reklama
wlasnie to nie ladnie z mojej strony powinnismy sie przedstawic ; mam na imie iza , jestem 18 tyg ciazy (juz sie konczy) mieszkamy w chatham (uk) na moja truskaweczke czekalam dlugo i chyba to cud ( mialam problemy z zajsciem w ciaze - zaliczam sie do grona 30tek)
wlasnie to nie ladnie z mojej strony powinnismy sie przedstawic ; mam na imie iza , jestem 18 tyg ciazy (juz sie konczy) mieszkamy w chatham (uk) na moja truskaweczke czekalam dlugo i chyba to cud ( mialam problemy z zajsciem w ciaze - zaliczam sie do grona 30tek)
W takim razie gratuluję wyczekiwanej truskaweczki:-) Ciąża to naprawdę cud, a tym bardziej ta wyczekana i upragniona:-)
Dzisiaj na forum jakoś cichutko, ale w tygodniu to tutaj prawdziwy korek. Zyczę nadążania z czytaniem postów
a ty na kiedy masz termin i jak sie czujesz , czujsz juz ruchy twojej pociechy a moze moglabys mi jeszcze cos polecic co prawda ogladam teraz mecz bulgaria - rosja (ktory tak troche mnie interesuje) czekam na deser polska - francja ,
a ty na kiedy masz termin i jak sie czujesz , czujsz juz ruchy twojej pociechy a moze moglabys mi jeszcze cos polecic co prawda ogladam teraz mecz bulgaria - rosja (ktory tak troche mnie interesuje) czekam na deser polska - francja ,
oj czuję już ruchy mojego brylancika:-) rewelacyjne uczucie
termin mam na 11 lutego
piłką nożną to wogóle się nie interesuje a co masz na myśli z tym poleceniem czegoś?
reklama
mamy podobne terminy ja za bardzo jeszcze nie rozrozniam ruchow a jesli nie sprawi ci to klopotu mozesz to opisac postaram sie wczuc tez chcialabym juz tego doznac, czuje ze cos sie dzieje z moim brzuszkiem w srodku ale nie wiem ... moze mozesz polecic jakies forum ps podoba mi sie imie jakie wybralas dla dziewczynki ale w moim przypadku to jest daleko idacy kampromis jesli chodzi o imiona zamiast MILUSI( patrz MILENKA) moze byc Izolda a zamiast JASIA moze byc Vlastimil - sama ocen nasz kompromis jest chyba ok???