bo może rzeczywiście się najadła gruszek i się zastanawia skąd Ty to do cholerki wiesz
juuuuuuuuuuuuuupiiiiiiii Kasiorek też idzie i się nawet z nią umówiłam suuuuuper cieszę się jak cholercia bo juz się zastanawiałam czy w ogóle iśc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam dziewczyny, że ja nadal o tym samym i w ogóle tylko o sobie, ale to mnie dziś przerosło....A męża znów nie ma... We wtorek wyjechał na szkolenie do Łodzi, wrócił wczoraj w nocy, a dziś wyjechał do Wrocka... wróci znów późno w nocy. Jeszcze się okazało, że niepotrzebnie biegłam dzisiaj do mojej ginki po receptę na Elevit, okazało się, że one są bez recepty. A jak mi ją dawała ostatnio to tylko po to żeby sobie nazwę utrwalić... :/ ehhh Najchętniej to bym usiadła i wyła jak pies do księżyca aż by mnie ktoś w końcu usłyszał, zlitował się i przytulił.
czy corka marnotrawna moze do was wrocic .( tak smutno mi bez was
No i bardzo dobrze że przeszedł i już się więcej na nas nie fochać proszę:-)dzieki
rechotku a ty jek sie juz czujesz bo ostatnio nie najepiej z toba bylo , ale widze ze chyba juz lepiej bo humorek dopisuje - brakowalo mi tego
gibaga tak sie szfendalam tu i tam . No i foch przeszedl hihi
Dziendobry ale mnie rura znow pali!!!!!!!!!!!
WIEM CO TO ZNACZY MNIE PO MLEKU BO CHORA JESTEM TOTALNIE MNIE ROZLOZYLO PIJE MLEKO Z MIDEM STERALAM SIE NIE JESC TABL,. ALE JUZ NIE DAJE RADE . WIDZE ZE ZMIENILAS NAPIS OLUSIOWI -TERAZ JEST LEPIEJ WIDOCZNY , NO I 21TYDZ KONGRATULEJSZYNB