reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dziewczynki!! nie dajecie mi szansy na to aby zorientować się co się u Was działo przez te dwa tygodnie. Poproszę o jakiś super skrót wiadomości:-):-)

Ja jestem na etapie ogarniania się - pralka już chodzi 3 raz, zakupy zrobione - chodziłam dziś po sklepie jak potłuczona i nie miałam w ogóle pomysłu co musze/powinnam kupić :)

Powoli szykujemy się do remonciku - ech nie mam do tego na razie głowy.

Po krótce jak wspomniałam było bajecznie - pozwólcie że oszczędze Wam zdjęć - Kasi vel.Wielkiej Orki... ale zobaczcie jak pięknie było na wyspie!! :) (widoczek z okna w hotelu i no dobra jedną Kasie Orke wrzuce żeby nie było że mnie tam nie było :D)

ahhhhhhhhhhhhh cudnie!!! i Kasia też śliczna, a jaki duży brzusio ma :):):) nie męczyłaś się?nie było Ci za gorąco?? a kto Cię zabawiał rozmową i wymieniał majtkami na zmianę??:-p:-p:-p

reklama
Tygrynka :D całe szczęście mój mąż stanął na wysokości zadania i zapewniał mi odpowiednią opiekę zdrowotno kulturalno higieniczną:-):-) Chociaż bez Ciebie było ciężko!! :)):-D

Kejt- wygladasz ładnie...ciązowo...co Ty babo jedna chcesz od siebie:))))
A widoczki poezja....ehh u mnie juz prawie miesiąc odkąd z wakacji wrócilam.

Kejt piekne zdjęcia a Ty śliczna :-)promieniejesz szczęściem i to widać.

Ja robię frytki, maszyneria od mamy się sprawdziła, zamiast ręcznie kroić ziemniaki maszynka mi to zrobiła. Teraz czekam na wiadomość od męża kiedy wreszcie przyjedzie na obiad bo jestem głodna. z głodu zjadłam filiżankę maślanki, bułeczkę maślaną z serkiem waniliowym i jabłko.

Moja Kinga się obudziła i coś protestuje. Nie wiem czy na tą maślankę czy może na bułeczkę. Maślanki dawno nie jadłam, oj chyba ze 4 miesiące
widziałam dzis śliczne śpioszki (to był raczej pajacyk ) welurkowe rozmiar 56 , ale nie wiem czy drogo czy tanio. zaraz sie zorientuje. 25 zł za sztuke w tym sklepie.

Ostatnia edycja:
Kejt- wygladasz ładnie...ciązowo...co Ty babo jedna chcesz od siebie:))))
A widoczki poezja....ehh u mnie juz prawie miesiąc odkąd z wakacji wrócilam.

Kejt piekne zdjęcia a Ty śliczna :-)promieniejesz szczęściem i to widać.

.

Ech dzięki dziewczynki - niestety czuję się grubo poprostu chociaż... szczęście uwaga - odzyskałam trochę talii a brzuszek pognał do przodu. Do tego maleństwo dało o sobie znać :D

Ja już w domku!
I Zbieram się za obiad, bo mały się dopomina! hehe!
Dziś w menu: zupa jarzynowa i naleśniki z serem lub czekoladą!

kaasiorek84
też chce iść z Wami! Tylko do poznania mam kawał drogi!

Poza tym ja nie mogę męża przekonać, jakiś dziwny jest ostatnio...w ogóle się z nim nie dogaduje, wszędzie sama jeżdżę i ciągle się kłócimy!

kejt82 zdjęcia słodkie! Widoki piękne a i Ty promieniałaś! Śliczne zdjęcia!

Mniam...tez bym wszamala naleśniczki:))))
47c72445cc9a2_440.jpg

Helooooooooo :-)

no i teraz MUSZE zjesc takiego nalesnika....:tak::tak::tak:

Kataszaone: sciskam kciuki za wizyte!!!!!! Ciekawe czy masz mniej upartego ktosia pod serduszkiem niz ja i czy pokaze mamusi kim jest.:tak::tak::tak:

Kejt: witamy spowrotem!!!! ale cudne widoki!!!! A Ty wygladasz pieknie!

Najeli: ja przyjezdzam od 7 do 17, wiec mozemy sie kiedys umowic! O Gemini tylko narazie slyszalam i napewno nie omieszkam tam pobuszowac :-) Mezem sie nie przejmuj, dajcie sobie troche czasu i przestrzeni i napewno sie Wam poprawi

DZIEKI DZIEWCZYNY ZE TRZYMACIE KCIUKI! fajnie wiedziec ze duchowo tak duzo osob ze mna jest ;)

Ogromne kciukasy i czekamy na relacje:-)

Po krótce jak wspomniałam było bajecznie - pozwólcie że oszczędze Wam zdjęć - Kasi vel.Wielkiej Orki... ale zobaczcie jak pięknie było na wyspie!! :) (widoczek z okna w hotelu i no dobra jedną Kasie Orke wrzuce żeby nie było że mnie tam nie było :D)

Super widoki kejt:-) aż mi się Nasza podróż poślubna przypomniała:-D

Skoro mam się tym zająć to prosiłabym Śnieżynki, które jeszcze się nie wypowiedziały w kwestii wątku zamkniętego o zajrzenie na wątek "Wymyślamy REGULAMIN" i napisanie co o tym sądzicie, bo im więcej dziewczyn się zgodzi tym lepiej:-) p.s. luczynka podsunęła pomysł, by to ten wątek na, którym teraz piszemy był zamknięty i wtedy nie trzeba by było tworzyć nowego:-D co myślicie???

Mi się troszkę słabo zrobiło w tym sklepie, ale to pewnie dlatego, że strasznie duszno się zrobiło chyba zbiera się na deszcz:baffled: ale już mi lepiej:-D zaś dłubię słonecznik, bo się ostatnio wciągnęłam:-)

reklama
Sówko to bardzo dobry pomysł. Tutaj będziemy pisać to co tylko w naszym gronie a pozostałe watki to co będziemy chciały by inni mogli przeczytać.

mój maz dzis będzie jadł w pracy wiec ja zabieram sie za frytki :)))
Kinia dawala o sobie znac przez długą chwile. Delikatnie pukała jakby chciała mi cos powiedziec. jeszcze nie umiem z maleństwem gadać wiec chyba sie wneriwła i poszla spac. jak zjem to znów sie pewnie odezwie. Tyle razy juz czułam jej kopniaczki a mój jak tylko przystwi ręke to mała zaraz sie uspokaja i przestaje. Złosliwa Bestyjka

Do góry