reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
wlasnie to nie ladnie z mojej strony powinnismy sie przedstawic ; mam na imie iza , jestem 18 tyg ciazy (juz sie konczy) mieszkamy w chatham (uk) na moja truskaweczke czekalam dlugo i chyba to cud ( mialam problemy z zajsciem w ciaze - zaliczam sie do grona 30tek)

wlasnie to nie ladnie z mojej strony powinnismy sie przedstawic ; mam na imie iza , jestem 18 tyg ciazy (juz sie konczy) mieszkamy w chatham (uk) na moja truskaweczke czekalam dlugo i chyba to cud ( mialam problemy z zajsciem w ciaze - zaliczam sie do grona 30tek)

W takim razie gratuluję wyczekiwanej truskaweczki:-) Ciąża to naprawdę cud, a tym bardziej ta wyczekana i upragniona:-)

Dzisiaj na forum jakoś cichutko, ale w tygodniu to tutaj prawdziwy korek. Zyczę nadążania z czytaniem postów:tak:

a ty na kiedy masz termin i jak sie czujesz , czujsz juz ruchy twojej pociechy a moze moglabys mi jeszcze cos polecic co prawda ogladam teraz mecz bulgaria - rosja (ktory tak troche mnie interesuje) czekam na deser polska - francja ,

a ty na kiedy masz termin i jak sie czujesz , czujsz juz ruchy twojej pociechy a moze moglabys mi jeszcze cos polecic co prawda ogladam teraz mecz bulgaria - rosja (ktory tak troche mnie interesuje) czekam na deser polska - francja ,

oj czuję już ruchy mojego brylancika:-) rewelacyjne uczucie:tak:

termin mam na 11 lutego:-p

piłką nożną to wogóle się nie interesuje:sorry2: a co masz na myśli z tym poleceniem czegoś?

reklama
mamy podobne terminy ja za bardzo jeszcze nie rozrozniam ruchow a jesli nie sprawi ci to klopotu mozesz to opisac postaram sie wczuc tez chcialabym juz tego doznac, czuje ze cos sie dzieje z moim brzuszkiem w srodku ale nie wiem ... moze mozesz polecic jakies forum ps podoba mi sie imie jakie wybralas dla dziewczynki ale w moim przypadku to jest daleko idacy kampromis jesli chodzi o imiona zamiast MILUSI( patrz MILENKA) moze byc Izolda a zamiast JASIA moze byc Vlastimil - sama ocen nasz kompromis jest chyba ok???

Do góry