wkurzył i powiedział, żeby o gości się nie martwić, bo sobie pradzą, poza tym będą dwa razy (teraz i kiedyś na kościelnym) jedli, więc o co cho? i że to nasza decyzja i tyle:tak: i był koniec tematu, ale co się nawkurzałam i napsioczyłam to moje... i koniec końców miałam wspaniały ślub i eleganckie wesele i jestem strasznie zadowolona i zaraz się zacznę chwalić więc lepiej już pójdę się przygotować do wyjścia:-D

brzuchatki trzymajcie za mnie kciuki ide zaraz na ostatnie usg wiec potrzebuje tego . Oby dzidzia byla zdrowa i pokazala mi co tam ukrywa . Bede wieczorkiem papatki
ps mamwielkiego stresa

Trzymam mocno kciuki:-D

gucha olej teściową dziewczyny mają rację:tak: przecież to ma być WASZ DZIEŃ:-D
wymarzony, najcudowniejszy i najpiękniejszy:-D a reszta jest nieważna:tak:

brzuchatki trzymajcie za mnie kciuki ide zaraz na ostatnie usg wiec potrzebuje tego . Oby dzidzia byla zdrowa i pokazala mi co tam ukrywa . Bede wieczorkiem papatki
ps mamwielkiego stresa
Trzymam kciuki:-):-)
znawcą nie jestem ale w sierpniu dostałam od lekarza ogólnego zwolnienie i było jak najbardziej z kodem ciążowym, 100% wynagrodzenia
Ja mam teraz zwolnienie od rodzinnego i na zwolnieniu wpisała mi ciąże i podkreśliła że dzięki temu dostanę 100% wynagrodzenia na koniec miesiąca i nie potrącą mi;-):-)
wygląda na to że całe swoje życie muszę OLAĆ
Nie prawda bo gdybyś tak zrobiła to byś wszystkich olała a wtedy bym się obraziła na Ciebie, bo czułabym się w tym gronie olanych oczywiście żartuje;-) Najwazniejszym gościem na Waszym ślubie jest Wasze dzieciątko, reszta bez łachy przegapią najpiękniejsze wydarzenie w ich życiu ich strata, a Wasza satysfakcja że będzieice najważniejsi w tym dniu;-):-)

No tak, tylko dlaczego potem mam słuchać:
-a co teściowa chora była że nie przyjechała?
- nie, uważa, że ten ślub w ogóle jest niepotrzebny i z nią czy bez niej byłoby tak samo...

Boże..żeby chociaż zadzwoniła i się zapytała jak samopoczucie czy się stresuje, jejku przecież normalny człowiek ma taki odruch że zadzwoni do synowej i porozmawia...
Gdzie tam...no ale cóż, w dupie mam tą kobietę, ciekawe co D. powie na to co A. napisała na gg...

Nie ma sensu zdzierać sobie nerwów przez teściowe... ja na początku wkurzałam się, przeżywałam itp. a teraz ? śmieje się jak słyszę kolejny chory pomysł lub opinię :-p Bo przecież i tak zrobię tak jak ja chcę więc po co sobie GŁUPOTAMI zaprzątać głowę- zrób tak i będziesz o niebo szczęśliwsza i zdrowsza :-p

wystarczy że teściową olejesz...:tak:
nam teściowie też na początku gadali, że po co cywilny, ze dwa razy impreza, że kasa, że do czego nam to, że goście nie będą wiedzieli jak nam prezenty dawać... mężuś się wkurzył i powiedział, żeby o gości się nie martwić, bo sobie pradzą, poza tym będą dwa razy (teraz i kiedyś na kościelnym) jedli, więc o co cho? i że to nasza decyzja i tyle:tak: i był koniec tematu, ale co się nawkurzałam i napsioczyłam to moje... i koniec końców miałam wspaniały ślub i eleganckie wesele i jestem strasznie zadowolona i zaraz się zacznę chwalić więc lepiej już pójdę się przygotować do wyjścia:-D
Halo halo?? Jakiego wyjścia?? Czy ktoś tu przypadkiem na dupie w domu siedzieć nie powinien?? Gdzie znowu lecisz?? No jak słowo daję, pilnować gorzej niż dzieci trzeba:crazy:

reklama
Byłam w banku cyrka na kółkach :eek: Powiedzieli mi, że nie mają w banku pieniędzy do wypłaty, że tą walutę się zamawia 3 dni wcześniej :-D nie no paranoja kompletna :eek: Idę sobie tą pomidorówkę ugotować i poczytac co popisałyście :-)

Do góry