reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
krde czemu Wy mieszkacie tak daleko. Upiekłam cała blachę ciasta. Szkoda mi było ślicznych węgierek które dostałam od teścia. niech któras wymysli sposób teleportowania, tylko szybko póki świerzutkie

Rechotku mam radę- napisz ksiązke :) kiedyś to nakręcą i będziesz sławna i bogata :-).
ja napisze kiedyś swoja, mąz mówi ze jak to wszystko opiszę co mnie spotkało w zyciu to będzie nie do uwierzenia;)
To jak poznaliśmy sie z Jarkiem to jak w komedii miłosnej ;) boki idzie zrywać

a ja to sobie dzisiaj z Wami tak siedzę, bo spać mi się jeszcze jakoś o dziwo nie chce, a mój maż sobie nowy telefon kupił i od wczoraj cały osikany z nim chodzi i coś pstryka bez przerwy, wgrywa jakieś mapy czy inne badziewie i nawet odezwać się do ukochanej żony nie ma czasu. A pomyśleć że sama go na ten telefon namawiałam...

reklama
no nie ty to zawsze wyskoczysz z nienacka zza roga jak guma z gatek

jak Ci guma z majtek wyskakuje to kup nowe, nieładnie w takich chodzić, poza tym niebezpiecznie, a jak Ci kiedyś w oko strzeli??

postaram się myśleć więcej o sobie i swoim zdrowiu i swojej kruszynce.....

myśl PRZEDE WSZYSTKIM o sobie, swoim zdrowiu i kruszynce!!! a dopiero potem o całej reszcie!!!

krde czemu Wy mieszkacie tak daleko. Upiekłam cała blachę ciasta. Szkoda mi było ślicznych węgierek które dostałam od teścia. niech któras wymysli sposób teleportowania, tylko szybko póki świerzutkie
Rechotku mam radę- napisz ksiązke :) kiedyś to nakręcą i będziesz sławna i bogata :-).
ja napisze kiedyś swoja, mąz mówi ze jak to wszystko opiszę co mnie spotkało w zyciu to będzie nie do uwierzenia;)
To jak poznaliśmy sie z Jarkiem to jak w komedii miłosnej ;) boki idzie zrywać

buuu ja chcę ciastooo taką ciepłą świeżynkę!!!
ja mam zamiar napisać kiedyś książkę, kiedyś chciałam być dziennikarką:tak:
opowiadaj o Waszym poznaniu się, uwielbioam takie historie!!!
w sumie u nas też fajnie było:tak:

Do góry