reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
ok zostane z tobą ale jeszcze tylko chwilkę bo oczka mi się zamykają....ale widzisz real love nie......fajnie....dobrze ze sie happy endem skonczyło

niby tak ale ile musieliśmy przejść do tego... ale dlatego piszę że każda telenowela się dobrze kończy, więc i u Ciebie tak będzie... i wiesz co?nawet nie musi być z tym samym bohaterem co od początku (chociaż oczywiście świetnie by było, pod warunkiem, że jest dla Ciebie dobry!)... no co się dzieje rybka z Tobą/Wami??

reklama
niby tak ale ile musieliśmy przejść do tego... ale dlatego piszę że każda telenowela się dobrze kończy, więc i u Ciebie tak będzie... i wiesz co?nawet nie musi być z tym samym bohaterem co od początku (chociaż oczywiście świetnie by było, pod warunkiem, że jest dla Ciebie dobry!)... no co się dzieje rybka z Tobą/Wami??

takie rzeczy to nie na otwarty wątek.....poważnie nie bardzo mogę i chcę o tym gadać....ale nie układa mi się dobrze....jakoś bohater nie taki i nie ten .....cholera sie pogmatfało ......

Do góry