reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
kaasiorek84 -"A tak poza tym dziewuchy hehehe dowiedziałam się że moja kumpela z pracy jest w ciazy:tak: ihihi żeby było smieszniej to my dwie zajmowałyśmy się działem dzieciecym w C&A i teraz zatrudnili dwie dziewczyny za nas, tzn ona jest w 11 tyg. dobrze sie czuje nie przezywała tej ciazy tak strasznie jak ja wiec szkoli nowe na nasze stanowiska na ten czas co nas nie będzie, generalnie w pracy czekali az któraś w koncu zajdzie w ciaze, ja wiedzialam ze ona planuje ale stało się ze ja pierwsza zaciązyłam, choć jak rozmawiałysmy ona dalej próbowała i udało się, bardzo sie cieszę, ale mam tylko jedną obawę, że beda nas porównywać, bo ja od 9 tyg, na L4 a ona jeszce w 11 pracuje:dry: i jeszcze troche popracuje:dry:[/QUOTE]"

Kochana - nie przejmuj się- jak ktoś chce obgadywać to zawsze znajdzie powód. Najważniejsze jest teraz zdrowie dziecka, nie przejmuj się bzdurami, ta dziewczyna widocznie może sobie pozwolić na pracę, a przecież każda z nas może mieć inne problemy w ciąży, a i o poronienie nietrudno. Więc głowa do góry i ciesz się przyszłym macierzyństwem.

Kochane zmykam z Mężusiem na zakupy po pierdółki do łazienki, więc trzymajcie kciuki, żebym pół sklepu nie wykupiła:-p a tak poza tym to super ten zielony wygląda lubię takie intensywne kolory:-) jak będzie gotowa to postaram się wkleić zdjęcia:-D

Czytałam poprzednie wpisy! Dałam radę!
Ja też od początku jestem na L-4 no i na moje miejsce zatrudnili dziewczynę ale na zastępstwo. Nie fair jest firma, która zatrudnia na stanowisko na normalną umowę!

No a te ciuchy ciążowe - masakra! Worki na kartofle!
Spodnie z gumką pożyczyła mi kumpelka - poczekają jeszcze trochę aż je włożę, jeszcze daje radę w normalnych jeansach.

A co do starych pierduśnić obgadujących kobitki w ciąży to dajcie spokój - nie mają co robić. Na mnie to raczej była nagona, że lubię wygodne życie i nie chcę mieć dzieci - no trochę to trwało zanim wyszło ;-)a teraz mogę dumnie prezentować brzuszek.:-)

A ja patrze kurczę co to za ślicznotki na nk zaglądają pewnie do mojego Damiana a tu ślicznotki z Baby Boom:):) A ja spadam się wysikać:) I posprzątać w łazience bo kurzu codziennie w pip! Zajrzę pózniej tylko please...litości tak do 3 stron ok? Buziaki:)

gibaga podziwiam Cię za poświęcenie!

Kochana to nie poswiecenie....to przyjemnosc...no czasami jest to pain in the butt...bo jak poszalejecie to zamiast z wami gadac too nadrabiam i czytam i czytam a jak juz skoncze to wy juz w loziach lezycie i ni ma komu ze mna gadac....ale mimo wszystko warto:tak:

poziomeczka_82 gratuluję wizyty cieszę się że wszystko ok!

to ja zaczynam dzisiaj wątek żywieniowy! na co macie dziś ochotę??? ja własnie na obiadek wciągnełam chinszczyznę: makaron z wołowiną o 5 smakach na ostro! oj mocno ostra bo jeszcze mnie wykręca ale warto za to przepyszna, zreszta zauwazyłam że w ciąży bardzo lubię ostre dania, a nigdy takich nie jadałam, nawe nic nie pieprzyłam;-) a teraz ostre jest najlepsze!

Ilonaa chciałabym Cię usłyszeć na tym karaoke hehe! Ja też kiedyś śpierwałam do mikrofonu Britnej Spirs (w wersji inglisz - więc naprawdę było śmiesznie!)

Ja się biorę za faktury, bo prawdopodobnie zaczną się w tym tygodniu rozmowy kwalifikacyjne dla dziewczyn na moje stanowisko, więc trzeba się odgrzebać z roboty, aby być jakimś wzorem hehe!

Hahahha chciałbym to widziec;) Ja kiedys moze troszke czasem cos wypiłam , ale ogolnie fanką alkoholu nie jestem i nie wypiłam chyba nic juz od ponad roku - moze jakaś inna jestem ale po prostu nie lubie ;/

A co do pościeli to spędziłam wczoraj pół dna na allegro i jak juz znalazłam odpowiednia opcje dla mnie to okazało sie ze nie ma takich kolorów jakbym chciała;/ ehh

ale jutro dziewczynki wizyta ;) moze juz mi Dzidzior pokaże co tam między nożkami ma ;) Bardzo bym chciała ale juz połówkowe to mysle ze jest 80% szans :D także trzymajcie Kochanie kciuki ;)))))))!!!

Haha też żałuje, że nie widziałam siebie, bo może bym się pohamowała haha śpiewałam m.in Dody- Dżagę, i to
http://majsterpepek.wrzuta.pl/audio/aAv8R5Jmww5/stauros_-_jaki_tu_spokoj
podobno tak się udarłam "III JEDZIEMY!!", że... szkoda gadać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-)

Najeli sprzątaj, sprzątaj !! :-p:-p:-)
Hunjord
a kciuki już zaciśnięte !:-)

reklama
DZIEKI DZIEWCZYNY ZE TRZYMACIE KCIUKI! fajnie wiedziec ze duchowo tak duzo osob ze mna jest ;)

Słoneczko będziemy trzymać kciuki , juz sie nas nie pozbędziesz:-). przeżywamy kazdą wizytę, a cieszymy się jeszcze bardziej z każdej dobrej nowiny.
Wszystkie dzieciaczki lutówkowe nasze są i basta ;-)

Wróciłam ze sklepu. kupiłam polędwiczki na obiad i bede je robić grilowane, do nich frytki. Rany takiego mi smaka wczoraj narobiłyście ze muszę zrobic. Popijam maślanke truskawkową (0% bo tylko taka lubie) i zaczynam sie czuc jak slonica. Serio serio. Słonica w kategorii gigant. a wcale nie jem dużo wicęcej, tyle ze nie ruszam sie jak kiedyś- nie ma tańca, nie ma salsy, nie ma biegania porannego ani stepu co 4 dni. Rany to ja sie w babcie zamieniam. ratujcie bo calkiem sie w mumie zamienię

Do góry