reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Wiecie, że moje dziecko to już na Mikołaja czeka (naoglądała się jakichś zimowych odcinków Domisiów i teraz na topie jest choinka i że śnieg będzie padał i przyjdzie Mikołaj) a ja to chyba się z nią solidaryzować zacznę, bo tak sobie ostatnio pomyślałam że jak już będą te Święta to potem jeszcze chwila i już luty.

reklama
No ja się wczoraj w Lidlu skusiłam na pierwszy świąteczny chlebek marcepanowy :D

A dzień dobry :p
Jooo , w piecu napalone , można teraz w domu wytrzymać . Ja mam dzisiaj w planach przeliczyc ubranka jakie mam i w jakich rozmiarach , zeby wiedzieć jakie uzupełnic braki :) no i kartki musze robic , bo terminy mnie gonią :(

Wiecie, że moje dziecko to już na Mikołaja czeka (naoglądała się jakichś zimowych odcinków Domisiów i teraz na topie jest choinka i że śnieg będzie padał i przyjdzie Mikołaj) a ja to chyba się z nią solidaryzować zacznę, bo tak sobie ostatnio pomyślałam że jak już będą te Święta to potem jeszcze chwila i już luty.
w sumie mikolaj juz niedługo moze i ja zaczne sporzadzac list do swietego mikolaja bo jest wiele rzeczy które sie przydadza :-)

SHINGLE !!!! BARDZO WAŻNE !!! NIE BIERZ RUTINOSCORBINU !!!
RUTYNA ZAMYKA NACZYNIA KRWIONOŚNE , ZAŻYWAJĄC RUTYNE ZMNIEJSZASZ PRZEPLYW KRWI PRZEZ ŁOŻYSKO , TO SZKODZI MALEŃSTU ! CZYSTA WITAMINA C TAK , Z RUTYNĄ NIE !

Ja mam okropne krwawienia z nosa , i własnie lekarz powiedział mi że normalnie to by mi zaaplikował rutynke i byłoby git , ale że jestem w ciązy to absolutnie nie można tego zrobic !

No ja się wczoraj w Lidlu skusiłam na pierwszy świąteczny chlebek marcepanowy :D

A dzień dobry :p
Jooo , w piecu napalone , można teraz w domu wytrzymać . Ja mam dzisiaj w planach przeliczyc ubranka jakie mam i w jakich rozmiarach , zeby wiedzieć jakie uzupełnic braki :) no i kartki musze robic , bo terminy mnie gonią :(
ZNACHORKA zawsze mnie zastanawia co ty za kartki robisz byc moze juz gdzies o tym pisalas a ja przeoczylam ???

Moj list do Mikołaja wyglądałby tak :

" Drogi Święty Mikołaju !
Niegrzeczne dziewczynki , dostaną kare w postaci nieprzespanych nocy , więc rekompensata w postaci prezentów im sie nalezy ! W tym roku chiałabym dostać :
-wózek 3 funkcyjny z fotelikiem
-podgrzewacz do butelek
-sterylizator
-roczny zapas pampersów
-laktator
-zestaw kosmetyków dla niemowląt
-wanienke wraz ze stelażem( taką bajerancką z wyprofilowanym dnem i odpływem)
-kosz na zużyte pieluchy
-oraz ubranka wedle twojego gustu
Licze na to że mnie nie zawiedziesz , bo inaczej powiem swojemu dziecku że nie istniejesz !!!
Kochająca cie , Agniesia :* "

Co wy na to ?:D

Marga robie ręcznie robione kartki slubne , urodznowe i na inne okoliczności dla pani która ma firme i zajmuje sie ich dystrybucją . Innymi słowy , robie jej baze pod wyroby . To moja praca :)

reklama
Muszę się zabrać za zrobienie listy co trzeba kupić Maluszkowi, bo jeszcze tego nie zrobiłam, a powoli musimy zacząć kupować, bo tak potem wszystko naraz to też nie będzie tak łatwo:no: jak to rozłożymy to i finansowo będzie lżej:-) więc skoro dziś taka pogoda to chyba się skuszę:-D

Do góry