Ilonaa
Mein Schatz :)
Mam rudego też hehe, ale mój nigdy nie miał młodych, bo jest facetem hehe
A co to Tatusiem biduś nie może być ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam rudego też hehe, ale mój nigdy nie miał młodych, bo jest facetem hehe
W dzisiejszym świecie wszystko możliweMam rudego też hehe, ale mój nigdy nie miał młodych, bo jest facetem hehe
Ja tez jestem chętna:-) No to tak jak mnie Grzesiek mnie nie puści samej bo się boi o mnie czyli 1000000 wymówek co się może staćDziewczyny,,,, zorganizujmy jakieś spotkanie forumowe?! Gdzieś w większym mieście, tam gdzie jest Was najwięcej... Poznań? Jakąś składkę zrobić, spisać chętnych...
Tylko z naszymi facetami, bo mój mnie samą taki kawał nie puści...
Ja jestem chętna! A jak Wy?
ooo to prawda ja z Mielca jestem to faktycznie sporo kmNajeli very good pomysł :-) Ja bym się pisała i też by mnie samą mój nie puścił ehehe ale nidyrydy bliżej, gdzieś w środku Polski bardziej ? Bo ja do Poznania mam 500 km hehe a jak Dziewczyny są jeszcze z okolic to będą miały jeszcze dalej
Ja też mogę nawet jutro Pochodzę z stamtąd a dokładnie spod Żywca, pół rodziny mieszka na śląsku;-) zawsze mogę się u Taty zatrzymać albo u ciotki w Bielsku:-)Ja swojego męża namowie na daleką trasę ... Do poznania mam ok 800km, Hmm, może faktycznie przegięłam?!
Tylko trzeba by jedną osobę, która by się tym zajęła, składka, restauracja itp itd.
Ja jestem chętna! I mogę to zorganizować w Bielsku, ale to południe Polski