reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No to już przesądzone że królewna - ponowne gratulacje. U mnie wczoraj na badaniu dziecko było kręgosłupem odwrócone do góry (no i zasłaniało mu wszystkie organy), więc lekarz tak ręką popychał je aż w końcu powiedział że sie obróciło o 90 stopni.
copy.png
favicon.ico
nic się nie martw - moja dzidzia też kręgosłup pokazała i nic nie było widać :tak:powiedziała Pani doktor że CHYBA dziewczynka i zbadała co było widać:-D a reszta za 2 tyg - może się lepiej ustawi :-)

Okej to musimy teraz chorowitki nasze policzyć - ile zostało zagilonych i zakatarzonych?

Ostatnia edycja:
reklama
siuniab-tu bede polemizowac - bo ja tez jestem wsciekla na swojego trutnia - mam juz dosc h....a

he he he no to wiesz przygotuj się, że ja w polemizowaniu jestem dobra, a szczególnie dziś gdy wściekłość moja zmierza ku granicom nieograniczonym, bez kija dziś do mnie lepiej się nie zbliżać, a i nawet z kijem to nie radzę, bo jakąś nadprzyrodzoną siłę czuję więc...

No dobra koniec tegoż cudnego monologu ;) To co ten twój truteń nabroił? Powiedz bo chętnie się dziś na kimś wyżyję.... eee to znaczy popolemizuję :p

kejt to świetnie że się malutka objawiła:-) Zaraz pędzę oglądnąć małą księżniczkę.
Chcathamka, no i oczywiście że jak jest niedobry to z tydzień żarcia nie naszykować i może się zorientuje że na dłuższą metę to ze swoim egoizmem nie pociągnie.

Dziewczyny, ja jutro w samo południe mam usg i też bym bardzo chciała wiedzieć czy on czy ona, a jak się młode uprze to niestety dowiem się dopiero po 30 tyg na ostatnim usg, albo i przy porodzie (moja lekarka wyznaje zasadę, że w prawidłowo przebiegającej ciąży 3 usg wystarczają, a ja mam nadzieję że tak właśnie ta ciąża będzie przebiegać)

he he he no to wiesz przygotuj się, że ja w polemizowaniu jestem dobra, a szczególnie dziś gdy wściekłość moja zmierza ku granicom nieograniczonym, bez kija dziś do mnie lepiej się nie zbliżać, a i nawet z kijem to nie radzę, bo jakąś nadprzyrodzoną siłę czuję więc...

no dobra koniec tegoż cudnego monologu ;) to co ten twój truteń nabroił? Powiedz bo chętnie się dziś na kimś wyżyję.... Eee to znaczy popolemizuję :p
z tym moim trutniem to jest jak z baba w ciazy -hihi a tak wogole to zobaczymy co bedzie , coraz czesciej mysle zeby go zostawic ale zaraz mi nerwy przechodza on przeprasza itp . Moj plan jest taki - jako ze mieszkamy razem- zamierzam tak to zostawic do czerwca . Po urodzeniu jade do polski na 2- 3m-ce wiec akurat do czerwca jak dalej bedzie takim trutniem to zostanie sam

Dziewczyny, ja jutro w samo południe mam usg i też bym bardzo chciała wiedzieć czy on czy ona, a jak się młode uprze to niestety dowiem się dopiero po 30 tyg na ostatnim usg, albo i przy porodzie (moja lekarka wyznaje zasadę, że w prawidłowo przebiegającej ciąży 3 usg wystarczają, a ja mam nadzieję że tak właśnie ta ciąża będzie przebiegać)

no to trzymam kciukasy za objawienie cytrynkowe bądź siurkowe :-)

kejt to świetnie że się malutka objawiła:-) zaraz pędzę oglądnąć małą księżniczkę.
Chcathamka, no i oczywiście że jak jest niedobry to z tydzień żarcia nie naszykować i może się zorientuje że na dłuższą metę to ze swoim egoizmem nie pociągnie.

ania bede trzymac kciuki zeby dzidzia pokazala sisiorka albo pipke (a co bys chciala chlopca czy dziewczynke), wiem co czujesz bo ja mam tak samo a usg dopiero za tyd

z tym moim trutniem to jest jak z baba w ciazy -hihi a tak wogole to zobaczymy co bedzie , coraz czesciej mysle zeby go zostawic ale zaraz mi nerwy przechodza on przeprasza itp . Moj plan jest taki - jako ze mieszkamy razem- zamierzam tak to zostawic do czerwca . Po urodzeniu jade do polski na 2- 3m-ce wiec akurat do czerwca jak dalej bedzie takim trutniem to zostanie sam

Ja mojemu groziłam i groziłam do czasu gdy moje groźby przeszły w czyny wyjechałam do Gdyni do rodziców i tam miałam już zamiar zostać choćbym miała cierpieć i wyć do księżyca jak pies. Tak się w sobie zawzięłam, że był w ciężkim szoku. Terapia wstrząsowo-szokowa dała rezultaty. Niedługo po tym straciłam dziecko po operacji, która uratowała z kolei życie mi. Więc jeśli ten Twój poczuje za przeproszeniem smród koło du..py to może się obudzi. Więc z całego serca Ci życzę aby wszystko skończyło się happy endem :)

ANIU Ja ci życzę aby dzidziorek pokazał pisiorka lub pipunię :)

a ja bym cosik zjadla ale nie wiam co mam ochote na pomidorowke ale nie mam skladnikow a do sklepu nie ide bo z gila mi leci , a na dodatek jeszcze rozwolnienie chyba po mleku , eeeee musze leciecc

reklama
LEMUR PIESZCZOSZEK...no nie wierzę... :-D

[video=youtube;AVMNuYzeIIU]http://www.youtube.com/watch?v=AVMNuYzeIIU[/video]
[video=youtube;yEhV8xbekRo]http://www.youtube.com/watch?v=yEhV8xbekRo&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
Do góry