reklama
Majsii
Fanka BB :)
Nie wiem jak to jest z tymi rozstępami ale ja myślę, że nie będzie tak źle a na nawilżanie ciała to ja mam taką obsesję od jakich 5 lat w sumie odkąd zaczęłam ćwiczyć
A dopiero co odpisałam Ci w innym temacie, że z naszym uzależnieniem nie da się tu ciszy zrobić Będziemy tu siedziały z Dzidziami przyssanymi do cycka hahahahha
Majsii
Fanka BB :)
Uciekam do Kuzynki pomarudzić troszkę miłego wieczorku Kochane i do później mam nadzieję, że nie uśniecie wszystkie zanim wrócę
Dziękuję Dziewczyny mantezowa i AsiaMoss też gratuluję Dziewczynek!! )))))
Ja smaruję brzuszek 2x dziennie, ale chyba ze wzgledu na to ze kupilam jakiś
Czeski krem na rozstepy ( wiecie ciecia budrzetowe kryzys i te sprawy)
za 30 zl heheh i wmawiam sobie ze jak bede smarowała regularnie to pomoże
Ja smaruję brzuszek 2x dziennie, ale chyba ze wzgledu na to ze kupilam jakiś
Czeski krem na rozstepy ( wiecie ciecia budrzetowe kryzys i te sprawy)
za 30 zl heheh i wmawiam sobie ze jak bede smarowała regularnie to pomoże
i tu jest racja ważne żeby smarować systematycznie ale dziewczyny niektóre mogą mieć skłonności genetyczne i pomimo smarowania najlepszymi kremami rozstapy mieć będą...ale ta chwila dla siebie i samo głaskanie brzusia jest super wiec do dzieła lutóweczki
Mantezowa - GRATULACJE!!Dziewczynka :-)
Widzę że coraz więcej księżniczek )
Ilonaa
Mein Schatz :)
Ilona napadnij barmana swoim rozbrajającym uśmiechem i poproś o super kolorowy mix soczkowy - i wszyscy Ci będą zazdrościć
Ilonka miłej zabawy. Sa super kolorowe soczki. ja odkąd jestm w ciązy zamawiam sobie soczek warstowy. fajnie wyglada super smakuje. w mojej ulubionej knajpce robia mi taki z 4 warstw- sok ananasowy, pomarańczowy, z czerwonych grejfrutów i czarnej porzeczki. pyszny i wygląda obłędnie.
A Ty się delektuj soczkiem ;-)a oni tylko mogą Ci pozazdrościć małej istotki w brzuszku:-)
Ilonka smacznego soczku i miło spędzonego czasu
Uuulalaa dziękuję Dziewczynki :-) Te warstwowe są przepyszne ! Chyba zaraz zaczną ze mnie wychodzic całe owoce tak się opiłam sokami Bananowy z czarną porzeczką też rewelacja!! Jak któraś nie piła to fru do sklepu i mieszać !:-)
Hunjord, Mantezowa Wielkie Gratulejszyn !:-)
A jeśli chodzi o smarowanie to muszę się przyznać, że ostatnio tak tylko rano lub wieczór... muszę się zmobilizować żeby potem nie płakać jak coś...
Anisen
kochamy Cię mocno
Asiu Gratuluje Dziewczynki!i ja gratuluje Jasia, jak wiecie ja od poniedzielku mam Lenkę
od dzis jestem na zwolnieniu 50 % wiec strasznie sie ciesze z tego powodu, w koncu bede mogla bardziej zadbac o siebie i o moja corunie
pozdrawiam was i milego weekendu zycze
Lenka to śliczne imie, bardzo mi sie podoba.
