reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Śpią susły jedne a jutro rano się będą chwalić jak to one wcześnie wstały i spać nie mogły, bo że niby takie pracowite że leżenie im szkodzi;-)
Anisen
kochamy Cię mocno
krde czemu Wy mieszkacie tak daleko. Upiekłam cała blachę ciasta. Szkoda mi było ślicznych węgierek które dostałam od teścia. niech któras wymysli sposób teleportowania, tylko szybko póki świerzutkie
Rechotku mam radę- napisz ksiązke kiedyś to nakręcą i będziesz sławna i bogata :-).
ja napisze kiedyś swoja, mąz mówi ze jak to wszystko opiszę co mnie spotkało w zyciu to będzie nie do uwierzenia
To jak poznaliśmy sie z Jarkiem to jak w komedii miłosnej boki idzie zrywać
Rechotku mam radę- napisz ksiązke kiedyś to nakręcą i będziesz sławna i bogata :-).
ja napisze kiedyś swoja, mąz mówi ze jak to wszystko opiszę co mnie spotkało w zyciu to będzie nie do uwierzenia
AniaForever
Polinezja i Jamajka
a ja to sobie dzisiaj z Wami tak siedzę, bo spać mi się jeszcze jakoś o dziwo nie chce, a mój maż sobie nowy telefon kupił i od wczoraj cały osikany z nim chodzi i coś pstryka bez przerwy, wgrywa jakieś mapy czy inne badziewie i nawet odezwać się do ukochanej żony nie ma czasu. A pomyśleć że sama go na ten telefon namawiałam...
AniaForever
Polinezja i Jamajka
kurde, Anisen, to Ty mieszkasz za daleko nooooo
Anisen
kochamy Cię mocno
Aniu musisz sie nagrać na ten telefon bo zapomni jak jego ukochana żona wygląda ;-)
reklama
jak Ci guma z majtek wyskakuje to kup nowe, nieładnie w takich chodzić, poza tym niebezpiecznie, a jak Ci kiedyś w oko strzeli??
postaram się myśleć więcej o sobie i swoim zdrowiu i swojej kruszynce.....
myśl PRZEDE WSZYSTKIM o sobie, swoim zdrowiu i kruszynce!!! a dopiero potem o całej reszcie!!!
krde czemu Wy mieszkacie tak daleko. Upiekłam cała blachę ciasta. Szkoda mi było ślicznych węgierek które dostałam od teścia. niech któras wymysli sposób teleportowania, tylko szybko póki świerzutkie
buuu ja chcę ciastooo taką ciepłą świeżynkę!!!
ja mam zamiar napisać kiedyś książkę, kiedyś chciałam być dziennikarką
opowiadaj o Waszym poznaniu się, uwielbioam takie historie!!!
w sumie u nas też fajnie było