reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja jestem na TAK :-):-):-):-) Tylko rzeczywiście trzeba by zrobić listę chętnych na 100% a potem tak plus minus jakieś miejsce, do którego każda miałaby w miarę blisko :tak:

reklama
Suuuuuuuper pomysł macie. Tylko ja sama bym się bała tak daleko jechać a jak wiadomo mojego M przez najbliższe miesiące nie będzie ;/ Jeszcze zalezy od daty bo w październiku jadę do Sopotu Teściową odwiedzić :baffled: bo mnie nie widziała od maja i niby bardzo się stęskniła ;] Ja się określę jak już będziecie miały termin i miejsce :D

Dziewczyny,,,, zorganizujmy jakieś spotkanie forumowe?! Gdzieś w większym mieście, tam gdzie jest Was najwięcej... Poznań? Jakąś składkę zrobić, spisać chętnych...
Tylko z naszymi facetami, bo mój mnie samą taki kawał nie puści...
Ja jestem chętna! A jak Wy?
No właśnie, kto jest chętny na spotkanie?

Fiu fiu zostawić Was same na chwilkę ( musiałam jechać opłaty zrobić i przy okazji odebrałam nowy dowód osobisty:-)), a tu już tyle stron:-p ale widzę, że fajny temat wypłynął:-D więc tak: ja jestem chętna, ale raczej samej mnie Mężuś też nie puści:-p

No właśnie on jest ciekawy jak to inni mają haha jak to z tymi humorami naszymi itp. oczami mężczyzny :-p

mój Tomek się kilka razy przymierzał do bb, ale mu zabroniłam, mam nadzieję, że w pracy nie podczytuje:-p a wolalabym żeby nie pisał jak wygląda nasze życie jego oczami, zwłaszcza temat humorków:-D:-D:-D

Ilonaa masz ślicznego piesia, takiego do wyściskania, jejku jak mi się podoba:-)

Wita was świeżo upieczona Panna Magister....weekend stresowy dzisiejszy poranek jeszcze bardziej mówię wam szaleństwo....ale już po mówię szczerze to czysta formalność.....

no kochana kongratulejszyn!!!! to teraz możesz ze spokojem moją mgr napisać ;-)

witajcie dziewczynki, ostatnio byłam tu w pt i jakoś mi dziwnie bez zaglądania tutaj chociaż nikt się nie zmartwił, że mnie nie ma..nawet Najeli:-( hehe tym razem to ja miałam do nadrobienia parenaście stron:-D
w sob bylismy na weselu-imprezka od 19 do 4 rano, już mi mówili, że mały chyba tancerzem będzie:-D ogólnie ok, tylko były dwie masakry jak dla mnie-drewniane krzesełka (wczoraj jeszcze miałam czerwone ślady na tyłku:-D) i rzadko podawane tłuste jedzenie:no: a wczoraj jak tylko wstalismy to polecieliśmy na obiad do teściów, potem moich dziadków przywieźliśmy do siebie na kawe, potem na wódeczkę (haa dla mnie był soczek ze zmiksowanych owoców..mniamiii) do przyjaciół i o 1 w domku...teraz jeszcze dochodzę do siebie po weekendzie:-D

Mama Sówka:) Kochana, tylko z mężami! Wiesz jacy oni są... Ja jak mam jechać do Czechowic (18km) to dzwoni i pyta czy dojechałam hehe.

Ilonaa zajmiesz się tym wątkiem? Pliss :)

reklama
mój Tomek się kilka razy przymierzał do bb, ale mu zabroniłam, mam nadzieję, że w pracy nie podczytuje:-p a wolalabym żeby nie pisał jak wygląda nasze życie jego oczami, zwłaszcza temat humorków:-D:-D:-D

Ilonaa masz ślicznego piesia, takiego do wyściskania, jejku jak mi się podoba:-)

Haha mam te same nadzieje :-p Ale liczę z jego strony na uszanowanie prywatności, bo ja mu po forach nie grzebie:-p A za piesia dzięęęękuję BAAAARDZO :-):-) Z Tobą też by się chętnie poprzytulał !:-)

Do góry