reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny,,,, zorganizujmy jakieś spotkanie forumowe?! Gdzieś w większym mieście, tam gdzie jest Was najwięcej... Poznań? Jakąś składkę zrobić, spisać chętnych...
Tylko z naszymi facetami, bo mój mnie samą taki kawał nie puści...
Ja jestem chętna! A jak Wy?

ach psiaki to kochane zwierzaki i ich własciciele moga gadać o nich bez końca, mojego zdjęcie umieszczę wieczorkiem bo w pacy nie mam jego zdjęć

wczoraj wieczorem naszego wykąpaliśmy a że cały weekend go nie było z nami to stęskniony próbował się do łóżka na noc wpakować były maslane oczka ale pani się nie dała i pies się poddał ale potem pozwoliłam mu wejść tak strasznie się cieszy że szok tylko pół łóżka zajoł :-D

Dziewczyny,,,, zorganizujmy jakieś spotkanie forumowe?! Gdzieś w większym mieście, tam gdzie jest Was najwięcej... Poznań? Jakąś składkę zrobić, spisać chętnych...
Tylko z naszymi facetami, bo mój mnie samą taki kawał nie puści...
Ja jestem chętna! A jak Wy?
Ja tez jestem chętna:-) No to tak jak mnie:-D Grzesiek mnie nie puści samej bo się boi o mnie czyli 1000000 wymówek co się może stać:sorry2:

Najeli very good pomysł :-) Ja bym się pisała i też by mnie samą mój nie puścił ehehe ale nidyrydy bliżej, gdzieś w środku Polski bardziej ?:-p Bo ja do Poznania mam 500 km hehe a jak Dziewczyny są jeszcze z okolic to będą miały jeszcze dalej :-p

Najeli very good pomysł :-) Ja bym się pisała i też by mnie samą mój nie puścił ehehe ale nidyrydy bliżej, gdzieś w środku Polski bardziej ?:-p Bo ja do Poznania mam 500 km hehe a jak Dziewczyny są jeszcze z okolic to będą miały jeszcze dalej :-p
ooo to prawda ja z Mielca jestem to faktycznie sporo km:sorry2:

Ja swojego męża namowie na daleką trasę :-D... Do poznania mam ok 800km, Hmm, może faktycznie przegięłam?!
Tylko trzeba by jedną osobę, która by się tym zajęła, składka, restauracja itp itd.
Ja jestem chętna! I mogę to zorganizować w Bielsku, ale to południe Polski :-D

Do Bielska to ja mogę już jutro jechać :-) Pierw dobrze by było wiedzieć kto by się na pewno pisał wtedy zobaczyć gdzie mieszkamy i gdzie będzie najlepiej :-p

reklama
Ja swojego męża namowie na daleką trasę :-D... Do poznania mam ok 800km, Hmm, może faktycznie przegięłam?!
Tylko trzeba by jedną osobę, która by się tym zajęła, składka, restauracja itp itd.
Ja jestem chętna! I mogę to zorganizować w Bielsku, ale to południe Polski :-D
Ja też mogę nawet jutro:-D Pochodzę z stamtąd a dokładnie spod Żywca, pół rodziny mieszka na śląsku;-) zawsze mogę się u Taty zatrzymać albo u ciotki w Bielsku:-)

Do góry