reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
czesc dziewczyny dojechalam szczesliwie do Polski tylko melduje sie ze wszystko ok pomimo ze podroz byla ciezka stanie w korkach itp... ehhh nastepnym razem posłucham waszych rad i tylko samolotem... teraz biegne spac bo wymeczona dzis spotkalam wszystkich dawni niewidzianych a teraz z dzidzia idziemy wypoczywac ;) Dobranoc;******

aaa no i byłam wczoraj na wizycie ginka chciała mi zrobic badanie przeziernosci karkowej ale spoznmilam sie o jeden dzien i powiedziala ze juz za pozno probowała zrobic ale stwierdzila ze nie bedzie wiarygodne.... ale pozatym wszystko ok z dzidzia ... dalej musze brac luteine, bo powiedziala ze mam obkurczona macice . i feminatal n. a tearz juz uciekam ;) dobranoc;)

Najlepsze jest to że lekarz powiedział, że mogę się już pełną gębą cieszyć, bo teraz ryzyko "niepowodzenia" jest minimalne :-D
No i od wczoraj już nie biorę Luteiny i mogę atakować małża :-D

Witajcie Dziewczynki :) Troszeczkę nadrobiłam szybciorem o czym była dzisiaj mowa i oglądnęłam Shingle Twojego malusieńkiego Skoczka :-) rewelka :) Widzę, że z humorem wczoraj to u nas w większości było kiepsko, mnie też się polało trochę łez... Idę spać i jutro się coś więcej rozpisze i poczytam wszystko dokładnie ! Buziaczki :*

p.s W weekend kupuję sobie duphaston i będę miała 13 tabletek na zbyciu... myślę, że przy tej cenie to 13 tabletek to zawsze coś ;-) Więc bez wstydu proszę się zgłosić, która zażywa nadal to biorę i wysyłam listownie za free ! Ponieważ słyszałam, że jak się zrobi dobry uczynek to przynosi szczęście :-):-)

Najlepsze jest to że lekarz powiedział, że mogę się już pełną gębą cieszyć, bo teraz ryzyko "niepowodzenia" jest minimalne :-D
No i od wczoraj już nie biorę Luteiny i mogę atakować małża :-D
Shingle bardzo sie siesze ze u Ciebie/Was wszystko ok...dzidzia przecudna i fajnie machala nóżkami....tez juz bym chciala poczuc kopniaczki to jest coś pieknego....
..No i zycze Ci Kochana Milenki :)

(Nie) Dziękuję, żeby nie zapeszyć, no i niestety moje przeczucia są inne... Od mniej więcej dwóch tygodni wydaje mi się że będzie drugi siusiaczek :-p Najważniejsze oczywiście żeby Maleństwo było zdrowe :-D

reklama
czesc sniezynki, ja juz na nogach, dzis jedziemy do Polski i jakos mnie nosi... Nie wiem czy to ze szczesnia czy strachu przed podroza, ktora napewno bedzie meczaca. ale damy rade przeciez. W poniedzielek wizyta u gina, we wtorek Zakopane :), jupii, odezwe sie jak wroce od lekarza, mam nadzieje pochwale sie dobrymi wiesciami o Goniu.tymczasem zycze milego weekendu dla wszystkich :)

Do góry