reklama
Majsii
Fanka BB :)
Ale nie płakać Kochane nie wiem dlaczego mi się 3 wstawiły a Wam nie chca dziwne to jakies musi sie udać skoro mi weszło
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dobra laseczki ja spadam na autobus, życzta mi powodzenia na chemii bo mnie zaczyna żołądek boleć z nerwów. Aż strach wyjść na dwór, toć to mnie porwie Buziaczki Kochaniutkie Perełeczki;-);-);-) Ale najpierw z pieskiem na dwór, bo skomle pod drzwiami, chyba go gniecie co nieco...
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
HEJ BABECZKI
Ale dzisiaj dzionek - do niczego! Pogoda paskudna - leje, wiatr, dopiero co niedawno z wyrka wstałam. Spać się chce i nic wiece. Co do tych książek o próbuje coś czytać ale nie mogę się na niczym skupić. Zmierzch - widziałam film ale jak dla mnie był za nudny ja wolę jak coś się dzieje w filmie
Teraz do kin wszedł nowy film polski - Galerianki - może być dobry.
Ale dzisiaj dzionek - do niczego! Pogoda paskudna - leje, wiatr, dopiero co niedawno z wyrka wstałam. Spać się chce i nic wiece. Co do tych książek o próbuje coś czytać ale nie mogę się na niczym skupić. Zmierzch - widziałam film ale jak dla mnie był za nudny ja wolę jak coś się dzieje w filmie
Teraz do kin wszedł nowy film polski - Galerianki - może być dobry.
reklama
Kochana podziwiam Cię za to nocne wstawanie ;-)
Powodzenia ! :-)
A ja nie żywa od paru dni Jeszcze 2 zaliczenia w sobotę mi zostały z czego jedno odbywam w cukierni na kawie Czekam do soboty i będę już po wszystkim i piszę do dziekana o indywidualne nauczanie i nie będę musiała tyle jeździc tylko pojawić się na zaliczeniach :-) A nawet chcę załatwić sobie wcześniejsze terminy i w grudniu być po wszystkim i mieć spokojną głowę :-)
Ilonko - powodzenia na zaliczeniach, a to jest super pomysł żeby pozdawać wcześniej egzaminy - jak będzie dzidziuś to będzie trudniej się uczyć, bo bedzie kupa roboty przy maleństwie.