reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dziewczynki!! nie dajecie mi szansy na to aby zorientować się co się u Was działo przez te dwa tygodnie. Poproszę o jakiś super skrót wiadomości:-):-)

Ja jestem na etapie ogarniania się - pralka już chodzi 3 raz, zakupy zrobione - chodziłam dziś po sklepie jak potłuczona i nie miałam w ogóle pomysłu co musze/powinnam kupić :)

Powoli szykujemy się do remonciku - ech nie mam do tego na razie głowy.

Po krótce jak wspomniałam było bajecznie - pozwólcie że oszczędze Wam zdjęć - Kasi vel.Wielkiej Orki... ale zobaczcie jak pięknie było na wyspie!! :) (widoczek z okna w hotelu i no dobra jedną Kasie Orke wrzuce żeby nie było że mnie tam nie było :D)

ahhhhhhhhhhhhh cudnie!!! i Kasia też śliczna, a jaki duży brzusio ma :):):) nie męczyłaś się?nie było Ci za gorąco?? a kto Cię zabawiał rozmową i wymieniał majtkami na zmianę??:-p:-p:-p

reklama
Tygrynka :D całe szczęście mój mąż stanął na wysokości zadania i zapewniał mi odpowiednią opiekę zdrowotno kulturalno higieniczną:-):-) Chociaż bez Ciebie było ciężko!! :)):-D

Kejt- wygladasz ładnie...ciązowo...co Ty babo jedna chcesz od siebie:))))
A widoczki poezja....ehh u mnie juz prawie miesiąc odkąd z wakacji wrócilam.

Kejt piekne zdjęcia a Ty śliczna :-)promieniejesz szczęściem i to widać.

Ja robię frytki, maszyneria od mamy się sprawdziła, zamiast ręcznie kroić ziemniaki maszynka mi to zrobiła. Teraz czekam na wiadomość od męża kiedy wreszcie przyjedzie na obiad bo jestem głodna. z głodu zjadłam filiżankę maślanki, bułeczkę maślaną z serkiem waniliowym i jabłko.

Moja Kinga się obudziła i coś protestuje. Nie wiem czy na tą maślankę czy może na bułeczkę. Maślanki dawno nie jadłam, oj chyba ze 4 miesiące
widziałam dzis śliczne śpioszki (to był raczej pajacyk ) welurkowe rozmiar 56 , ale nie wiem czy drogo czy tanio. zaraz sie zorientuje. 25 zł za sztuke w tym sklepie.

Ostatnia edycja:
Kejt- wygladasz ładnie...ciązowo...co Ty babo jedna chcesz od siebie:))))
A widoczki poezja....ehh u mnie juz prawie miesiąc odkąd z wakacji wrócilam.

Kejt piekne zdjęcia a Ty śliczna :-)promieniejesz szczęściem i to widać.

.

Ech dzięki dziewczynki - niestety czuję się grubo poprostu chociaż... szczęście uwaga - odzyskałam trochę talii a brzuszek pognał do przodu. Do tego maleństwo dało o sobie znać :D

Ja już w domku!
I Zbieram się za obiad, bo mały się dopomina! hehe!
Dziś w menu: zupa jarzynowa i naleśniki z serem lub czekoladą!

kaasiorek84
też chce iść z Wami! Tylko do poznania mam kawał drogi!

Poza tym ja nie mogę męża przekonać, jakiś dziwny jest ostatnio...w ogóle się z nim nie dogaduje, wszędzie sama jeżdżę i ciągle się kłócimy!

kejt82 zdjęcia słodkie! Widoki piękne a i Ty promieniałaś! Śliczne zdjęcia!

Mniam...tez bym wszamala naleśniczki:))))
47c72445cc9a2_440.jpg

Helooooooooo :-)

no i teraz MUSZE zjesc takiego nalesnika....:tak::tak::tak:

Kataszaone: sciskam kciuki za wizyte!!!!!! Ciekawe czy masz mniej upartego ktosia pod serduszkiem niz ja i czy pokaze mamusi kim jest.:tak::tak::tak:

Kejt: witamy spowrotem!!!! ale cudne widoki!!!! A Ty wygladasz pieknie!

Najeli: ja przyjezdzam od 7 do 17, wiec mozemy sie kiedys umowic! O Gemini tylko narazie slyszalam i napewno nie omieszkam tam pobuszowac :-) Mezem sie nie przejmuj, dajcie sobie troche czasu i przestrzeni i napewno sie Wam poprawi

DZIEKI DZIEWCZYNY ZE TRZYMACIE KCIUKI! fajnie wiedziec ze duchowo tak duzo osob ze mna jest ;)

Ogromne kciukasy i czekamy na relacje:-)

Po krótce jak wspomniałam było bajecznie - pozwólcie że oszczędze Wam zdjęć - Kasi vel.Wielkiej Orki... ale zobaczcie jak pięknie było na wyspie!! :) (widoczek z okna w hotelu i no dobra jedną Kasie Orke wrzuce żeby nie było że mnie tam nie było :D)

Super widoki kejt:-) aż mi się Nasza podróż poślubna przypomniała:-D

Skoro mam się tym zająć to prosiłabym Śnieżynki, które jeszcze się nie wypowiedziały w kwestii wątku zamkniętego o zajrzenie na wątek "Wymyślamy REGULAMIN" i napisanie co o tym sądzicie, bo im więcej dziewczyn się zgodzi tym lepiej:-) p.s. luczynka podsunęła pomysł, by to ten wątek na, którym teraz piszemy był zamknięty i wtedy nie trzeba by było tworzyć nowego:-D co myślicie???

Mi się troszkę słabo zrobiło w tym sklepie, ale to pewnie dlatego, że strasznie duszno się zrobiło chyba zbiera się na deszcz:baffled: ale już mi lepiej:-D zaś dłubię słonecznik, bo się ostatnio wciągnęłam:-)

reklama
Sówko to bardzo dobry pomysł. Tutaj będziemy pisać to co tylko w naszym gronie a pozostałe watki to co będziemy chciały by inni mogli przeczytać.

mój maz dzis będzie jadł w pracy wiec ja zabieram sie za frytki :)))
Kinia dawala o sobie znac przez długą chwile. Delikatnie pukała jakby chciała mi cos powiedziec. jeszcze nie umiem z maleństwem gadać wiec chyba sie wneriwła i poszla spac. jak zjem to znów sie pewnie odezwie. Tyle razy juz czułam jej kopniaczki a mój jak tylko przystwi ręke to mała zaraz sie uspokaja i przestaje. Złosliwa Bestyjka

Do góry