reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A do tego poklocilam sie dzisiaj z mezem i to tak na calego. Wlasciwie to nawet nie wiem o co nam poszlo, ehhh.... a my sie wogole nie klocimy, nasze zycie 4 lata po slubie wyglada na co dzien nadal jak miesiac miodowy a tu dzisiaj taka akcja :-:)-( zle mi z tym cholernie :-( poszedl do pracy na nocke i nawet sie ze mna nie pozegnal, ehhhh.... nie tak mialo byc.... nie tak....
Kochaniutka, wspomniałaś, że rzadko się kłócicie, to głupio zabrzmi ale czasem w tak spokojnych małżeństwach potrzebna jest kłótnia, naprawdę:tak: Zobaczysz, że jak twoje serce wróci z nocki, przytuli cię, przeprosi i stwierdzicie, że nie warto było;-) Nerwy teraz są ci nie potrzebne Kochana. Więc nie martw się;-) Masz moje słowo,że jutro już rozpoczniecie dzień :-D

Marga 82 super, Kochaniutka super:-D Gratuluję laluni:-D:-D

Tygrynka i jak z tą imprezą, musiałaś wkroczyć do akcji, czy sami się ogarnęli?:baffled:

A ja chciałam się pochwalić, że jutro ze skarbem mym rano mykamy do Bydgoszczy kupić jakąś sukienkę na cywilny

Sikam szczęściem a znając życie pewnie i tak nic nie znajdę w moim guście:-D

reklama
Gucha90 3mam kciuki, abyś kupiła wymarzoną sukienkę!
Mój obecny mąż, a ówczesny narzeczony, sam wybierał mi suknię ślubną ! A faceci do tych rzeczy mają naprawdę dobry gust! Super, że jedziecie razem i nie wierzycie w te głupie przesądy!

Najeli tak to prawda, faceci jednak do czegoś się przydają. Tyle że to nie będzie biała, typowo ślubna, bo w takiej to ja pragnę wystąpić ale na Kościelnym, jeszcze nie wiem nawet jaką ja chcę...ostatnio myślałam jednak, aby była jasna , czyli. np kremowa ale teraz to ja już sama nie wiem.

Hej Kobietki :)
Własnie wróciłam od kuzynki umyłam się i już leżę w łóziu zaraz poczytam co tam naskrobałyście ale to jak troszkę ochłonę z radości bo pierwszy raz od prawie miesiąca rozmawiałam z moim Dziubasem normalnie półtora godziny i aż mi się oczy świecą z radości hahahahahha :-D
A Wam jak mija późny wieczorek Kochane ?

Jejkuuuuuu ja nie wytrzymam do 22 padziernika, no nie wytrzymam:sorry2:

to faktycznie jeszcze musisz poczekac ale zleci szybko

GRATULUJĘ

Z pomiarów podczas poprzedniego usg miałam 4 luty dzisiaj wyszedł mi 3 luty ale coś tu nie gra z tymi suwaczkami bo twój pokazuje więcej dni niż mój.
Waga mojej córci wynosi 361gram, kawał baby

Mi lekarz kazał zrobić na następną wizytę którą mam 12 października

gratuluje DZIEWCZYNKI....i Patrycja Tobie rowniez:))))))SUPER WIADOMOSC

A mi sie zrobil taki pionowy pasek(linia) na srodku brzuchaaaaa...>.<

Majsii no not fajnie ze sobie pogadaliscie...nareszcie nie????...potem sobie nadrobie co wy zescie tutaj nawypisywaly teraz ide cos zjesc i do pracy grrrrr

Buziaki papa

Ostatnia edycja:
A mi sie zrobil taki pionowy pasek(linia) na srodku brzuchaaaaa...>.<

Majsii no not fajnie ze sobie pogadaliscie...nareszcie nie????...potem sobie nadrobie co wy zescie tutaj nawypisywaly teraz ide cos zjesc i do pracy grrrrr

