kaasiorek84
Fanka BB :)
bedziemy trzymać:-) ja własnie rozgladam się za szkoła rodzenia w Poznaniu, moze jakieś lutówki z Poznania by poszły ze mną????:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gibaga podziwiam Cię za poświęcenie!
Ilonaa chciałabym Cię usłyszeć na tym karaoke hehe! Ja też kiedyś śpierwałam do mikrofonu Britnej Spirs (w wersji inglisz - więc naprawdę było śmiesznie!)
Ja się biorę za faktury, bo prawdopodobnie zaczną się w tym tygodniu rozmowy kwalifikacyjne dla dziewczyn na moje stanowisko, więc trzeba się odgrzebać z roboty, aby być jakimś wzorem hehe!
Hahahha chciałbym to widziec Ja kiedys moze troszke czasem cos wypiłam , ale ogolnie fanką alkoholu nie jestem i nie wypiłam chyba nic juz od ponad roku - moze jakaś inna jestem ale po prostu nie lubie ;/
A co do pościeli to spędziłam wczoraj pół dna na allegro i jak juz znalazłam odpowiednia opcje dla mnie to okazało sie ze nie ma takich kolorów jakbym chciała;/ ehh
ale jutro dziewczynki wizyta moze juz mi Dzidzior pokaże co tam między nożkami ma Bardzo bym chciała ale juz połówkowe to mysle ze jest 80% szans także trzymajcie Kochanie kciuki ))))))!!!
DZIEKI DZIEWCZYNY ZE TRZYMACIE KCIUKI! fajnie wiedziec ze duchowo tak duzo osob ze mna jest