reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
oglądałam właśnie Grey's Anatomy i była straszna scena: przy cesarce pociągneli skalpelem za głęboko i prawie maleństwu rękę odcieli :szok:oczywiście udało im się ja przyszyć i generalnie bedzie ok ale straszne to było :shocked2:

Eh. Tylko ja mam stwierdzone BPD i jestem pod opieka psychiatryczna. I wierzcie mi to nie jest zwykle ciazowe hustanie sie. Od kilku lat sie z tym zmagam i bylam hospitalizoowana. Nie dopasowuje jakis glupot z internetu do siebie, wierzcie mi, przeciez wiem co mam w karcie szpitalnej. Z reszta od tylu lat mi to kazdy terapeuta mowi.dziwne ze jak nie byla w ciazy to bylo to samo.
SORY ALE NIE MAM SILY TLUMACZYC ZE T NIE JEST ZACHWIAANIE HORMONALNE. To samo co sie mowi do ludzi z depresja - oj kazdy z nas przezywa dolek w zyciu, najlepiej to wez sie w garsc. A TO JEST CHOROBA.I ciagle mnie boli brak zrozumienia, lub umniejszanie przez zrobienie tego powszechnym, bo kazdy ma dolek w zyciu...Swoja droga ja kiedy wzbranialam sie przed psychiatrami, psychologami sama sobie tak tlumaczylam ze sie uzalam.

Przepraszam, wiem ze chcecie dobrze tak mowiac- ale wierzcie mi nie jest to dobre. I jesli kogos spotkacie np z depresja czy depresji pochodna to chyba jest najgorsz co mozecie im powiedziec.
Kataszaonku,tak naprawde to chyba zadna z nas nie zdawala sobie sprawy jak powazne masz problemy i nie wiemy jak Cie pocieszyc w takiej sytuacji. Tak od siebie zycze Ci zebys nie poddawala sie chorobie i walczyla o swoja niunie w brzuszku, chociaz jest Ci o wiele ciezej niz nam...Trzymaj sie kochana.

reklama
Do góry