reklama
a ja to sobie dzisiaj z Wami tak siedzę, bo spać mi się jeszcze jakoś o dziwo nie chce, a mój maż sobie nowy telefon kupił i od wczoraj cały osikany z nim chodzi i coś pstryka bez przerwy, wgrywa jakieś mapy czy inne badziewie i nawet odezwać się do ukochanej żony nie ma czasu. A pomyśleć że sama go na ten telefon namawiałam...
sama sobie grób wykopałaś
ale Anisen dobrze Ci radzi, najlepiej zadzwoń do niego to pogadacie
Anisen kredyt to naprawde problem, a grypa tak jak przyszla, tak i sobie pojdzie przynajmniej mam taka nadzieje ale wnerwia mnie moje samopoczucie i wyglad, a do tego jutro mamy 5. rocznice bycia para i 4 rocznice slubu a ja wygladam jak UFO
a po ciacho to moze podskocze w wolnej chwili
Aniu tak to juz bywa z chlopami, dostanie jakas zabawke i juz go nei ma na kilka dni, w najlepszym wypadku na kilka godzin znam to z autopsji a nowy telefon to juz wogole porazka ;-)
a po ciacho to moze podskocze w wolnej chwili
Aniu tak to juz bywa z chlopami, dostanie jakas zabawke i juz go nei ma na kilka dni, w najlepszym wypadku na kilka godzin znam to z autopsji a nowy telefon to juz wogole porazka ;-)
Anisen
kochamy Cię mocno
Bedzie częsc druga, lepsza
tylko musi sie dobrze skonczyć, na czym ja będe beczeć w kinie.
co do historii macie pól nocki ? bo to długa sprawa
AniaForever
Polinezja i Jamajka
opowiadajta dziewuchy, bo u mnie to wielkich rewelacji ni ma
Poznaliśmy się w akademiku na chacie takim wewnętrznym najpierw, a potem to już jakoś tak powoli... w ogóle to my tacy trochę nudni jesteśmy chyba, ale w sumie to chyba mi z tym jakoś dobrze jest.
Poznaliśmy się w akademiku na chacie takim wewnętrznym najpierw, a potem to już jakoś tak powoli... w ogóle to my tacy trochę nudni jesteśmy chyba, ale w sumie to chyba mi z tym jakoś dobrze jest.
Ty weź się nie przymilaj tylko wylewaj swoje żółcie (nie dosłownie) na nas, my wszystko na klatę przyjmiemy i nawet Ci doradzimy, z mniejszym lub większym sensem....
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Bardziej nawet z mniejszym, no ale i tak nasze rady jak powszechnie wiadomo są najcenniejszeTy weź się nie przymilaj tylko wylewaj swoje żółcie (nie dosłownie) na nas, my wszystko na klatę przyjmiemy i nawet Ci doradzimy, z mniejszym lub większym sensem....
Napiszcie jak poznalyscie swoich menów
My poznalismy sie na czacie na onecie jak para nastolatkow i przez 4 miesiace bylismy para tylko przez neta i telefon, bo jak sie poznalismy to ja siedzialam akurat w Anglii jak wrocilam to juz po 4 miesiacach od zobaczenia sie na zywo byly zareczyny i wspolne mieszkanie, a rowny rok po poznaniu sie przez neta slub :-) niezle, nie? ;-)
My poznalismy sie na czacie na onecie jak para nastolatkow i przez 4 miesiace bylismy para tylko przez neta i telefon, bo jak sie poznalismy to ja siedzialam akurat w Anglii jak wrocilam to juz po 4 miesiacach od zobaczenia sie na zywo byly zareczyny i wspolne mieszkanie, a rowny rok po poznaniu sie przez neta slub :-) niezle, nie? ;-)
reklama
Bardziej nawet z mniejszym, no ale i tak nasze rady jak powszechnie wiadomo są najcenniejsze
dokładnie!!!
Napiszcie jak poznalyscie swoich menów
oj potwierdzam, nieźle