reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Majsii no to po tej rozmowie na pewno od razu nabrałaś chęci do życia i na pewno jesteś wniebowzięta, szkoda że tak rzadko możecie ze sobą rozmawiać...
OjKochana nawet nie wiesz jakie chęci mi wróciły :-D
Dziendobry dziwczynki! Ja tez jestem na etapie szukania sukienki bo ide 10 pazdziernika na wesele i to nie jest wacale takie proste znalezc cos na taki duzy brzuszek (zwłaszcza ze ja mam naprawde duzy brzucholek)! A w slepach z ubraniami ciazowymi nie ma ladnych sukienek ale jezeli juz cos jest to potwornie drogie! Wiec zycze ci powodzenia :-)
Powodzenia życzę w szukaniu sukienki i pięknego zakupu :-):tak:
No właśnie, ale tak jest ze wszystkim, niby dużo czasu, a to póżniej się załatwi, a to jeszcze czas, a to to, a to tamto a tu mijają tygodnie aż w końcu zaczyna świtać że to niebawem :-D
Kurcze a Damiana jeszcze nie ma, a telefon zostawiłam u niego, no tak a jak nie dostał wolnego, a ja czekam niepotrzebne...w sumie na 80% tak będzie:dry:
Kochana nie martwimy się na zapas :tak: do 9:00 jeszcze 6 minut a nuż się za chwilkę zjawi :D I Tobie też życzę znalezienia ślicznej i wymarzonej sukienki :)

Ja wstałam i jem śniadanie i nie wiem za co się najpierw zabrać :-(
Taty chrześnica dziś wychodzi za mąż dla połowy rodziny robię jaki fryzjer o 15 trzeba wyjechać żeby na 16 być w kościele później na szczęście ja do domku a reszta na wesele a nad ranem będę robić jako taxi :crazy:

A Wy oprócz zakupków jakie plany na weekend?

reklama
OjKochana nawet nie wiesz jakie chęci mi wróciły :-D
No wiesz, domyślam się domyślam:-D;-)
9:00 ni ma ecie Damiana, ale co tam, pojadę sama ,rowerem:-D:-D:-D
Jak wrócimy, to pewnie zaciągnę Damiana na lody albo, no na lody:-D No i może zaprosimy naszego świadka ze swoją połówką, bo z tego co wiem, mój D. miał do "obalenia" jakieś whisky z powodu 17 tygodnia ciąży:-D:-D:rofl2: A samemu to nie wypada:happy:
Kochaniutka jak będziesz robić za taxi, to może wprowadz cennik? Na pewno nie stracisz na tym:-D

No wiesz, domyślam się domyślam:-D;-)
9:00 ni ma ecie Damiana, ale co tam, pojadę sama ,rowerem:-D:-D:-D
Jak wrócimy, to pewnie zaciągnę Damiana na lody albo, no na lody:-D No i może zaprosimy naszego świadka ze swoją połówką, bo z tego co wiem, mój D. miał do "obalenia" jakieś whisky z powodu 17 tygodnia ciąży:-D:-D:rofl2: A samemu to nie wypada:happy:
Kochaniutka jak będziesz robić za taxi, to może wprowadz cennik? Na pewno nie stracisz na tym:-D
Rowerem nie pozwalam! :-D
lody lody lody dla ochłody ahahahhahahahahaa odbija mi dziś zupełnie :szok:
No cennik by się przydał jeden za kilometry a drugi za odór alkoholowy i marudzenie :-D Jak sobie kiedyś z innymi wypiłam to nie zauważałam jak człowiek po alkoholu gada pierdoły i marudzi bez sensu teraz mnie to zdrowo wkurza :-D Chyba już nigdy nie tkne alkoholu hahahahhahaha

Jak sobie kiedyś z innymi wypiłam to nie zauważałam jak człowiek po alkoholu gada pierdoły i marudzi bez sensu teraz mnie to zdrowo wkurza :-D Chyba już nigdy nie tkne alkoholu hahahahhahaha

Ojjj takk skąd ja to znam:rofl2: Pamiętam jak kiedyś miałam już małą bombkę, weszliśmy z D. do mojego mieszkania, mama siedzi w pokoju a ja do mamy " mamuśka a co ty mi tutaj opory stawiasz, chluśniem bo uśniem " hahahahaha nie zapomnę tego do końca życia:-D:-D:-D:-D:-D
Tkniesz, tkniesz, jak nasze szkraby będą już chodzić do szkoły, to my w tym czasie przed komputerem RAZEM , lodóweczki " chluśniem, bo uśniem" :-D:-D:-D

