reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Hello :-)

Podczytywalam Was caly weekend ale nie mialam juz czasu na odpisywanie. Wczoraj wybraliscmy sie w gory. Wyjechalismy wyciagiem krzeselkowym na Czantorie. Oliwka byla wniebowzieta :-) U gory pojezdzila z Tata i Wujkiem na torze saneczkowym. I powiem Wam, ze maly pirat mi rosnie, bo krzyczala na cale gardlo "szybciej, szybciej" i smiala sie na calego :-D Potem pojechalismy na Równice do Chaty Goralskiej na pyszne jadlo, mniami :-p Ja sobie wzielam bigos Harnasia w chlebie-pychotka!!!!!! Ja chce jeszcze :-D

Kaasiorek 3maj sie Kochana! Najgorsze juz za Wami,a teraz nie daj sie nerwom i stresowi i mysl Kochana pozytywnie, bo bedzie juz tylko super :tak:

Shingle 3mam kciuki za wizyte. No i czekamy na fotki :-)

Gucha nie wiem w ktorym watku to bylo ale buty przecudne:-)

Ja tez jestem za zamknietym watkiem. Ale wole zeby moj numer mialy tylko 2 lub maxymalnie 3 osoby. I tez nie wydaje mi sei zeby dorosle kobiety tworzyly watek zamkniety do obgadywania :eek::sorry: Juz dobre pare lat jestem na tym forum i udzielam sie na watkach zamknietych, a nigdy nie spotkalam sie z taka sytuacja lub nawet posadzeniem o takie rzeczy :sorry::eek:

reklama
luczynka no to niedziela pełna relaksu i świeżego górskiego powietrza! Najważniejsze, że miło spędziliście czas... no i że Oliwce się podobało! Ja w sumie mam nie daleko do gór, ale jak napisałaś o Czantorii - to nabrałam takiej chęci aby tam pojechać...! A nie byłam tam chyba ze 2 lata! A wczoraj była taka śliczna pogoda! Fajnie, że ją tak wykorzystaliście!

Cześć dziewczynki,
Ja też mam dzisiaj wizytę - ale standardowo ją mam co 2 tygodnie - więc nawet nie proszę Was o trzymanie kciuków. Będę Was prosiła o trzymanie jak pójdę na usg w dniu 7 października. Miałam na tą dzisiejsza wizytę zrobić mocz na posiew oraz morfologię. Wyniki moczu mam - jest wszystko ok, morfologia będzie po 12, ale też myślę że będzie dobra. Usg pewnie będzie mi robić, zobaczy tylko czy serduszko bije.

Jeśli chodzi o wątek zamknięty to ja też jestem jak najbardziej za nim, nigdy nie wiem, kto to może przeczytać i ze mną powiązać (po co ktoś oprócz Lutówek ma wiedzieć że mam jakąś bakterię czy inny problem). Też mi nawet nie przyszło do głowy że wątek zamknięty może być w celu obgadywania.

Kasiorek -wszystkiego dobrego życzę.

Ostatnia edycja:
Oooo Góry....:sorry: Tak mi brakuje tego:-( Przez 13 lat mieszkałam koło Żywca no, ale jak się rodzina rozleciała to z mamą się przeprowadziłam do tego Mielca:confused2: Ale motywujecie mnie żebym Tatę odwiedziła:-D To jeszcze bardziej mnie motywuje do tego L4:-D

Ja też pisałam wcześniej że jestem za zamkniętym wątkiem, lecz co do numerów przemyślałam sobie, i wiadomo, że numery będą miały osoby starsze, bądz dłużej będą ce tutaj. Mi już jest bez różnicy.
Gosiu na pewno serducho bije i jest wszystko ok. Ja też muszę zrobić za tydzień badanie moczu i morfologię...

Ja w górach jeszcze nigdy w życiu nie byłam, a bardzo bym chciała, pamiętam jak były szkolne wycieczki w góry to kosztowały 1400zł a ja wtedy mamie nie pozwalałam wydać tyle kasy na 4 dni. Mam nadzieję, że w przyszłości będę miała tą przyjemność, aby poczuć górskie powietrze.

Cześć dziewczynki,
Ja też mam dzisiaj wizytę - ale standardowo ją mam co 2 tygodnie - więc nawet nie proszę Was o trzymanie kciuków. Będę Was prosiła o trzymanie jak pójdę na usg w dniu 7 października. Miałam na tą dezisiajsza wizytę zrobić mocz na posiew oraz morfologię. Wyniki moczu mam - jest wszystko ok, morfologia będzie po 12, ale też myślę że będzie dobra. Usg pewnie będzie mi robić, zobaczy tylko czy serduszko bije.

Jeśli chodzi o wątek zamknięty to ja też jestem jak najbardziej za nim, nigdy nie wiem, kto to może przeczytać i ze mną powiązać (po co ktoś oprócz Lutówek ma wiedzieć że mam jakąś bakterię czy inny problem). Też mi nawet nie przyszło do głowy że wątek zamknięty może być w celu obgadywania.

Kochana! Nas o wszystkim informuj! Poza tym nas nie trzeba prosić o 3manie kciuków bo my i tak jak wiemy o wizycie to mimowolnie 3miemy hehe!
Daj nam znać co i jak po wizycie! A kciuki i tak będziemy 3mac! Dziś i 7-go !

Co do numerów to mi odpowiada sytuacja taka jaka jest, pare osób ma wszystkie numery i wystarczy do tego żeby w razie czego do kogoś napisac jak się nie odzywa, a i tak kto będzie chciał to się wymieni nr na privie;-)

Najlepiej by było, aby były ze 3-4 osoby, które będą reprezentować wszystkie lutówki.
Numery telefonów nie są tajemnicą....ale chodzi o to, aby zachowywać się w miarę zdrowego rozsądku...
Zdeklarowałam się ja, Mama Sówka i Paullla > ktoś jeszcze chętny?
Zawsze jedna z nas będzie na forum i ewentualnie skontaktuje się z kim trzeba!

Jak uważacie

Jeśli brakuje chętnych do otrzymania całej listy numerów - to ja jestem chętna.

reklama
Cześć dziewczynki,
Ja też mam dzisiaj wizytę - ale standardowo ją mam co 2 tygodnie - więc nawet nie proszę Was o trzymanie kciuków. Będę Was prosiła o trzymanie jak pójdę na usg w dniu 7 października. Miałam na tą dzisiejsza wizytę zrobić mocz na posiew oraz morfologię. Wyniki moczu mam - jest wszystko ok, morfologia będzie po 12, ale też myślę że będzie dobra. Usg pewnie będzie mi robić, zobaczy tylko czy serduszko bije.

Czekamy na wieści, a kciuki i tak będziemy trzymac:tak::-)

Do góry