kaasiorek84
Fanka BB :)
......Zaczął mi się 5 miesiąc dzisiaj :-)......
ihihihihi jestesmy ryba w tym samym tygodniu ciazy już wczesniej to zauwazyłam, musze obczaić co z resztą, bo niektóre to już 20 tydz;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
......Zaczął mi się 5 miesiąc dzisiaj :-)......
ihihihihi jestesmy ryba w tym samym tygodniu ciazy już wczesniej to zauwazyłam, musze obczaić co z resztą, bo niektóre to już 20 tydz;-)
ja ostatnio piłam w maju. No i tydzień temu szampana...Picolllo :-):-):-). A tez lubiłam sobie wypic piwko do filmu, albo jakies fajne winko. Ale skoro nie jest możliwe ustalenie ile alkoholu nie szkodzi to po co ryzykowac. Rok bez alkoholu to nie jest jakies wielkie poświecenie a po co ryzykować. A w piwku jest te nsam alkohol co w wódce i te same spustoszenia w dzieciaczku robi.Mama Sówka pomysł jak najbardziej zajebiaszczy! No i nie zapomnij o mnie... Jestem walnięta ale chyba mnie lubicie, coo
A co do picia alkoholu, to ja też lubiałam poszaleć. Ostatni raz jak piłam i się upiłam to był z przyjaciółką, co się później okazało 1 dzień po zapłodnieniu. Skończyło się katasrtofą i żołądkową i związkową (było to miesiąc przed ślubem i mało co byśmy się rozstali- masakrycznie wspomnienia!). Na szczęście teraz alkohol odpada, dzidzia jest przecież najważniejsza, a nigdy bym sobie nie wybaczyła, gdyby coś się stało przez to, że mi się zachciało % . Człowiek dojrzewa do pewnych rzeczy...
No bo jak się wypiło to ja zawsze lepiej się bawiłam, nie myślałam o kłopotach ale bez przesady ja po prostu jak już 3 piwa wypiłam to wiedziałam, że mam już dobry humor i tyle mi wystarczy ,słabą głowę mam strasznie. A teraz kiedy pozwolę sobie na alkohol to pewnie będą wakacje 2010 i boję się, że po łyku mnie sieknie
Ja lubiłam też sobie do filmu wypić z moim D Potem lepiej się nam seksiło
Poczekam jeszcze, aż więcej dziewczyn wypowie się na ten temat i wtedy napiszę do tej dziewczyny:-) pozaznaczam sobie na liście ile dziewczyn się zgodziło i żeby chociaż prawie połowa się zgodziła
Ja się zgadzam na wszystko co wymyśliłyście:-)Poczekam jeszcze, aż więcej dziewczyn wypowie się na ten temat i wtedy napiszę do tej dziewczyny:-) pozaznaczam sobie na liście ile dziewczyn się zgodziło i żeby chociaż prawie połowa się zgodziła
A to jak jakieś nowe lutówki będą i będą chciały sie zadomowić u nas to już nie będa miały wstępu?ok rób co sluszne....oby tylko obcy nie mieli dostępu do naszych rozmów
A to jak jakieś nowe lutówki będą i będą chciały sie zadomowić u nas to już nie będa miały wstępu?