reklama
Ja też pisałam wcześniej że jestem za zamkniętym wątkiem, lecz co do numerów przemyślałam sobie, i wiadomo, że numery będą miały osoby starsze, bądz dłużej będą ce tutaj. Mi już jest bez różnicy.
Gosiu na pewno serducho bije i jest wszystko ok. Ja też muszę zrobić za tydzień badanie moczu i morfologię...
Ja tam starsza nie jestem, mam dopiero 21 lat! (Gówniara, nie?) Nie no, w listopadzie będę miała już 22 hehe.
Ja w górach jeszcze nigdy w życiu nie byłam, a bardzo bym chciała, pamiętam jak były szkolne wycieczki w góry to kosztowały 1400zł a ja wtedy mamie nie pozwalałam wydać tyle kasy na 4 dni. Mam nadzieję, że w przyszłości będę miała tą przyjemność, aby poczuć górskie powietrze.
Ja w samych górach nie mieszkam, ale do gór mam naprawdę niedaleko!
Jak byś kiedyś chciała, to zapraszam do mnie !
Już widzę jak dwie ciężarówki gadające na temat porodu i bakterii w pochwie wychodzą w górę hehe!
Dziewczyny jesteście super naprawdę wzruszyłyście mnie (przez tą burzą hormonów często łezka się u mnie w oku pokazuje teraz).
Ja sukcesywnie nadrabiam z wczoraj
Gucha - buty bardzo fajne i pewnie że pasują do sukienki - juz sie nie mogę doczekać aż Ciebie zobaczę na zdjęciach ze ślubu w tych butach no i w sukni. Poproszę też o zdjęcie dłoni ze słynnymi znikającymi obrączkami.
Ja sukcesywnie nadrabiam z wczoraj
Gucha - buty bardzo fajne i pewnie że pasują do sukienki - juz sie nie mogę doczekać aż Ciebie zobaczę na zdjęciach ze ślubu w tych butach no i w sukni. Poproszę też o zdjęcie dłoni ze słynnymi znikającymi obrączkami.
Ostatnia edycja:
No ja jestem tu przed kompem Gucha
A i jak obiecałam kilka zdjęć
Na pierwszych dwóch na weselu z Kocurkiem , na drugich dwóch już po weselu u rodzinki i mój mały ulubieniec czyli półroczny Piotruś , syn mojej kuzynki
zdjęcia super, a Piotruś przesłodki (cudo)
Hey brzuchatki wstałam dochodzę do siebie.... jakoś dzień mi dzisiaj zleci, niestety nie mam samochodu więc jestem troszkę uwiązana w domu ale to nic może w końcu posprzątam łazienkę, jakaś w ogóle jestem od soboty obolała i jakoś tak nie wiem, powietrze ze mnie schodzi. ale nie chodzi o puszczanie bąków .....jakoś nie mam nastroju na nic a ni nie mam na nic siły.....
Rechotku tak czasem bywa, że w jeden dzień czujemy się do dupy a na drugi mamy ochotę góry przenosić ja tak często mam, np. ja od miesiąca czuję się do dupy Ja na szczęście nie mam problemu czy samochód jest, czy nie bo prawka nie skończyłam więc za daleko jezdzic nie mogę tyle co do sklepu jak mój nie wie, ale samochód mojego D. rzadko widzę na oczy, bo w terenie często bywa, a wraca wieczorami a Mondi ( Mondeo) szybko chodzi spać
rechot1sb czasami bywa! Jak nic Ci się nie chce to nic nie rób! Olej łazienkę - syf nie zając nie ucieknie hehe!
Spoko, mam duże mieszkanie, znajdzie się jeden wolny tapczan , a i maleństwo wygodnie się wyśpi! hehe... Więc loozik !
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Wiesz ja mam tak samo, nie wiem czy to ta jesień, czy cholera wie co, ale ogólnie kiepskoHey brzuchatki wstałam dochodzę do siebie.... jakoś dzień mi dzisiaj zleci, niestety nie mam samochodu więc jestem troszkę uwiązana w domu ale to nic może w końcu posprzątam łazienkę, jakaś w ogóle jestem od soboty obolała i jakoś tak nie wiem, powietrze ze mnie schodzi. ale nie chodzi o puszczanie bąków .....jakoś nie mam nastroju na nic a ni nie mam na nic siły.....
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Czesc Dziewczynki
Dzis chyba ostatnie podrygi ciepla....od jutra temperatura bedzie spadac az zrobi sie naprawdę ziuziu....Czy wy tez macie problem z garderobą?
w zime to chyba w kurtce męza bedę chodzic!!!
Milego dnia