Buziaki papa
Mi kiedyś mówili, że jak się robi pasek to będzie chłopak :p ale ogólnie w ciąży się taki paseczek robi :p ale nie wiem czy wszystkim :p

Jeju Kochana Ty nawet nie wiesz jak dla mnie taka rozmowa z Nim jest zbawienna normalnie :-)
To smacznego i miłej pracy :) :*

Hej Kobietki :)
Własnie wróciłam od kuzynki umyłam się i już leżę w łóziu zaraz poczytam co tam naskrobałyście ale to jak troszkę ochłonę z radości bo pierwszy raz od prawie miesiąca rozmawiałam z moim Dziubasem normalnie półtora godziny i aż mi się oczy świecą z radości hahahahahha :-D
A Wam jak mija późny wieczorek Kochane ?

Mi kiedyś mówili, że jak się robi pasek to będzie chłopak :p ale ogólnie w ciąży się taki paseczek robi :p ale nie wiem czy wszystkim :p

Jeju Kochana Ty nawet nie wiesz jak dla mnie taka rozmowa z Nim jest zbawienna normalnie :-)
To smacznego i miłej pracy :) :*

oj kochana ja naprawde wiem co czujesz...jak bylismy zareczeni to przez rok mieszkalismy w innych czesciach kraju i moze 2 razy zesmy sie widzieli w ciagu roku wiec ja zdychalam zeby tylko sie z D. zobaczyc...ale szybko minelo i teraz juz jestesmy RAZEM:)))))))))

chlopak mowiz...haha D.sie ucieszylby:)))

A mi jest wszystko jedno aby zdrowa dzidzia byla i tyle...:)

Buziaki i dobranoc dziewczyny...jak ja nieznosze swojej pracy grrrrrrrrrrrr...a dzis mi sie weekend konczy

Ostatnia edycja:
Dziś sobota dzień wolny od pracy a ja od 5 spać nie mogę co za sprawiediwość, za to w tygodniu jak trzeba wstać do pacy to ciężko mi się obudzić:-D coś mi się chyba we łbie pokiełbasiło

Gratuluje dziewuszki! To lalki juz możesz kupować :-)
Dziękuję wszystkim za gratulacje mój mąż jest bardzo szczęśliwy bo chciał córcię wymyślał imiona cały wczorajszy wieczór, padło tyle propozycji że ciężko będzie się zdecydować.
Jeśli chodzi o lalki to u moich rodziców mam schowaną moją Barbi, która była dla mnie bardzo cennym skarbem jak byłam dzieckiem. Jestem trochę sentymentalna ale ta lalka jest dla mnie cenna bo dziadek mi ją kupił tuż przed swoją śmiercią, wiedział że to ostatni prezent od niego a wtedy nie było tyle zabawek w sklepach co teraz. Lalke kupował mi w Pewexie :-)

A ja chciałam się pochwalić, że jutro ze skarbem mym rano mykamy do Bydgoszczy kupić jakąś sukienkę na cywilny

Sikam szczęściem a znając życie pewnie i tak nic nie znajdę w moim guście:-D
trzymam kciuki za udane zakupy :-):-):-)

reklama
Majsii no to po tej rozmowie na pewno od razu nabrałaś chęci do życia i na pewno jesteś wniebowzięta, szkoda że tak rzadko możecie ze sobą rozmawiać...
A ja tak czytam czytam, patrzę gibaga 23:23 musi iść do pracy, i tak myślę coś mi tutaj nie pasuje, a że ja zapominalska to po 10 min mi się przypomniało że Ty nie w Polsce Kochana ja słyszałam, że jak paseczek, to chłopczyk :)

A moje złotko pojechało teraz do biura, ale o 9 obiecał, że wróci bo zanim dojedziemy do bydgoszczy to będzie po 10 a dzisiaj sklepy do 14:00 otwarte. A jeszcze gdzie w ogóle ja znajdę sklepy z sukniami w Bydgoszczy? Nie znam się...

Do góry