Jaś , wow:-). Gratulacje.Sorry dziewczynki, że wzoraj juz nie napiasalam ale po wizycie padałam na pysk..
dziasiaj reszta tez padam bo od rana latalam na badania jeszcze na KTG bo okazalo sie ze dzidzi za szybko serduszko bije ... ale niby wszystko w granicach normy .. Iii... będzie Mały Jaś!!!!!!!)))))))))))))))))))) Dziewczyny chyba nigdy nie bylam taka szczesliwa!!! i wogole wszystko w porządku , oprócz tego serduszka
za tydzien jeszcze bede miała USG połówkowe bo podczas wczorajszego badania strasznie stawialam mi sie macica i ginka stwierdzila ze nie bedziemy juz jej dzis maltretowac. i jeszcze za tydzien znow KTG ale maleńki był żywy bardzo ))
Jestem przeszczesliwa.
mocno bede trzuymać kciuki za Twojego syneczka, zeby jego serduszko było zdrowe.
Mamy księzniczę. coraz wiecej dziewczynek. Suuper. Wielkie gratulacje.Dziewczyny właśnie wróciłam z usg i zgadnijcie co będzie?
???
???
???
???
???
Dziewczynka :-)
i tu jest racja ważne żeby smarować systematycznie ale dziewczyny niektóre mogą mieć skłonności genetyczne i pomimo smarowania najlepszymi kremami rozstapy mieć będą...ale ta chwila dla siebie i samo głaskanie brzusia jest super wiec do dzieła lutóweczki
Systematycznosć jest bardzo wazna no ale tak jak napisała Agasz to tez kwesia genów. Jak odziedziczyłam geny po mamie to bryndza, bo jej sie porobiły rozstępny na brzuchu. ale liczę na to ze ja jestem bardziej po babci którejkolwiek obie sie trzymały dobrze. Na pewno włosy mam po babci od strony mamy. ale to taki niechciany bonus.
Okrutnie mi sie nudzi. Skróciłam spodnie męzowi i 2 pary swoich. pozmywałam, zrobiłam sos karbonara do spagetti, wyprasowałam , wyprałam koszulki męza do pracy i na koniec wyczyściłam jeden filtr w akwarium. jeden bo w drugim jak chciałam otworzyć to rybska zaczęły sie rzucać i miałam kawał podłogi do wycierania. jakby mi któras wyskoczyła, co lubią robic to bym ja goniła po calym domu. odpuściłam sobie na chwile. postram sie za pól godizny wyjąc filtr niech sie tylko najedzą i uspokoją wariaxckie ryby.
nudzi mi sie a nie chce mi sie nic robić. Bleee niech mnie kopnie ktos w siedzenie zebym zabrała sie do jakiejs pracy;-)
To ja zapraszam na chińszczyznę właśnie zrobiłam mniam
Ja też zacznę już rozglądać się za jakimś lekarzem, który robi USG 3D a ta płytka może być rzeczywiście fajną pamiątką
Poziomeczka Ty uważaj z zapraszaniem, bo ja też z poznania i jeszcze wpadnę, zwłaszcza na chińszczyznę
jak znajdziesz jakieś 3D lub 4D to dawaj znać, ja szukam od przyszłego tygodnia, a w środę spytam czy mi lekarz jakieś poradzi...
strasznie boli mnie głowa, chyba apap dzisiaj ruszy do akcji:-( a na górze impreza... myslicie że mogę o 22 zastukać z prośbą o ciszę??właściwie muzyka teraz nie gra tak głośno, ale strasznie głośno do siebie gadają i się śmieją, a mi to świdruje w uszach:-(
reklama
witam dziewczynki!
przepraszam, że tak długo mnie nie było i jeszcze jakiś tydzień nie będzie ale zaczął mi się ten cholerny remont i niewiem za co najperw mam się chwycić:-(
jak już wieczorem sie uspokoi to ja padam na pysk i nie daję rady czytać co tam piszecie.
Wrócę jak szybko sie da
przeczytałam tylko że są dwie kolejne dziewczynki:-) Serdecznie Wam gratuluję
przepraszam, że tak długo mnie nie było i jeszcze jakiś tydzień nie będzie ale zaczął mi się ten cholerny remont i niewiem za co najperw mam się chwycić:-(
jak już wieczorem sie uspokoi to ja padam na pysk i nie daję rady czytać co tam piszecie.
Wrócę jak szybko sie da
przeczytałam tylko że są dwie kolejne dziewczynki:-) Serdecznie Wam gratuluję