reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny,,,, zorganizujmy jakieś spotkanie forumowe?! Gdzieś w większym mieście, tam gdzie jest Was najwięcej... Poznań? Jakąś składkę zrobić, spisać chętnych...
Tylko z naszymi facetami, bo mój mnie samą taki kawał nie puści...
Ja jestem chętna! A jak Wy?

ach psiaki to kochane zwierzaki i ich własciciele moga gadać o nich bez końca, mojego zdjęcie umieszczę wieczorkiem bo w pacy nie mam jego zdjęć

wczoraj wieczorem naszego wykąpaliśmy a że cały weekend go nie było z nami to stęskniony próbował się do łóżka na noc wpakować były maslane oczka ale pani się nie dała i pies się poddał ale potem pozwoliłam mu wejść tak strasznie się cieszy że szok tylko pół łóżka zajoł :-D

Dziewczyny,,,, zorganizujmy jakieś spotkanie forumowe?! Gdzieś w większym mieście, tam gdzie jest Was najwięcej... Poznań? Jakąś składkę zrobić, spisać chętnych...
Tylko z naszymi facetami, bo mój mnie samą taki kawał nie puści...
Ja jestem chętna! A jak Wy?
Ja tez jestem chętna:-) No to tak jak mnie:-D Grzesiek mnie nie puści samej bo się boi o mnie czyli 1000000 wymówek co się może stać:sorry2:

Najeli very good pomysł :-) Ja bym się pisała i też by mnie samą mój nie puścił ehehe ale nidyrydy bliżej, gdzieś w środku Polski bardziej ?:-p Bo ja do Poznania mam 500 km hehe a jak Dziewczyny są jeszcze z okolic to będą miały jeszcze dalej :-p

Najeli very good pomysł :-) Ja bym się pisała i też by mnie samą mój nie puścił ehehe ale nidyrydy bliżej, gdzieś w środku Polski bardziej ?:-p Bo ja do Poznania mam 500 km hehe a jak Dziewczyny są jeszcze z okolic to będą miały jeszcze dalej :-p
ooo to prawda ja z Mielca jestem to faktycznie sporo km:sorry2:

Ja swojego męża namowie na daleką trasę :-D... Do poznania mam ok 800km, Hmm, może faktycznie przegięłam?!
Tylko trzeba by jedną osobę, która by się tym zajęła, składka, restauracja itp itd.
Ja jestem chętna! I mogę to zorganizować w Bielsku, ale to południe Polski :-D

Do Bielska to ja mogę już jutro jechać :-) Pierw dobrze by było wiedzieć kto by się na pewno pisał wtedy zobaczyć gdzie mieszkamy i gdzie będzie najlepiej :-p

reklama
Ja swojego męża namowie na daleką trasę :-D... Do poznania mam ok 800km, Hmm, może faktycznie przegięłam?!
Tylko trzeba by jedną osobę, która by się tym zajęła, składka, restauracja itp itd.
Ja jestem chętna! I mogę to zorganizować w Bielsku, ale to południe Polski :-D
Ja też mogę nawet jutro:-D Pochodzę z stamtąd a dokładnie spod Żywca, pół rodziny mieszka na śląsku;-) zawsze mogę się u Taty zatrzymać albo u ciotki w Bielsku:-)

Do góry