Ojjj takk skąd ja to znam:rofl2: Pamiętam jak kiedyś miałam już małą bombkę, weszliśmy z D. do mojego mieszkania, mama siedzi w pokoju a ja do mamy " mamuśka a co ty mi tutaj opory stawiasz, chluśniem bo uśniem " hahahahaha nie zapomnę tego do końca życia:-D:-D:-D:-D:-D
Tkniesz, tkniesz, jak nasze szkraby będą już chodzić do szkoły, to my w tym czasie przed komputerem RAZEM , lodóweczki " chluśniem, bo uśniem" :-D:-D:-D
Ahahahahha ja kiedyś przez 80 km mówiłam do rodziców "jakaaaaaaaa wieeeeeeeeelka ryba Mamuś no normalnie wielkaaaaaaaa wyobrażasz sobie? " na pewno mieli mnie dość a ja tą rybe jadlam na 18 u kuzyna hahahahhaha i co ona mi się tak wkręciła to nie mam pojęcia :-D

JAkie plany widzę już hahahhaha zanim nasze Dzidzie pójdą do szkoły to jeszcze sporo lat :-D ale plan pierwsza klasa :-D

Heloł! Jak tam mija Wam sobotni poranek?
Ja już po śniadanku, a teraz siedzę w firmie, bo musiałam chłopcom otworzyć, więc pije sobie towarzysko wodę i zażywam internetu!

Zaraz idę do sklepu aby kupić wszystko co na weekend niezbędne i będę działać w kuchni....

Jeszcze ok 12 umówiłam się z siostrą, bo wczoraj pojechałyśmy do ogromnego sklepu z ubraniami, i NIC sobie nie kupiłyśmy! Same worki były! Masakra jakaś! Powiedziałam, że moje szmaty do podłogi mają lepszy krój! hehe,

Dziś jedziemy do innego sklepu... Mam nadzieję, że tym razem uda nam się coś kupić!
Będę tu do Was zaglądać, ale mój Iruś jest dzisiaj w domu, więc pewnie będzie się buntował, że siedzę na forum, więc tylko tu będę lukać!

Buziaki dla wszystkich brzuchatków!

JAkie plany widzę już hahahhaha zanim nasze Dzidzie pójdą do szkoły to jeszcze sporo lat :-D ale plan pierwsza klasa :-D
No a jak trzeba być przygotowanym na łyczka czegoś mocniejszego:-D:-D
Jejuu już mi z nerwów gałki oczne latają,ooooo już mi lata... nie ma ecie Damiana, a nie mówiłam, że cuda zdarzają się tylko w snach?:-D:-(
Jak długo nie będę odpisywać, to znaczy że walnęłam kompa w czułe miejsce czyli " wyłącz te dupsko" i to będzie oznaczało, że jednak przyjechał:-D

więc pije sobie towarzysko wodę i zażywam internetu!

A my myślałyśmy że ty coś bardziej mocniejszego, bo się wkręciłyśmy w temat " procenty i jego skutki ":-D:-D
Tylko nie wracaj z tego sklepu z pustymi rękoma!:-D Jak już nic naprawdę nie będzie ci się podobać, to chociaż smoczek kup, dla poprawy humoru :-D:-D:-D

A my myślałyśmy że ty coś bardziej mocniejszego, bo się wkręciłyśmy w temat " procenty i jego skutki ":-D:-D
Tylko nie wracaj z tego sklepu z pustymi rękoma!:-D Jak już nic naprawdę nie będzie ci się podobać, to chociaż smoczek kup, dla poprawy humoru :-D:-D:-D

Kochana, mnie po wodzie już zdrowo korba odbija, a nie chciałabyś mnie poznać jak sobie wypije! Koszmar! Po jednym piwku jest mi fajnie i zaczynam się wstydzić mojego zachowania, później już mi to zwisa! hehe
Dobrze, że w ciąży nie tykamy się alkoholu.... Wiecie jak to forum mogło by wyglądać?! Rzeźnia to mało!

reklama
Do góry