reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Śpij dobrze
Widzę że wszystkie jakoś tak poznikały, czy mi się wydaje??
Widzę że wszystkie jakoś tak poznikały, czy mi się wydaje??
no pieknie Wy tu zaryczałyscie nad romatycznymi ja Wam opisałam tragiczna a Wy poszlyscie spac chyba zaraz ja skasuje,,,,
oj już nie dramatyzuj mi tu....czytałam tą twą epopeję szczęścia i zazdroszczę ide spac lasencje N8
oj już nie dramatyzuj mi tu....czytałam tą twą epopeję szczęścia i zazdroszczę ide spac lasencje N8
nie idź spać!!! w koncu Cię pierwszy raz od dawna dorwałam jak ja jestem a ty idziesz??
ok zostane z tobą ale jeszcze tylko chwilkę bo oczka mi się zamykają....ale widzisz real love nie......fajnie....dobrze ze sie happy endem skonczyłonie idź spać!!! w koncu Cię pierwszy raz od dawna dorwałam jak ja jestem a ty idziesz??
AniaForever
Polinezja i Jamajka
ja też wcale nie śpię i przeczytałam i zazdroszczę (chociaż może nie wszystkiego;-)).
ok zostane z tobą ale jeszcze tylko chwilkę bo oczka mi się zamykają....ale widzisz real love nie......fajnie....dobrze ze sie happy endem skonczyło
niby tak ale ile musieliśmy przejść do tego... ale dlatego piszę że każda telenowela się dobrze kończy, więc i u Ciebie tak będzie... i wiesz co?nawet nie musi być z tym samym bohaterem co od początku (chociaż oczywiście świetnie by było, pod warunkiem, że jest dla Ciebie dobry!)... no co się dzieje rybka z Tobą/Wami??
reklama
niby tak ale ile musieliśmy przejść do tego... ale dlatego piszę że każda telenowela się dobrze kończy, więc i u Ciebie tak będzie... i wiesz co?nawet nie musi być z tym samym bohaterem co od początku (chociaż oczywiście świetnie by było, pod warunkiem, że jest dla Ciebie dobry!)... no co się dzieje rybka z Tobą/Wami??
takie rzeczy to nie na otwarty wątek.....poważnie nie bardzo mogę i chcę o tym gadać....ale nie układa mi się dobrze....jakoś bohater nie taki i nie ten .....cholera sie pogmatfało ......