reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Pysia ten telefon do teściowej to jest może i niezła myśl, tyle że ta kobieta ma tak magiczne właściwości że może się okazać że przedobrzę i se jakiś zawał zorganizuję;-) Coś czuję że jakbym Ci z tym autem formalności pojechała pozałatwiać, to by tak akurat było, bo nic tak nie orzeźwia jak kulturalna dyskusja z urzędnikiem państwowym (przynajmniej mnie) Nie mam niestety nic do załatwienia akurat, więc coś będę se musiała wymyślić... ooo może na pocztę pójdę, tam też mnie jeszcze nigdy nie zawiedli i zawsze wychodzę podk...

reklama
Hej dziewczyny ... wczoraj opędziłam 2 tury gości ... przy drugich zaczęło mnie rozkładać ... no i w noocy obudziłam się z gorączką 38,4 ...wzięło mnie na wymioty ... a że nie miałam nic w żołądku to aż mi żółć pociągneło ... bleee... Ale chłodny prysznic i panadol dały rade i dzisiaj jest lepiej ...

Jeja dziewychy, co się z Wami dzieje z tym chorowaniem?? :-( Zarządzam udanie się do wyrka, każdej której chociażby kichnięcie na myśl przyjdzie a ja zaraz wyruszę po kolędzie z herbatą z sokiem malinowym dla wszystkich.

Hej dziewczyny ... wczoraj opędziłam 2 tury gości ... przy drugich zaczęło mnie rozkładać ... no i w noocy obudziłam się z gorączką 38,4 ...wzięło mnie na wymioty ... a że nie miałam nic w żołądku to aż mi żółć pociągneło ... bleee... Ale chłodny prysznic i panadol dały rade i dzisiaj jest lepiej ...
Matko jakaś epidemia:-( Grzej się w ciepełku, pij herbatke z cytrynką i wracaj szybciutko do zdrowia:tak:

oj widzę, że wszystkie po kolei łapie przeziębienie / grypsko.
Ja ze swojego powoli wychodzę ale też nietęgo było.

Znachorko wracaj szybko do zdrowia. Poleż sobie dziś i zrelaksuj się.

Pysiu a co sie stało z tym autem ze nie chca wam go zarejestrowac! Moze i wczesniej juz pisalas ale jakos mi umknęło

Kupilismy od urzędu skarbowego, nie ma dokumentów, a okazało isę że jest z zagranicy i mamy problem z badaniami, bo nam nie chca jednej daty uznać w urzedzie w bytomiu, bo tam siedzą PIPIPIPIPIPIPIP.

reklama
Do góry