reklama
rechotku- mam pytanie , zauwazylam ze nie masz juz napisane tomasz , czyzbys zmienila plany co do imienia dla synka
no wlasnie musze jeszcze to przemysleć....zobaczymy....a ja maluje pazury sobie i czekam na nowy odcinek brzyduli :-):-):-)
kaasiorek84
Fanka BB :)
czesc:-) ehhh pogoda fatalna dziś, a ja znowu od rana na nogach byłam i jeździłam z przyjaciółką po mieście.....jutro mam wizytę u ginka więc myślcie o mnie to wy oglądajcie brzydulę a ja nadrobie zaległości od wczoraj
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Dziewczyna a Anisen to coś się odzywała?? Bo jakoś tak mi się wydaje że coś podejrzanie długo nie zagląda. Mam nadzieję że wszystko ok, tylko walkę z tym nieszczęsnym kredytem toczy.
Ja zrobiłam obiad i czekam aż szanowny małżonek z pracy powróci żeby uciąć z nim sobie jakąś intelektualną pogawędkę (wali mi już chyba na mózg od tej pogody)
Ja zrobiłam obiad i czekam aż szanowny małżonek z pracy powróci żeby uciąć z nim sobie jakąś intelektualną pogawędkę (wali mi już chyba na mózg od tej pogody)
szlag mnie trafia z tym internetem - cały dzień go nie mam
a co masz za neta
jak miałam radiówkę to przy każdym deszczyku mnie szlag trafiał, bo ciągle mnie rozłaczało
reklama
a ja byłam wczoraj u fryzjera dziś bujnę się po hennę zrobie sobie brwi powyrywam w koncu i zafarbuję.....myślę też o solarium tylko na twarz...ale mam wątpliwości....wiele moich kumpel chodziło w ciąży a ja już od czerwca nie byłam