reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

witam ja tez wszystkim zycze udanej slonecznej niedzieli! Bo u mnie pieknie swieci slonko i zapowiada sie wspaniala pogoda! Maz mnie dzis ciagnie do strazy pozarnej na jakies tam swieto jak dla mnie to nudy ale on jest strazakiem wiec zeby nie robic mu przykrosci to grzecznie z nim pojde! MILEGO DNIA

reklama
kurde spać nie mogę mam pogrzane sny.....sorki że ostatnio tak mało się udzielam ale w moim życiu dzieje się telenowelka pt. " los Rechotkos - matkos dziecios s debilosos kretynos" ....idę się pomęczyć do wyrka......

Niedobrze, trzymam kciuki, zeby zaczęło się układać, W tych telenowelach gdzieś koło 1000 odcinka zaczyna głównej bohaterce wszystko wychodzić :)

Cześć dziewczyny. Ja od rana faszeruję się czosnkiem. Gardło mnie juz tak nei boli, ale za to męczy mnie katar.

Niedobrze, trzymam kciuki, zeby zaczęło się układać, W tych telenowelach gdzieś koło 1000 odcinka zaczyna głównej bohaterce wszystko wychodzić :)

Cześć dziewczyny. Ja od rana faszeruję się czosnkiem. Gardło mnie juz tak nei boli, ale za to męczy mnie katar.
To meczymy sie razem :-) bo mnie od wczoraj tez meczy potworny katar! A bierzesz cos na katar??

Witam dziewczyny , mam pytanie. szukam wątku " LISTA LUTÓWEK "Śnieżyniek" i co tam z nim sie stalo ? nie mam do niego dostepu czy usuniety bo troszke nierozumiem a nie moge znalezc.?

To sprzedamy go mojemu Andrzejowi haha:-p a my byśmy się sobą dobrze zaopiekowały :-D
Dobry pomysł:-) Niech się sobą zaopiekują przez chwile o matko czuje że jakbyśmy wróciły to oni byliby usmarowani wszędzie burdelik jak małe dzieci:-p
Dzień dobry kochane:-D

Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić co pisałyście, bo wczoraj od rana byłam w kuchni, bo piekłam ciasto i takie tam, a potem jechaliśmy do rodziców:tak: a dziś od rana też będziemy mieli gości, więc nie za bardzo mam czas dla Was, ale obiecuję, że wieczorem, ale rano to nadrobię:-)

Buziaczki dla Was i miłej niedzieli życzę, bo u nas ładna pogoda słoneczko od rana świeci i mam nadzieję, że u Was również:-D

witajcie mamuśki,u mnie też ładna pogoda idę sie szykowac bo jedziemy na spacerek nad morze i na rybke:-D postaram sie byc wieczorkiem:]miłej niedzieli życzę:-);-)

witam ja tez wszystkim zycze udanej slonecznej niedzieli! Bo u mnie pieknie swieci slonko i zapowiada sie wspaniala pogoda! Maz mnie dzis ciagnie do strazy pozarnej na jakies tam swieto jak dla mnie to nudy ale on jest strazakiem wiec zeby nie robic mu przykrosci to grzecznie z nim pojde! MILEGO DNIA
Miłej niedzieli Dziewczynki!:-D Bawcie się dobrze;-):cool2:

A tak w ogóle to dzień dobry Lodóweczki:-D Ja nie dawno wstałam mój Grzesiek jeszcze śpi ale z niego śpioch:-D ale oglądał jakieś pierdoły nie wiem do której:-) Idę sobie zrobić niedzielne śniadanko może i zrobię dla Męża
A niech ma wczoraj pracował niech odpoczywa dzisiaj;-) jeszcze mu zabroniłam się przytulać bo się porządnie zaziębił a ja wolę uniknąć jakichś wirusów:sorry: Miłej niedzieli Dziewczynki:-)

reklama

koło 1000 odcienka odwiozą mnie do wariatkowa albo wyląduje na porodówce i się bajka skończy bo bohaterka to teraz jakby jest potrzebująca :) a potem to na h,..... jej chłop

ale powiem wam że ja miałam tak samo najpierw gardło potem katar, i naprawdę jak po 3 dniach nie dajecie rady lećcie do lekarza, nie tylko infekcja jest groźna ale u mnie np już od ponad tyg leżą cukry nie pracuje organizm i jeszcze na Andżelę przeszło.....

To meczymy sie razem :-) bo mnie od wczoraj tez meczy potworny katar! A bierzesz cos na katar??

w pon zapraszam Panie do przychodni......

Do góry