reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ale wieta co ja się chyba domyślam o co kaman...bo ja mam te buzki smile, te wielkie a one mają też swój suwak i pewnie miejsce zajmują, a zresztą nie wiem, spóbuję te buzie odinstalować hihi.

Można zrobić 4 suwaczki, a te buźki wskakują do odpowiedzi. Na pewno wkleiłaś BBCode ?

Rechotku lesjon jest zajebista -
Thanks from the mountain

Dobra laseczki ja spadam na autobus, życzta mi powodzenia na chemii bo mnie zaczyna żołądek boleć z nerwów. Aż strach wyjść na dwór, toć to mnie porwie:-D:-D:sorry: Buziaczki Kochaniutkie Perełeczki;-);-);-) Ale najpierw z pieskiem na dwór, bo skomle pod drzwiami, chyba go gniecie co nieco...:sorry:

HEJ BABECZKI

Ale dzisiaj dzionek - do niczego! Pogoda paskudna - leje, wiatr, dopiero co niedawno z wyrka wstałam. Spać się chce i nic wiece. Co do tych książek o próbuje coś czytać ale nie mogę się na niczym skupić. Zmierzch - widziałam film ale jak dla mnie był za nudny ja wolę jak coś się dzieje w filmie :)
Teraz do kin wszedł nowy film polski - Galerianki - może być dobry.

reklama
Kochana podziwiam Cię za to nocne wstawanie ;-)

Powodzenia ! :-)

A ja nie żywa od paru dni :-p Jeszcze 2 zaliczenia w sobotę mi zostały z czego jedno odbywam w cukierni na kawie :-p Czekam do soboty i będę już po wszystkim i piszę do dziekana o indywidualne nauczanie i nie będę musiała tyle jeździc tylko pojawić się na zaliczeniach :-) A nawet chcę załatwić sobie wcześniejsze terminy i w grudniu być po wszystkim i mieć spokojną głowę :-)

Ilonko - powodzenia na zaliczeniach, a to jest super pomysł żeby pozdawać wcześniej egzaminy - jak będzie dzidziuś to będzie trudniej się uczyć, bo bedzie kupa roboty przy maleństwie.

Do góry