reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Nie mam dzisiaj weny, żeby z Wami popisać, ta pogoda strasznie dollinuje. Za chwilę to i tak przestanę z domu wychodzić bo nie mam co na siebie włożyć. Zadnego płaszczyka nie mam. lecę na brzydulę:-)

czesc:-) ehhh pogoda fatalna dziś, a ja znowu od rana na nogach byłam i jeździłam z przyjaciółką po mieście.....jutro mam wizytę u ginka więc myślcie o mnie:tak::tak::tak: to wy oglądajcie brzydulę a ja nadrobie zaległości od wczoraj:-D

Dziewczyna a Anisen to coś się odzywała?? Bo jakoś tak mi się wydaje że coś podejrzanie długo nie zagląda. Mam nadzieję że wszystko ok, tylko walkę z tym nieszczęsnym kredytem toczy.
Ja zrobiłam obiad i czekam aż szanowny małżonek z pracy powróci żeby uciąć z nim sobie jakąś intelektualną pogawędkę (wali mi już chyba na mózg od tej pogody:no:)

reklama
a ja byłam wczoraj u fryzjera dziś bujnę się po hennę zrobie sobie brwi powyrywam w koncu i zafarbuję.....myślę też o solarium tylko na twarz...ale mam wątpliwości....wiele moich kumpel chodziło w ciąży a ja już od czerwca nie byłam

Do góry