hehhe Majsii mam nadzieję ,że nam tak już nie zostanie bo ja nwet nie pamiętam czy wziełam tabletki wczoraj dwa razy naprzykład zaaplikowałam sobie luteine bo nie pamietałam , czy przed chwila wziełam i przy aplikacji mała niespodzianka .. jedna juz tam tkwiła myslalam ze umrę ze śmiechu na szczęście to jeszcze nie przedawkowanie
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
powodzenia:-)
No ja jestem 90:-) ale generalnie każda kobieta ma tyle lat na ile się czuje:-) o przypomniała mi się pani barbara wstawie Wam:
YouTube - Pani Barbara - o sobie - wywiad
Hahaha pani Barbara jest nie do wyje*** !! widziałam chyba wszystkie filmiki z nią jest najlepsza poprostu mistrzyni świata
Anisen
kochamy Cię mocno
kochane na 17 idziemy ogladać mieszkanie jeszcze raz, tym razem je pomierzyć, zapytać o to o co nie zapytalismy wcześniej. pan nam spuścił 5 tyś tylko ale chyba sie zdecydujemy. zeby tylko dali mi kredyt taki jaki chcę. Uff, powinno być dobrze bo w tamtym roku pracowalam jak głupia i miałam z pitów 2,5 tyś netto miesięcznie. tak to jest jak sie ma 1,7 etatu
patisia16
Pani Basia is
Powodzenia Ale zapierniczałaś jak samochód wyścigowy Oby teraz ten kredyt Ci dali trzymam kciukikochane na 17 idziemy ogladać mieszkanie jeszcze raz, tym razem je pomierzyć, zapytać o to o co nie zapytalismy wcześniej. pan nam spuścił 5 tyś tylko ale chyba sie zdecydujemy. zeby tylko dali mi kredyt taki jaki chcę. Uff, powinno być dobrze bo w tamtym roku pracowalam jak głupia i miałam z pitów 2,5 tyś netto miesięcznie. tak to jest jak sie ma 1,7 etatu
Anisen
kochamy Cię mocno
Dzieki Patrycja
w tamtym roku mialam tyle pracy, do tego korki, mój mąz też sporo pracował. Ja od 7.30 w pracy do 16 potem na korki biegiem do 20 czasem do 21. A wtedy On kończył pracę i mielismy dla siebie nocki. ja bym teraz tak nie dala rady. aa i faktycznie wtedy to chudłam bo potrafiłam do 18 nic nie jeść. Teraz mi sie moze odbija.
aa i jakos dawalismy radę 3 razy w tygodniu choodzic na tańce. ja nie wiem jak myśmy rozciągali ten tydzien, po prostu teraz nie mam pojecia
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
kochane na 17 idziemy ogladać mieszkanie jeszcze raz, tym razem je pomierzyć, zapytać o to o co nie zapytalismy wcześniej. pan nam spuścił 5 tyś tylko ale chyba sie zdecydujemy. zeby tylko dali mi kredyt taki jaki chcę. Uff, powinno być dobrze bo w tamtym roku pracowalam jak głupia i miałam z pitów 2,5 tyś netto miesięcznie. tak to jest jak sie ma 1,7 etatu
Życzę Ci powodzenia.. tez wiele przeszłam z mieszkaniami..
wynajmowałam ich wiele w związku z tym ,że wyniosłam się z domu jeszcze przed 18 .. Ale prawie równo rok temu ( 11 pażdziernika) kupiliśmy swoje własne m2
od tego momentu kłpopty się skończyły , no może poza kredytem do spłacenia )
także naprawdę życzę Ci tego z całego serca , bo nie ma to jak NAPRAWDĘ U SIEBIE )))
reklama
patisia16
Matko Ja bym padła po paru dniach takiego funkcjonowania Podziwiam Cię naprawdę żeby tak harować ( bo to już harówa jest od rana do nocy:-() Ale może teraz się opłaci to w postaci kredytu;-)Dzieki Patrycja
w tamtym roku mialam tyle pracy, do tego korki, mój mąz też sporo pracował. Ja od 7.30 w pracy do 16 potem na korki biegiem do 20 czasem do 21. A wtedy On kończył pracę i mielismy dla siebie nocki. ja bym teraz tak nie dala rady. aa i faktycznie wtedy to chudłam bo potrafiłam do 18 nic nie jeść. Teraz mi sie moze odbija.
aa i jakos dawalismy radę 3 razy w tygodniu choodzic na tańce. ja nie wiem jak myśmy rozciągali ten tydzien, po prostu teraz nie mam pojecia
I święta racja dziewczyny tego się trzymamy to jest nasze I PrzykazaniePatrycja - Pani Basia jest k...a czadowa!!! Kobieta nigdy nie mówi ile ma lat, na ile wygląda hehe zwłaszcza łysym frajerom
Kobieta nigdy nie mówi ile ma lat, na ile wygląda, zwłaszcza łysym frajerom