reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Rechotku rozumiem Cię doskonale i przykro mi, że takie babiszony Cię szpiegują i powiem im jedno: Niech się wypchają! No cóż! I tak chyba większość z Was zdecydowała, że chce nowy wątek i moje zdanie i tak się nie liczy.

reklama
No ja jestem tu przed kompem Gucha :)
A i jak obiecałam kilka zdjęć :)

Na pierwszych dwóch na weselu z Kocurkiem , na drugich dwóch już po weselu u rodzinki i mój mały ulubieniec czyli półroczny Piotruś , syn mojej kuzynki :)
Wow:szok: Ale ślicznie wyglądasz a jaki masz śliczny brzuszek!:tak: Wyglądałaś jak gwiazda:tak: I jaki fajniutki Piotruś!:-D
ok każdy ma prawo do swojego zdania ale ja ci powiem moje...mam dość tego że np. moja "teściowa" i jej córeczka wiecznie tu szperają co piszę, i wiele innych osób...przez to nie mogę wam napisać czasem co mnie trapi itp a wy to rozumiecie....ja chcę takiego wątku gdzie sobie pogadam od serca i rzucę łaciną jak mi się podoba i cała Polska nie musi o tym wiedzieć...bo mam już dość jakiś głupich komentarzy.....niestety nie każdy ma poczucie humoru jak wy i rozumie moje żarty itp......sory taki lajf
Mnie też by to wkurzało:sorry:ale mam to gdzieś niech sobie czyta kto chce, zwisa mi to i powiewa:confused2:

Dziewczyny macie pozdrowienia od KASIORKA biedna ma ciężko sytuację:-( wczoraj jej narzeczony miał wypadek:-(Ale na szczęście żyje! Biedna strasznie to przeżywa i nie wie kiedy tu zaglądnie:-( Jakiś pechowy ten miesiąc dla Lodóweczek oby wszystko było już ok...:sorry:

Rechotku rozumiem Cię doskonale i przykro mi, że takie babiszony Cię szpiegują i powiem im jedno: Niech się wypchają! No cóż! I tak chyba większość z Was zdecydowała, że chce nowy wątek i moje zdanie i tak się nie liczy.
nie to że się nie liczy zawsze się jakiś głos liczy .....ale zostałaś demokratycznie przegłosowana poprostu i właśnie takie sposobem między innymi rządzą K.... ooooo np przykład,......

Ostatnia edycja:
ok każdy ma prawo do swojego zdania ale ja ci powiem moje...mam dość tego że np. moja "teściowa" i jej córeczka wiecznie tu szperają co piszę, i wiele innych osób...przez to nie mogę wam napisać czasem co mnie trapi itp a wy to rozumiecie....ja chcę takiego wątku gdzie sobie pogadam od serca i rzucę łaciną jak mi się podoba i cała Polska nie musi o tym wiedzieć...bo mam już dość jakiś głupich komentarzy.....niestety nie każdy ma poczucie humoru jak wy i rozumie moje żarty itp......sory taki lajf

Twierdze tak samo! Chcę, aby wątek był zamknięty! Sama wiele piszę i nie chcę, aby ktoś szperał co ja tu pisałam - bo potem może to być użyte przeciwko mnie !!
A wiem, że niektórzy specjalnie spędzają godziny w internecie, aby coś znaleźć!

Wow:szok: Ale ślicznie wyglądasz a jaki masz śliczny brzuszek!:tak: Wyglądałaś jak gwiazda:tak: I jaki fajniutki Piotruś!:-D

Mnie też by to wkurzało:sorry:ale mam to gdzieś niech sobie czyta kto chce, zwisa mi to i powiewa:confused2:

Dziewczyny macie pozdrowienia od KASIORKA biedna ma ciężko sytuację:-( wczoraj jej narzeczony miał wypadek:-(Ale na szczęście żyje! Biedna strasznie to przeżywa i nie wie kiedy tu zaglądnie:-( Jakiś pechowy ten miesiąc dla Lodóweczek oby wszystko było już ok...:sorry:

Mężu naszego Kasiorka ... 3maj się ciepło! A Ty nasza droga wspieraj męża i się nie przejmuj, najważniejsze, że jest wszystko dobrze!!
Dziękujemy Pati za wiadomość!

Dziewczyny, idę się w końcu uczyć! Idę już.... idę.... hehe.

Do juterka!

...i właśnie takie sposobem między innymi rządzą Kaczyńscy ooooo np przykład,......

Uważaj, żeby Cię za to nie zamknęli :-D;-)

Twierdze tak samo! Chcę, aby wątek był zamknięty! Sama wiele piszę i nie chcę, aby ktoś szperał co ja tu pisałam - bo potem może to być użyte przeciwko mnie !!
A wiem, że niektórzy specjalnie spędzają godziny w internecie, aby coś znaleźć!

W takim razie, skoro zamkniecie Ten wątek, to proszę poinformujcie mnie, kiedy to się stanie, żebym pewnego dnia się nie zdziwiła, że tu nic napisać nie mogę.

...Mężu naszego Kasiorka ... 3maj się ciepło! A Ty nasza droga wspieraj męża i się nie przejmuj, najważniejsze, że jest wszystko dobrze!!
Dziękujemy Pati za wiadomość!

Dziewczyny, idę się w końcu uczyć! Idę już.... idę.... hehe.

Do juterka!
Przyjemnej nauki we dwoje, a może nawet we troje;-):-) Dobranoc:-D

Ja też zmykam za niedługo teraz albo nigdy i idę spać bo jutro do pracy pasuje iść:confused2: Kolorowych snów Śnieżynki:-D

reklama
Najeli Kochana miłej nauki życzę i przed nauką postaraj się o min kawałek czekolady:) Na pewno pomoże w koncentracji :)
Kurcze ten miesiąc naprawdę jest pechowy...mężu kasiorka trzymaj się,jesteśmy duchem z Wami:*:*

Spadam spać, nie widzę na oczy, siusiu, paciorek, i spać ,Dobranoc

Do góry